2777
2789
عنوان

من یه عروس 18سالم ک....😞

| مشاهده متن کامل بحث + 75979 بازدید | 787 پست

اشتباه از خودت بود که از همون اول باید جدا زندگی میکردی و یا قبل ازدواج به‌همسرت می گفتی که‌ یکجا با مادر شوهرت ساکن‌نمی شی دیگه ۱۶ سالم‌سن کمی نیست که نتونی لباس بشوری بعدشم روشن کردن لباسشویی که کار سختی نیست

حسینِ من….. بیا و این دل شکسته را بخر… حسینِ من…. مسافر جامانده را با خود ببر…. السلامُ علیک یا ابا عبْدالله

اگر کمتر بری خونه‌مادرشوهرت خیلی بهتره همسرت رو بکشون سمت خودت ولی احترام مادرشوهرتم حفظ کن هر از گاهیی دعوتش کن اینطوری کم‌کم میتونی به زندگی خودت مسلط بشی  ولی به نظرم بهتره بدی پیش یک مشاوره درست حسابی اینجا که تمام حرفهات رو‌نمی تونی بزنی ممکنه کمکها مناسب شرایط ت نباشه 

حسینِ من….. بیا و این دل شکسته را بخر… حسینِ من…. مسافر جامانده را با خود ببر…. السلامُ علیک یا ابا عبْدالله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما برو مشاور یعنی تورو خدا برو مشاور.ببخشید ولی واقعیته اونا یه کلفت پیدا کردن که تو هم خیلی خودتو ...

اصلا از خودم بدم میاد احساس پوچی میکنم...27سالشه

مشاورنمیشه بریم بهونه دستش میدم

کاربر قدیمی هستم😐👊            ‌                             نصیحت خواهرانه: قبل از دعوا این مسائل رو باهمسرتون طی کنید:۱ حق نداریم به خانواده های هم توهین کنید ۲ حق نداریم مشکلات کهنه وقدیمی رو مطرح کنیم توی هر دعوا فقط راجب اون موضوع بحث میکنیم 3شام نهار نپختن شام نهار نخوردن نداریم همه باید عادی سر میز غذا حاضر باشن 4 هرکسی برای آشتی پیش قدم شه اون یکی باید براش کادو بگیره!منو همسرم قانونمون اینه نوبتی پیش قدم میشیم! ۵ حق نداریم طرف مقابل رو تعمیم بدیم مثلا تو همیشه.... ممنوعه. چون این کار دعوا رو ب اوج میرسونه، ۶ باید بهم  فرصت بدیم هرکسی راجب دیدگاهش نصبت ب موضع دعوا 5دقیقه صحبت کنه و طرف مقابل هم 5دقیقه پاسخ گو باشه..                                            اگه دوست داشتی یه صلوات واسه سلامتی خودت و خانوادت و خانواده بنده بزن😊😉😘
اشتباه از خودت بود که از همون اول باید جدا زندگی میکردی و یا قبل ازدواج به‌همسرت می گفتی که‌ یکجا با ...

درسته من سیاست نداشتم خیلی خیلی خام بودم

کاربر قدیمی هستم😐👊            ‌                             نصیحت خواهرانه: قبل از دعوا این مسائل رو باهمسرتون طی کنید:۱ حق نداریم به خانواده های هم توهین کنید ۲ حق نداریم مشکلات کهنه وقدیمی رو مطرح کنیم توی هر دعوا فقط راجب اون موضوع بحث میکنیم 3شام نهار نپختن شام نهار نخوردن نداریم همه باید عادی سر میز غذا حاضر باشن 4 هرکسی برای آشتی پیش قدم شه اون یکی باید براش کادو بگیره!منو همسرم قانونمون اینه نوبتی پیش قدم میشیم! ۵ حق نداریم طرف مقابل رو تعمیم بدیم مثلا تو همیشه.... ممنوعه. چون این کار دعوا رو ب اوج میرسونه، ۶ باید بهم  فرصت بدیم هرکسی راجب دیدگاهش نصبت ب موضع دعوا 5دقیقه صحبت کنه و طرف مقابل هم 5دقیقه پاسخ گو باشه..                                            اگه دوست داشتی یه صلوات واسه سلامتی خودت و خانوادت و خانواده بنده بزن😊😉😘
واقعا انسان از خوندن  این همه درد واقعا متاسف می شه . به عنوان یک مرد از مرد بودن با رفتارها ...

