2777
2789
عنوان

من یه عروس 18سالم ک....😞

| مشاهده متن کامل بحث + 75979 بازدید | 787 پست
منم پدر شوهرم دو ماه پیش فوت کرده بود من و جاری کوچیکه کلی کار کردیم خرما ها رو گردو گزاشتیم و تعارف ...

خخخخ بی جنبن خواهر بی جنبن ، پنج سال موقع خونه تکونی همه کارای مادرشوهرو کردم قالی هاشو شستم ، دیگه بعد از ب دنیا اومدن دوقلوهام واقعا نمیتونستم کمکش کنم یکی و میخواستم کمک خودم کنه ، الان دو ساله میشنه پیش همه میگه عروسم تو هیچ کاری کمکم نکرده هر سال تنهایی خودم باید خونه تکونی کنم و قالیامو بشورم 😂😂😂😂

خدا جونم میشه لطف کنی و غیر ممکن زندگیمو برام ممکن کنی 😢😢😢 ان شالله تو تاریخ ۹۹/۹/۹ خدا نظر و رحمتش به من هم میرسه و مشکلم حل میشه ، دوست عزیز مجازیم شما هم اگه دوست داشتی لطف کن و برای حل مشکلم دعا کن ممنونتم 🌹🌹🌹🌹
سر سادگیم سواری میدم دیگ😢

خلاصه فهمیدم که نباید رو داد به بهشون .به خدا من تو خونه بابام نمی‌زارم دست به سیاه سفید بزنم اونوقت این خواهر شوهرم دیگه فکر کرده بود ما کلفتشونیم .حالا از نظر سواد که زیر دیپلم هستن.من ارشد دارم .وضع مالی پدر من خوبه اونا ضعیف هستن اینقدر اعتماد به نفس دارن که خدا می دونه .چنان با ناز حرف میزنن.جوری لباس میپوشن .چنان به خودشون قرپ میندارن می‌خوایی ببینی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخخخ بی جنبن خواهر بی جنبن ، پنج سال موقع خونه تکونی همه کارای مادرشوهرو کردم قالی هاشو شستم ، دیگه ...

وااای خونه تکونی عید ک دیگ نگم😢بازم شروع شد...

بازم دعوا توهینا.....

سال اولی ک عروسشون بودم آشپزخونشون ک سالی یبار دستمال میکشنو تمیز کردم

آخر سر مادرشوهرم گفت چیکار کردی واسم دوتا اسباب جا بجا کردی همش خدا خیر فلانی بده همه جارو تمیز کرد حالا جاریم چی نشسته بود ب بهانه درس دانشگاه

کاربر قدیمی هستم😐👊            ‌                             نصیحت خواهرانه: قبل از دعوا این مسائل رو باهمسرتون طی کنید:۱ حق نداریم به خانواده های هم توهین کنید ۲ حق نداریم مشکلات کهنه وقدیمی رو مطرح کنیم توی هر دعوا فقط راجب اون موضوع بحث میکنیم 3شام نهار نپختن شام نهار نخوردن نداریم همه باید عادی سر میز غذا حاضر باشن 4 هرکسی برای آشتی پیش قدم شه اون یکی باید براش کادو بگیره!منو همسرم قانونمون اینه نوبتی پیش قدم میشیم! ۵ حق نداریم طرف مقابل رو تعمیم بدیم مثلا تو همیشه.... ممنوعه. چون این کار دعوا رو ب اوج میرسونه، ۶ باید بهم  فرصت بدیم هرکسی راجب دیدگاهش نصبت ب موضع دعوا 5دقیقه صحبت کنه و طرف مقابل هم 5دقیقه پاسخ گو باشه..                                            اگه دوست داشتی یه صلوات واسه سلامتی خودت و خانوادت و خانواده بنده بزن😊😉😘
ممنون عزیزم از دعای زیبات😢🌻

میدونی من از صبح که تاپیکتو خواندم تو فکرت بودم، زندگی بهم یاد داده شرایط همیشه یجور نیست ، مثلا شما که قبل ازدواج دعوا زیاد میدید ولی الان دیگه بعد ازدواج نمیبینی، سختی هات یجور دیگست 

خیلی ها اومدن گفتن بخاطر سن کمه ولی اینطور نیست عاقل شدن و پختگی به تجربه های سخت آدما برمیگرده و هم اینکه توی هرشهری یه فرهنگ خاص وجود داره 

با چیزایی که از برادرات گفتی دقیقا متوجه شدم شرایط چجوریه،خودم یدونشو دارم، بنظرم الان که خونه شوهرتی وضعیت بهتره

