2777
2789
عنوان

من یه عروس 18سالم ک....😞

| مشاهده متن کامل بحث + 75979 بازدید | 787 پست
فدات خیلی سعی کردم دیگ خستم کرده قبلنا میگفتم درستش میکنم دوساله از پسش برنمیام فوق العاده بچه مام ...

عزیزم اگه این روشی که رفتی جواب نداده نتیجه بگیر که باید روشت رو عوض کنی.تو خوبی کردی و خواستی با خوبی شرایطت رو درست کنی ولی طرف مقابلت یعنی شوهر و خاتوادش برداشت بد کردن و به گمونشون ساده لوح اومدی و اوناهم سواستفاده کردن.ببین زنی که برای خودش ارزش نداشته باشه شوهرش هیچی حسابش نمیکنه و هیچ ارج و قربی برات قائل نمیشه.خودت رو کوچیک کردی با خوبیهای بیش از حدت.بچه بودی ازدواج کردی قرار نیست که بچه بمونی.این عادتهارو از سرشون بردار.کودتا کن یکدفعه راه و روشت رو عوض کن.از من گفتن بود این راهی که میری تهش ناکجا آباده.مادرشوهرت خیر سرش تحصیل کردس.اگه اومدی یه دختر بچه رو برای پسرش گرفته از باب زرنگی اینکاررو کرده.میخواسته تو رو اونجوری که میخواد و لازم داره تربیت کنه.ببخشید که میگم یه کلفت لازم داشته.تورو گرفته که همونجوری بارت بیاره.تو نزار.بزار متوجه بشه که اشتباه فکر میکرده.

ما سُرخ ترین حادثه فوتبالیم❤❤❤❤❤❤قرار بود فوتبال فقط در حد سرگرمیم بشه یهو پرسپولیس شد تماااام زندگیم و این یعنی افتخار🖐👍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی بمیرم چی بگم آخه خونواده آدم پشت آدم نباشن این میشه ديگه بی پناه گیرت آوردن😭😭😭😭😭خدا بگم چیکارشون کنه ببین گلم تو فقط فعلا بچه نیار ... اینم بگم آخه دختر جون وقتی دوست نداشت چرا پس باهاش ازدواج کردی آخه خدایا ببین چی کرده با زندگیشا الهی به زمین گرم بخورن حرومیا اوف وااایی😭😭😭😭😭😭

دو تا راه داری یا جدا بشی ازش

یا یه ادم دیگه بشی..اجازه ندی بهت زور بگن هیچکس...نه خونه شون کار کن نه بهشون رو بده...حتی به شوهرت...قهر میکنه جهنم...نمیاد خونه به درک...نه کار خودش نه ننه شو انجام نده

خدایا راضیم به رضای تو
الهی بمیرم چی بگم آخه خونواده آدم پشت آدم نباشن این میشه ديگه بی پناه گیرت آوردن😭😭😭😭😭خدا بگم چی ...

تاپیک مال دو سال پیشه

Bir gün tüm hayatın gelecek.Gözlerinin önünden geçer,Yani görülmeye değer bir şey yap

این مال دوسال پیش اینجا چیکار می‌کنه 

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی