2777
2789
عنوان

من یه عروس 18سالم ک....😞

| مشاهده متن کامل بحث + 75979 بازدید | 787 پست
طلاق گرفتین؟من از طلاق میترسم کسی پشتم نیست

آره منم کسی پشتم نبود چون زیر هیجده بودم باید بابام میبودش ک جدا بشم خلاصه ب بابام گفتم خودمو میکشم یا طلاق بده هرچند سختی هایی کشیدم اما خدا بهم رحم کرد جدا شدم.    البته آجی من مشکلاتی داشتم جداشدم بنظر من شاید شوهرت خوب شد طلاق چندانم خوب نیست 

گویند که خدا همیشه با توست🖤                            ای غم نکند خدا تو باشی💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرگ یبار شیون ی بار

ی مدت کوتاهی اوضاع میریزه بهم

چون همه فکر میکنن پر رو شدی

از دستشون در رفته همچی

و میخوان قدرت نمایی کنن

اما بسه دیگه

بزن ب کوچه علی چپ ب نشنیدن عمل نکردن

دعوا شد پاتو بکن تو ی کفش ک انجام نمیدم

و بگو هر کی باید کار خودش کنه

جاریتم شروع کن بی محل کردن کاری خواست انجام بدی طوری رفتار کن نشنیدی

مادر شوهرتم کم کم کاراش دیگه انجام نده نرو نیا

همسرتم سردی دیدی سردی کن

بی محبت بود بی محبت

گفت نمیخوامت ذوق زده نشون بده

مردا اینطورین بفهمن ناراحت میشی مدام تکرارش میکنن

تحمل کن چند وقت یواش یواش از جدل خسته میشن عادت میکنن ب رفتارات

و عادی میشه

و توام میفهمی هیچی یهتر از رفتار کردن برای دل خودت نیست

یعنی چی اینهمه حقارت تحمل کردی

میموندی خونه پدرت خدمت اونارو میکردی ک بهتر بود

حداقل از خودت بودن

ازدواج کردی پس حالا برای حقت بجنگ

و نترس

از طرد شدن

بهتر از حقارت

برات ارزوي بهترين روزا و بهترين اتفاقات رو دارم 

الهي ب حق فاطمه زهرا ب زندگيه أرامو شيرين برسي 

🌷دلم برای خانه ی پدری ام تنگ شده• جایی که شیطنت هایم خریدار دارد .• جایی که همه چیز برای حالِ خوب داشتن فراهم است ...• جایی که همیشه در آن بچه ام ، و بچگی کردنم جرم نیست،که اگر ناز کنم .. پدر و مادرم، می خندند ، و نوازشم می کنند.• جایی که خوش طعم ترین غذاها وجود دارد..و هرچه خواستی نمی گویند خودت آماده کن !همه چیز بدونِ هیچ منتی مهیاست • آنجا که حتی مزه ی نان و ماستش هزار بار از پیتزا پپرونیِ بالای شهرِ اینجا بهتر است ...•  جایی که هر صبح ، بوی عطر گلدان های مادر مشام را می نوازد و صدایِ غُل غلِ سماورش ، حالِ آدم را جا می آورد • جایی که خواب های از سرِ صبح تا لنگ ظهر ؛ عجیب ، در آن می چسبد • که اگر آدم از سردیِ اولِ صبح ها چنبره زد ، کسی هست که با تمامِ عشق ، پتو رویش بیاندازد..و خوابِ شبها ، هیچ نگرانی و ترسی ندارد. جایی که تماشای برنامه کودک از نوع نوستالژی ، بیشتر از نوشیدنی های انرژی زا ، به آدم انرژی می دهد• آنجا که جنسِ قربان صدقه هایش فرق داد!من دلم همین گوشه از دنیا را تا ابد میخواهد.کنارِ پدر و مادری که از لبخندشان ؛تمام باورهایِ مرده ام جان بگیرند !🌷
عزیزم سعی کن خودت اول یه مشاوره بری راه و چاه زندگی و بهت یادبده ب هیچ وجه باردار نشو سعی کن درکنار ...

درسته اگ پخته باشم شاید 40درصد ارامشم برگرده

مشکل  اینجاست دو سه روز میریم اونجا میشینیم ب هر بهونه ای بی فایدست چون مامانش گفته باید بشینیم بمیرمم جنازمو نمیاره شوهرم 

هرمهمونی دارن منو صدا میزنن یبار بخاطر نرفتن ب مهمونیشون شوهرم یک هفته با من حرف نزد 

