2777
2789
عنوان

من یه عروس 18سالم ک....😞

| مشاهده متن کامل بحث + 75979 بازدید | 787 پست
بله امسال دیپلم میگیرم ولی اگ بتونم شبای امتحانم تا صبح ب بهونه درس گریه میکردم معدلم افتضاحه

عزیزم تنها راه نجاتت اینه، منم زود ازدواج کردم البته موقعیتم مثل شما نبود ولی اونقدر درس خوندم  و جایگاه اجتماعی پیدا کردم  هیچ کس جرات کوچیکترین توهینی بهم نمیکنه 

لبخند بزن، انار لب های تو را دانه کنم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهي عزيزم 

واقعا چقدر اين دنيا بهت ظلم كرده تو كه تقصيري نداشتي گير ادماي عوضي و بي وجدان افتادي خانواده خودت بي محبت خانواده شوهرت سواستفاده گر 😞 

من چي بهت بگم وقتي شوهرت دست بزن داره وقتي اين همه ادم پست دورتو گرفتن كه فقط به فكر سواستفاده هستن 

خدا خودش جوابشون را بده از خدا كمك بخواه عزيزم تو مظلومي و خدا تنهات نميزاره 

شوهرت بايد درست بشه بايد با مشاور صحبت كنه فكر نميكنم كاري كني كه فايده داشته به تغيير شوهرت

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
شهرمون همه هم دیگرو میشناسن....بدون شک میرسونن ب گوششون فقط نی نی سایتو دارم راحت صحبت کنم

نه روانشناسا رازدارن.نترس.خودم تو درمونگاه کار میکنم.بذار برسونن به گوشش اصلا.چرا اینقدر میترسی؟که چ کورد و اونه ترسووو؟!وا مه که به خوه ت.

میگن بعضی از خانه های بهداشت مشاور هم دارن. اگه تونستی به سر بهشون بزن. برنامه تلیار رو نصب کن. اونا ...

مرسی عزیزم

کاربر قدیمی هستم😐👊            ‌                             نصیحت خواهرانه: قبل از دعوا این مسائل رو باهمسرتون طی کنید:۱ حق نداریم به خانواده های هم توهین کنید ۲ حق نداریم مشکلات کهنه وقدیمی رو مطرح کنیم توی هر دعوا فقط راجب اون موضوع بحث میکنیم 3شام نهار نپختن شام نهار نخوردن نداریم همه باید عادی سر میز غذا حاضر باشن 4 هرکسی برای آشتی پیش قدم شه اون یکی باید براش کادو بگیره!منو همسرم قانونمون اینه نوبتی پیش قدم میشیم! ۵ حق نداریم طرف مقابل رو تعمیم بدیم مثلا تو همیشه.... ممنوعه. چون این کار دعوا رو ب اوج میرسونه، ۶ باید بهم  فرصت بدیم هرکسی راجب دیدگاهش نصبت ب موضع دعوا 5دقیقه صحبت کنه و طرف مقابل هم 5دقیقه پاسخ گو باشه..                                            اگه دوست داشتی یه صلوات واسه سلامتی خودت و خانوادت و خانواده بنده بزن😊😉😘

ی تاپیکی بود چن وقت قبل خوندم ، در مورد این که ی خانوم چجوری رفتار کنه ، ی خانم مشاور گذاشته بود الان پیداش نمیکنم خانما تورو خدا هر کی میدونه کدوم تاپیکو میگم لینکشو بزاره وااااااقعا عالی بود ، استارتر عزیز دعا کن اون تاپیک پیدا بشه بخونیش یعنی آدمو زیرو رو میکنه ، منم مثل توام میرم خونه فک و فامیل شوهر زیاد کار میکنم ، بعد از خوندن اون تاپیک دیگه دلیلی واسه اونهمه کار کردن نمیبینم 

خدا جونم میشه لطف کنی و غیر ممکن زندگیمو برام ممکن کنی 😢😢😢 ان شالله تو تاریخ ۹۹/۹/۹ خدا نظر و رحمتش به من هم میرسه و مشکلم حل میشه ، دوست عزیز مجازیم شما هم اگه دوست داشتی لطف کن و برای حل مشکلم دعا کن ممنونتم 🌹🌹🌹🌹
نه روانشناسا رازدارن.نترس.خودم تو درمونگاه کار میکنم.بذار برسونن به گوشش اصلا.چرا اینقدر میترسی؟که چ ...

