2777
2789
عنوان

من یه عروس 18سالم ک....😞

| مشاهده متن کامل بحث + 75979 بازدید | 787 پست
وای عزیزم چقدر زود ازدواج کردین اخه هم شما هم خواهرت😔

من متولد۷/۷/۷۹ هستم ۴ ساله عروسی کردم ""خواهرم متولد۲/۱/۷۷ هستش و ۸ ساله عروسی کرده دوتا بچه هم دارم"ازبس غم داره هفت سال خونه ت باشه یه کمه حرف نمیزنه خیلی خیلی کم حرف شوده  خیلی 😔

یه بسته(( فلفل هندی قرمز )) بزارین تو جیبتون "هروقت هوس کردید برای کسی ((درد و دل کنید)) یه قاشق غذاخوری بریزین تو حلقتون "  من امتحان کردم عالیه   👌👌
اصن برا همین میرن سراغ دختر کم سن 

خانواده اینجور دخترای مظلوم خیلی بیشرفن

ب دخترشون بها نمیدن

لااقل 18 سالگی عروس کنید یا لااقل ب ادم درست حسابی بدید با اختلاف سنی کم

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیز دلم خیلی روحیه گرفتم از حرفات

خواهش میکنم عزیزم، قوی باش و شک نکن خدا هواتو داره. زندگی هرکی مشکل خاص خودشو داره و هرکدوممون یه جور درگیر مشکلاتیم، ولی با صبر و قوی بودن و تلاش کردن میشه از هر سختی گذر کرد. به خودت قول بده که به زودی خودتو از این شرایط بیرون میاری

تمام لحظه هایی که تو زندگیت حس خوب داری؛ اون لحظات یعنی لمس حس خوشبختی💜اون حس خوب میتونه نتیجه یه بوسه، یه آغوش، خوندن یه کتاب خوب یا حتی خوردن یه فنجان چای گرم در یه عصر دل انگیز پاییزی باشه🧡واسه خوشبختی دنبال دلایل بزرگ یا عجیب و غریب نباش عزیزم، کمی زندگی را آسان تر بگیر، اونوقت کوچک ترین و پیش افتاده ترین اتفاقات هم به تو حس خوشبختی میدن💙

انقد عصابم خورد شدا 'من خودم ۲۰سالمه‌ شوهر منم هرچی میشد میرفت به ننه باباش میگفت اونا میریختن سر من 'منم دلم برا خانواده ام میسوخت نمیخواستم بدونن مشکل داریم 'خونم جدا شد زبونمو بزرگ کردم هرچی گفتن جوابشونو میدم و همینطور شوهرم 'منو دیونه کردن دو سه بار دست به خودکشی زدم باعث شدن یه کارایی بکنم که نباید میکردم 

دل است‌مزرعه که نیست هی شخمش میزنی لعنتی ‌...
دقیقا وقتی دنبال دختر کم سن و سال گشتن با 9 سال اختلاف سنی همه ی این چیزایی هم که گفتی قابل پیش بینی ...

ممنون گلم حرفاتو خیلی بهم قوت قلب میده😞❤❤❤

کاربر قدیمی هستم😐👊            ‌                             نصیحت خواهرانه: قبل از دعوا این مسائل رو باهمسرتون طی کنید:۱ حق نداریم به خانواده های هم توهین کنید ۲ حق نداریم مشکلات کهنه وقدیمی رو مطرح کنیم توی هر دعوا فقط راجب اون موضوع بحث میکنیم 3شام نهار نپختن شام نهار نخوردن نداریم همه باید عادی سر میز غذا حاضر باشن 4 هرکسی برای آشتی پیش قدم شه اون یکی باید براش کادو بگیره!منو همسرم قانونمون اینه نوبتی پیش قدم میشیم! ۵ حق نداریم طرف مقابل رو تعمیم بدیم مثلا تو همیشه.... ممنوعه. چون این کار دعوا رو ب اوج میرسونه، ۶ باید بهم  فرصت بدیم هرکسی راجب دیدگاهش نصبت ب موضع دعوا 5دقیقه صحبت کنه و طرف مقابل هم 5دقیقه پاسخ گو باشه..                                            اگه دوست داشتی یه صلوات واسه سلامتی خودت و خانوادت و خانواده بنده بزن😊😉😘
چرا انقد تو سن کم اخه😭😭😭😭😭😭