کاربر قدیمی هستم😐👊            ‌                             نصیحت خواهرانه: قبل از دعوا این مسائل رو باهمسرتون طی کنید:۱ حق نداریم به خانواده های هم توهین کنید ۲ حق نداریم مشکلات کهنه وقدیمی رو مطرح کنیم توی هر دعوا فقط راجب اون موضوع بحث میکنیم 3شام نهار نپختن شام نهار نخوردن نداریم همه باید عادی سر میز غذا حاضر باشن 4 هرکسی برای آشتی پیش قدم شه اون یکی باید براش کادو بگیره!منو همسرم قانونمون اینه نوبتی پیش قدم میشیم! ۵ حق نداریم طرف مقابل رو تعمیم بدیم مثلا تو همیشه.... ممنوعه. چون این کار دعوا رو ب اوج میرسونه، ۶ باید بهم  فرصت بدیم هرکسی راجب دیدگاهش نصبت ب موضع دعوا 5دقیقه صحبت کنه و طرف مقابل هم 5دقیقه پاسخ گو باشه..                                            اگه دوست داشتی یه صلوات واسه سلامتی خودت و خانوادت و خانواده بنده بزن😊😉😘
متاسفانه بعضیا خیلی بیرحمن

اووف چجورم میرم اونجا سرم میپوکه از همین کارا که استارتر میگه مثل بستن سوتین

مثلا بچه خاهرشوهر نگه نیدا ه تا اون راحت تر شیرش بده🙈

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود
برات ارزوي بهترين روزا و بهترين اتفاقات رو دارم  الهي ب حق فاطمه زهرا ب زندگيه أرامو شيرين برس ...

ممنون عزیزم از دعای زیبات😢🌻

کاربر قدیمی هستم😐👊            ‌                             نصیحت خواهرانه: قبل از دعوا این مسائل رو باهمسرتون طی کنید:۱ حق نداریم به خانواده های هم توهین کنید ۲ حق نداریم مشکلات کهنه وقدیمی رو مطرح کنیم توی هر دعوا فقط راجب اون موضوع بحث میکنیم 3شام نهار نپختن شام نهار نخوردن نداریم همه باید عادی سر میز غذا حاضر باشن 4 هرکسی برای آشتی پیش قدم شه اون یکی باید براش کادو بگیره!منو همسرم قانونمون اینه نوبتی پیش قدم میشیم! ۵ حق نداریم طرف مقابل رو تعمیم بدیم مثلا تو همیشه.... ممنوعه. چون این کار دعوا رو ب اوج میرسونه، ۶ باید بهم  فرصت بدیم هرکسی راجب دیدگاهش نصبت ب موضع دعوا 5دقیقه صحبت کنه و طرف مقابل هم 5دقیقه پاسخ گو باشه..                                            اگه دوست داشتی یه صلوات واسه سلامتی خودت و خانوادت و خانواده بنده بزن😊😉😘

شوهرت باهات حرف نمیزنه ب جهنم

همین شوهری بود و نبودش چ فرقی میکنه

ک توناراحتی ک چراباهات حرف نمیزنه

این دفه زدت اثرش موند

برو پزشک قانونی شکایت کن

دستوش کوتا کن

یکم ازجاریاب من یاد بگیر

پدر شوهرارو در اوردن

مرگ یبار شیون ی بار ی مدت کوتاهی اوضاع میریزه بهم چون همه فکر میکنن پر رو شدی از دستشون در رفته ه ...

هر دو هفته یبار میریم خونه برادرش سه روز میشینیم من اصلا دوست ندارم اما ب زور میبرنم 

وقتی اونجام فکر میکنم مزاحمم اوناهم مهمونی میگیرن خودشون میشینن ب من دستور میدن...فکر میکنم چون مهمونم چون دوسه روز اونجام باید انجام بدم

درسته اگ پخته باشم شاید 40درصد ارامشم برگرده مشکل  اینجاست دو سه روز میریم اونجا میشینیم ب هر ...

همون دیگه عزیزم بزار حرف نزنه شخصیتتو محکمو قوی کن برای خودت زندگی کن

عزیزم بنظرم یع خودی نشون بده قهرکن همه چیوبه مادرپدرت بگو‌تابیان دنبال شوهرتم به غلط کردن ومنت کشی م ...

پدرم فوت شده مادرم بنده خدا کاری ازش برنمیادمقصر برادرامن😢مادرم از پسشون بر نمیاد من از دست اونا فراریم

استارتر تو که تو امضات نوشتی منو شوهرم قرار گذاشتیم نوبتی پیشقدم بشیم واسه آشتی حالا این حرفای تو تا ...

یک هفته خوبه یک ماهش تلافیه اون یک هفته 

هروقت ب کامش باشه خوبه 

اون نوشته رو گفتم از یجایی خوندم اینجا نوشتم شاید ب درد کسی بخوره

هر دو هفته یبار میریم خونه برادرش سه روز میشینیم من اصلا دوست ندارم اما ب زور میبرنم  وقتی اون ...

اشتباهت همینه ک فکر میکنی زشته

و بی ادبی

تا خودت ب خودت احترام نزاری

هیچکس بهت احترام نمیزاره

تازه میگی اگزما داری

عیب پیدا کنی هزارتا میزارن روش 

فکر کردی مهمه براشون

نروووو

ب زور مگه کودکی

یبار نرو ببین ک هیچی نمیشه و تموم میشه

بی احترامی نکن ن

اما قاطع سرسخت سر حرفات بمون