خیلی ممنون از راهنماییه بجاتون

عزیزم اول از همه غصه گذشته رو نخور کاریه که شده حالا به فکر باش اینو بدون باتوجه به زوجایی که من تو اطرافیانم دیدم که دختر سن پایین و درواقع بچه میگیرن براپسراشون تمامهدف بی رحمانه شون گرفتن برده است تا هم حرف شنو خودشون باشی هم پسرشون.اولین سیاست احترام خانواده هارو بگیر یعنی در برابرشون مودب باش حاضر جواب نباش و احترام کن اما تا جایی که برده و کلفت نشی شمام رفتی خونه جاریت دس ب هیچی نزن بگو دستام تاول زده دکتر ممنوعم کرده بشورم به یه بهانه هم جور کن شوهرتو خام کن که زود تر از خونه جاریت برگردین اینطوری عذاب وجدان مزاحمتم نمیگیری جلو مادرشوهرتم اصلاحاضر جوابی نکن سعی کن کمتراز قبل بری خونشون اینطوری بهتره انتظارات ب مرور کمتر میشه ازت خلاصه جای خودتو بهتر کن ولی باسیاست مشکلت حاد نیس ولی واقعا مشکل اعصاب خورد کنیه ونیاز ب تلاش داره

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

واقعا اگه چند درصد از مردای ایرانی این طرزفکرو داشتن ما زنا الان اینقدبدبخت و توسری خور نبودیم  ...

😢😢احساس میکنم هیچوقت درست نمیشه تو ذاتشونه

خاله ی منم داشت عصاره ی عنبر نسا رو درست کرد زد به دستش خوب خوب شد ده سال درگیرش بود بهترین دکتر شیر ...

میشه بگی عصاره عنبرنسا چجوری درستت کنم؟

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست💚🙏❤

اول سعی کن هیچ وقت بچه دااار نشی ..هیچ وقت .بعدم سعی کن به جا اینکه بری کلفتی کنی خونه این و اون برو چندتا کتاب بخر بشین درس بخونن .دانشگاه قبوول شووو .بعد همزمان یه کاریم پیدا کن .منشی دکتر یا تایپی چیزی .بعدم جدااا شوو و طلاق بگیر و مریتو کامل ازش بگیررر .نداد مثل سگ بندازش زندون .بعدشماینقدر نزار مثل بدبختا باهات رفتار کنن .تو وقتی خودت قدرت داشته باشی اوناهم جرات ندارن بهت توهین کنن .جلو خونوادتم وایسا ‌

در مورد شوهرت هم بدون مردا واقعا بچه ان یعنی تا عمر داری باید همش باهاشون حرف بزنی تایاد بگیرن دم به دقیقه تو تنهاییاتون بازبون شیرین و لوندی بهش یاداوری کن که تو فقط منو داری منم که تا ابد بابدوخوبت میسازم حتی وقتی بچه هامون برن منو تو باید کنار هم بمونیمو بلد باشیم باهم بودنو وگرنه زندگی یکنواخت میشه بهش بگو دوسش داری و ازونم انتظار زیادی نداری فقط باهام خوب باش

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

قبل از دعوت هم به همسرت بگو که میخواهم مامان رو دعوت کنم روزهایی هم که دوست داری تنها باشی خودتو با کارهای خونه سرگرم کن 

. هرکاری کردم هر راهی رفتم شوهرم یک تار موی حتی جاریمو با من عوض میکنه... هیچوقت بچگی نکردم توی ده ...

عزیزم  دلیل این جنس برخوردای بقیه باهات اینه که فکر می کنن بچه ای
تو باید نشون بدی بچه نیستی همین
 سن و سال به شناسنامه نیست به تجربیات یک آدمه
تو  تجربیات بیشتری نسبت به هم سن و سالات داشتی پس یک دختر 18 ساله قوی هستی

ممکنه یه خانوم سی ساله طوری برخورد کنه بچه به نظر بیاد و دقیقا با همین مسائل مواجه بشه پس حیلی رو سنت حساس نشو
من جات باشم زومم و حساسیتم رو از همسرم و اطرافیانم بر می دارم روی خودم تمرکز می کنم
سعی می کنم خودم رو از نظر فکری و مهارتی قوی کنم
کلی کتاب های روانشناسی توی نت هست که می تونی دانلود کنی
می تونی برای خودت هدف شخصی مشخص کنی هدفی که خاص توه نه زندگی مشترکت
لزوما نباید چیز سختی باشه
مثلا یک کلاس خیاطی ساده
یا هر چیزی که بهش علاقه داری و با توجه به شرایطی که توش قرار داری بتونی همسرت رو با خودت همراه کنی

وقتی خارح از زندگی مشترکت کاری که دوست داری رو دنبال می کنی بهت اعتماد به نفس میده
و اونجا است که دیگران هم در برخورد با تو به عنوان یک دختر موفق و با اعتماد به نفس یکم خودشون رو جمع می کنن
ضمنا اصلا از بی توجهی همسرت نترس سعی کن بهش بفهمونی نگران نبودنش یا بی توجهی اش نیستی البته  نه با دعوا با استقلال شخصیتت

عزیزم اول از همه غصه گذشته رو نخور کاریه که شده حالا به فکر باش اینو بدون باتوجه به زوجایی که من تو ...

درسته...مشکل اینجاست خام مادرشه فقط...

بخدا الان ک دارم مینویسم دستم زخمه!

شوهرم میبینه ولی مبادا اونا یذره دل خور شن

وقتی تو جمعشون نشستم میگ چرا نشستی بلند شو 

نمیبینی فلانی داره کار میکنه برو نزار....

عزیزم  دلیل این جنس برخوردای بقیه باهات اینه که فکر می کنن بچه ای تو باید نشون بدی بچه نیستی هم ...

ممنون از راهنماییت عزیزم