مقصر پدرمون بود"عادتش بود دخترارو تو سن کم شوهر بده "پدرم خیلی کم محبت بود

یه بسته(( فلفل هندی قرمز )) بزارین تو جیبتون "هروقت هوس کردید برای کسی ((درد و دل کنید)) یه قاشق غذاخوری بریزین تو حلقتون "  من امتحان کردم عالیه   👌👌
خانواده اینجور دخترای مظلوم خیلی بیشرفن ب دخترشون بها نمیدن لااقل 18 سالگی عروس کنید یا لااقل ب اد ...

ما هم تو اشناهامون داریم از این عتیقه ها .اینا اتفاقا افتخاراتشونه دختر کم سن شوهر دادن از بالا ب بقیه نگاه میکنن .

اقایون لطف کنید منو به هیییییییییییچ وجه ریپلای نکنین .اصلا از وارد کل کل شدن با اقایون خوشم نمیاد .این به این معنا نیست که با حضور کاربرای مرد مشکل دارم بلکه به این معناست دلم نمیخواد با بیشعوراشون دهن ب دهن بذارم .من خودم کاربرای مرد  مودب رو ریپلای میکنم و تو تاپیکاشون هم شرکت میکنم  توضیح دادم که دیگه کسی سوال نکنه ممنون  ❤.خانما اگه یه پسر چشم ابی قد بلند خوشگل دیدین اون شوور منه گم شده بدینش بهم 😎😎😎
انقد عصابم خورد شدا 'من خودم ۲۰سالمه‌ شوهر منم هرچی میشد میرفت به ننه باباش میگفت اونا میریختن سر من ...

من ک اصلا دیونه شدم بخدا آخرین باری ک از ته دل خندیدمو یادم نیست....

کاربر قدیمی هستم😐👊            ‌                             نصیحت خواهرانه: قبل از دعوا این مسائل رو باهمسرتون طی کنید:۱ حق نداریم به خانواده های هم توهین کنید ۲ حق نداریم مشکلات کهنه وقدیمی رو مطرح کنیم توی هر دعوا فقط راجب اون موضوع بحث میکنیم 3شام نهار نپختن شام نهار نخوردن نداریم همه باید عادی سر میز غذا حاضر باشن 4 هرکسی برای آشتی پیش قدم شه اون یکی باید براش کادو بگیره!منو همسرم قانونمون اینه نوبتی پیش قدم میشیم! ۵ حق نداریم طرف مقابل رو تعمیم بدیم مثلا تو همیشه.... ممنوعه. چون این کار دعوا رو ب اوج میرسونه، ۶ باید بهم  فرصت بدیم هرکسی راجب دیدگاهش نصبت ب موضع دعوا 5دقیقه صحبت کنه و طرف مقابل هم 5دقیقه پاسخ گو باشه..                                            اگه دوست داشتی یه صلوات واسه سلامتی خودت و خانوادت و خانواده بنده بزن😊😉😘

برو مشاوره مامان خودتم ببر مشاوره یعنی چی که خونوادت ازت حمایت نمیکنن؟ اصلا چرا ۱۶ سالگی شوهرت دادن؟ مگه عهد بوقه؟

ولی جدی گفتم به همراه مادرت برو پیش مشاور باید حامی داشته باشی مظلوم گیر آوردن

الهی آن ده که آن به...
خانواده اینجور دخترای مظلوم خیلی بیشرفن ب دخترشون بها نمیدن لااقل 18 سالگی عروس کنید یا لااقل ب اد ...

پدرم فوت شده فقط اون هوامو داشت اگ اون بود من الان اینجا نبودم

الهی بمیررم اخه  خیلی ناراحتتون شدم بخدا😭😭

خدانکنه عزیزم فدات بشم😔بخدا اونقد درد تو دلمه"حالا خددروشکر نی نی سایتو داریم یه کم از دردامون میگیم سبک میشیم

پدرم فوت شده فقط اون هوامو داشت اگ اون بود من الان اینجا نبودم

خدا کمکت کنه

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