2777
2789
عنوان

من یه عروس 18سالم ک....😞

| مشاهده متن کامل بحث + 75979 بازدید | 787 پست
چه سیاستی؟ کلی نگو سیاست داشته باش  خوب این میخاد داشته باشه چجور داشته باشه ؟؟

عزیزم هر زنی باید سیاست زنانه خودش رو کشف کنه با مهربونی و ییاست وناز کردن شوهرش رو رام خودش بکنه

دعا کنین مستقل شیم از دست مادرشوهر خلاص شم🥺دلم خونه ای ک جهیزیمو بچینم میخاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرخوبی داره با این بدیاش میشوره همه رو امشب گفتم دوست داشتم جاری تو ظرفا کمک میکرد تو کارا.... یه ...

تو منی یا من توام؟

مشکل من اینکه دعوا و و حرکاتم بچه گانس بخاطر همون اینجوری ان دقیقا مثل خانواده شوهرت 

و شوهرم چون منو بچه میدونه حمایت نمیکنه 

بنظرم بچه گانه حرف و یا رفتار داری

ان مع العسر یسرا

سواستفاده میکنن از ت عزیزم مادرشوهرت ناظمه و رفته بچه 16 ساله گرفته بنظر من مقابلشون وایسا به چه حقی میزنت اگه میتونی طلاق بگیر اگرم نه سعی کن شوهرتو تو دست بگیری و کمتر رفت و امد کنی  بچه هم اصلااا نیار 

کاربری دست دو نفره♥️🤝

من واس مادرشوهرو شوهرت متاسف نیستم واس مادر پدرت متاسفم که پشت بچه ای ک ب دنیا اوردن نیستن.....دادن دست گرگ و خودشون راحت زندگی میکنن....خداییش ینی چی .....

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌

وقتی رفتی خونشون اگه کاری رو بهت گفتن انجام بده خودتو بزن به نشنیدن..با گوشیت بازی کن..سعی کن تو خونه رو شوهرت کار کنی.اخلاقش چحوریه خودت دیگه بهتر میدونی انتظارم نداشته باش یه زوزه جواب بگیری تمام تلاشت رو کن.طلاق رو بزار آخررررر آخر

هرخوبی داره با این بدیاش میشوره همه رو امشب گفتم دوست داشتم جاری تو ظرفا کمک میکرد تو کارا.... یه ...

برین پس کله همچین مردی تو طلاق واجبی اعصابم خرد شد حالا مادرس بگی به چیزی دیگه چرا تورو داره به جاریت هم میفروشه این زندگی نیست ذلت ذلت.

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

اوشین تویی اوشین اداتو در میاره الان دهه هشتادی کتک خورمگه داریم تا اونجایی که می دونم دهه هشتادیا کتک میزنن ننه بابا ی طرف در میارن بعد خواهر نصیحت مادرانه امضات چی میگه  باور کن تو دهه هشتاد شما یه دونه ای دیگه مثل شما را بدن بسازن

امان از روزی که شوهر پشت آدم نباشه.... من خودم تازه عروس بودم مادرشوهرم آبرو شرف من وبرد هزار یک تهمت بهم زد بی آبروم کرد خونم کرد توشیشه واقعا خیلی سخت بود اما خب من شوهرم پشتم بود جوابش میداد دعوا می‌کرد باهاش.... اما خدا هم بی جواب نذاشت کاراشو چوب خدا صدا نداره مطمن باش چوبش ومیخورن