بهترین راهی که به ذهنم میرسه اینه که آروم آروم کار کنی، کم کم کمک کنی که خسته نشی، و اینکه اگه حرف زدن یه گوش در باشه و یه گوش دروازه، یجور که انگار شوهرت ببینه داری کار میکنی ولی درواقع حجم کمتری انجام بدی، شاید شوهرت هم نپخته و کم سن و ساله یا مادرخودشم قبلا اینجوری باهاش رفتار میشده و کتک میخورده حالا شوهرت داره برای مادرش جبران میکنه ولی حالیش نیست شما هم مادر بچه های آیندش هستی. رفته رفته با محبت هرکسی رو میتونی جذب کنی، با شوخی و لبخند و پر انرژی بودن،

همه اینا رو گفتم به عنوان پیشنهاد چون میترسم اگر طلاق بگیری بیشتر اذیت بشی

ان شاء الله این روزهای بد میگذره 

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
میشه بگی عصاره عنبرنسا چجوری درستت کنم؟

باشه گلی حتما از مادربزرگم میپرسم خبرت میدم همینجا ولی خیلی عالی بود دست خاله ی من وحشتناک زخم بود و خون میومد ولی اینو زد به دستش خوب شد

میدونی من از صبح که تاپیکتو خواندم تو فکرت بودم، زندگی بهم یاد داده شرایط همیشه یجور نیست ، مثلا شما ...

مرسی از راهنماییت عزیزم

عذرمیخام اگ باعث ناراحتی شدم❤❤

کاربر قدیمی هستم😐👊            ‌                             نصیحت خواهرانه: قبل از دعوا این مسائل رو باهمسرتون طی کنید:۱ حق نداریم به خانواده های هم توهین کنید ۲ حق نداریم مشکلات کهنه وقدیمی رو مطرح کنیم توی هر دعوا فقط راجب اون موضوع بحث میکنیم 3شام نهار نپختن شام نهار نخوردن نداریم همه باید عادی سر میز غذا حاضر باشن 4 هرکسی برای آشتی پیش قدم شه اون یکی باید براش کادو بگیره!منو همسرم قانونمون اینه نوبتی پیش قدم میشیم! ۵ حق نداریم طرف مقابل رو تعمیم بدیم مثلا تو همیشه.... ممنوعه. چون این کار دعوا رو ب اوج میرسونه، ۶ باید بهم  فرصت بدیم هرکسی راجب دیدگاهش نصبت ب موضع دعوا 5دقیقه صحبت کنه و طرف مقابل هم 5دقیقه پاسخ گو باشه..                                            اگه دوست داشتی یه صلوات واسه سلامتی خودت و خانوادت و خانواده بنده بزن😊😉😘
درخواست دوستی بده کمکت کنم عزیزم

دادم عزیزم

بنظرم یه مدت خودتو بزن به مریضی. تنها راحت اینه. وسط خونه یهو غش کن.یکی دوبار این کارو کن.شبا از خ ...

وای خدا این کارو نکنی یوقت اگه خواسته باشی خدایی نکرده طلاق بگیری همین باعث میشه بهت مهریه نده و پرونده پزشکی😨

اوشین تویی اوشین اداتو در میاره الان دهه هشتادی کتک خورمگه داریم تا اونجایی که می دونم دهه هشتادیا ک ...

زندگی همه یجور نیست کلی فکر میکنم توی زندگی هرکسی ی روز خوشم وجود داره من هرچقدر فکرمیکنم یه؟روز ک خوش بگذرونمو نداشتم...

نمیشه 😢

الان ۱۸ سالته؟

ماه دیگ 18تکمیل میشه....

تو منی یا من توام؟ مشکل من اینکه دعوا و و حرکاتم بچه گانس بخاطر همون اینجوری ان دقیقا مثل خانواده ش ...

هر طوری رفتار کردم اینا بدتر شدن

وای خدا این کارو نکنی یوقت اگه خواسته باشی خدایی نکرده طلاق بگیری همین باعث میشه بهت مهریه نده و پرو ...

خب بده مگه دادگاه الكي حكم ميده ميفرسته پزشكي قانوني و صد تا كميسيون

البته من موافق نيستم با عش كردن  حالا يه وقتايي ناخوش باشه الكي كه كار نكنه تا اونا هم از توقع بيوفتن بد نيست ولي غش نه

ما ملت حسينيم

فعلا فقط سعی کن به هیچ وجه بچه دار نشی بعدشم نترس جلوشون وایسا از دعوا نترس .اگه دیدی عوض میشه شوهرت خب باهاش ادامه بده اگه نه که به نظرم طلاق بگیری بهتره چون اول جوونیته حیفه