اگ ینفر حامی پشتم بود اینقدر اذیت نبودم..

کاربر قدیمی هستم😐👊            ‌                             نصیحت خواهرانه: قبل از دعوا این مسائل رو باهمسرتون طی کنید:۱ حق نداریم به خانواده های هم توهین کنید ۲ حق نداریم مشکلات کهنه وقدیمی رو مطرح کنیم توی هر دعوا فقط راجب اون موضوع بحث میکنیم 3شام نهار نپختن شام نهار نخوردن نداریم همه باید عادی سر میز غذا حاضر باشن 4 هرکسی برای آشتی پیش قدم شه اون یکی باید براش کادو بگیره!منو همسرم قانونمون اینه نوبتی پیش قدم میشیم! ۵ حق نداریم طرف مقابل رو تعمیم بدیم مثلا تو همیشه.... ممنوعه. چون این کار دعوا رو ب اوج میرسونه، ۶ باید بهم  فرصت بدیم هرکسی راجب دیدگاهش نصبت ب موضع دعوا 5دقیقه صحبت کنه و طرف مقابل هم 5دقیقه پاسخ گو باشه..                                            اگه دوست داشتی یه صلوات واسه سلامتی خودت و خانوادت و خانواده بنده بزن😊😉😘

فوقش الکی بگو شدیدا کمر درد گرفتم زیاد نمیتونم سر پا وایسم....هی نرو خونه مادرشوهر و جاریت....الکی بیفت وسط وسط اشپز خونه بگو وای کمرم دارم میمیرم .....بعد الکی ی دکتر برو بگو برات بنویسه استراحت .....‌ اگرم شوهرت پرسید چرا کمر درد بگو از سرما و زیاد سرپا  وایسادنه....یا بگو ستون مهره هامه.....‌اروم اروم بپیچون دیگه.....

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌

از راهنمایی هاتون شات گرفتم ک بخونم مطمئنن از روی هر کدوم بارها میخونم 

از خدا میخام به هر آرزویی ک دارید برسید

واقعا احتیاج ب راهنمایی دارم داشتم 

مرسی ک هستید 😢🌼🌼🌻

منم پدر شوهرم دو ماه پیش فوت کرده بود من و جاری کوچیکه کلی کار کردیم خرما ها رو گردو گزاشتیم و تعارف چایی دادن و چایی ریختم و دین کارها همه رو دوش ما بود جاری بزرگه خودشو زده بود به پا درد حتی یه استکان هم جا بجا نکرد .روز آخر من حتی خونه ها رو هم جارو کشیدم از خستگی نشسته بودم دیدم خواهر شوهرم اومد گفت بیایید تو حیاط ظرفا رو بشورید منم به روی خودم نیاوردم دیدم چند دفعه تکرار کرد .آخرش بهش گفتم دستم زخم شده نمیام .اون اینقدر پرو بود به جاریم گفته بود بهش بگو بیاد نمی‌زارم ظرف بشوره.خیلی بدم از این رفتارش اومد .اصلا یه ذره که به خانواده شوهر رو بدی سواران میشن دیگه پیاده هم نمیشن 

واقعا؟ کاش کسی بود لینکشو میذاشت

آره بخدا ، عالیییییی بود کاشکی پیدا بشه 

خدا جونم میشه لطف کنی و غیر ممکن زندگیمو برام ممکن کنی 😢😢😢 ان شالله تو تاریخ ۹۹/۹/۹ خدا نظر و رحمتش به من هم میرسه و مشکلم حل میشه ، دوست عزیز مجازیم شما هم اگه دوست داشتی لطف کن و برای حل مشکلم دعا کن ممنونتم 🌹🌹🌹🌹
مشاوره بیاد پیش همه میگ دیونم...بهونه دستش میدم.....میگ این مشورت میخاد خودش بلد نیست زندگی بچرخونه

این شوهر نیس شوعنه😐😐😑

وزن قبلی -> ۷۵ وزن بعدی -> ۷۰ وزن فعلی -> ۶۷ هدف ->۶۰   من میتونمممممم😍😍
منم پدر شوهرم دو ماه پیش فوت کرده بود من و جاری کوچیکه کلی کار کردیم خرما ها رو گردو گزاشتیم و تعارف ...

سر سادگیم سواری میدم دیگ😢