2777
2789
عنوان

من یه عروس 18سالم ک....😞

| مشاهده متن کامل بحث + 75980 بازدید | 787 پست
طرفدارها ازدواج تو سن پایین کجان الان؟ ببینن این بنده خدا رو  واقعا متأسفم برات و بیشتر برای خ ...

منم  ۱۵ سالگی عروسی کردم"دقیقا الان تهت درمانم"داروی افسردگی مصرف میکنم ولی دوست ندارم کسی بفهمه فقط لاغرم میکنه ب شدت ""نابود شودم نابود"حالا خواهرم ۱۳ سالکی عروسی کرد شاید باورت نشه پارسال با وجود دوتا بجه یه مشت قرص خورده بود خودکشی کنه از دست خانواده ی شوهرش"۳ روز بیمارستان بستری بود

یه بسته(( فلفل هندی قرمز )) بزارین تو جیبتون "هروقت هوس کردید برای کسی ((درد و دل کنید)) یه قاشق غذاخوری بریزین تو حلقتون "  من امتحان کردم عالیه   👌👌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو به فکر بچه ای باش که از اون میخواد به دنیا بیاد 'تو میخوای یه نسل بدبختی مثل خودت به وجود بیاری ت ...

اصلاتوی فکر بچه نیستم شوهرم بد دهنه فقط چرت پرت میگ بیارم چی بسازم ازش...

کاربر قدیمی هستم😐👊            ‌                             نصیحت خواهرانه: قبل از دعوا این مسائل رو باهمسرتون طی کنید:۱ حق نداریم به خانواده های هم توهین کنید ۲ حق نداریم مشکلات کهنه وقدیمی رو مطرح کنیم توی هر دعوا فقط راجب اون موضوع بحث میکنیم 3شام نهار نپختن شام نهار نخوردن نداریم همه باید عادی سر میز غذا حاضر باشن 4 هرکسی برای آشتی پیش قدم شه اون یکی باید براش کادو بگیره!منو همسرم قانونمون اینه نوبتی پیش قدم میشیم! ۵ حق نداریم طرف مقابل رو تعمیم بدیم مثلا تو همیشه.... ممنوعه. چون این کار دعوا رو ب اوج میرسونه، ۶ باید بهم  فرصت بدیم هرکسی راجب دیدگاهش نصبت ب موضع دعوا 5دقیقه صحبت کنه و طرف مقابل هم 5دقیقه پاسخ گو باشه..                                            اگه دوست داشتی یه صلوات واسه سلامتی خودت و خانوادت و خانواده بنده بزن😊😉😘
ریشه مشکلاتت متاسفانه همون عدم حمایت خانوادته گلم، اگه همسرت میدونست خانوادت پشتت هستن محتاط تر رفتا ...

ممنون عزیز دلم خیلی روحیه گرفتم از حرفات

کاربر قدیمی هستم😐👊            ‌                             نصیحت خواهرانه: قبل از دعوا این مسائل رو باهمسرتون طی کنید:۱ حق نداریم به خانواده های هم توهین کنید ۲ حق نداریم مشکلات کهنه وقدیمی رو مطرح کنیم توی هر دعوا فقط راجب اون موضوع بحث میکنیم 3شام نهار نپختن شام نهار نخوردن نداریم همه باید عادی سر میز غذا حاضر باشن 4 هرکسی برای آشتی پیش قدم شه اون یکی باید براش کادو بگیره!منو همسرم قانونمون اینه نوبتی پیش قدم میشیم! ۵ حق نداریم طرف مقابل رو تعمیم بدیم مثلا تو همیشه.... ممنوعه. چون این کار دعوا رو ب اوج میرسونه، ۶ باید بهم  فرصت بدیم هرکسی راجب دیدگاهش نصبت ب موضع دعوا 5دقیقه صحبت کنه و طرف مقابل هم 5دقیقه پاسخ گو باشه..                                            اگه دوست داشتی یه صلوات واسه سلامتی خودت و خانوادت و خانواده بنده بزن😊😉😘
کدوم پست گلم الان میرم نگاه میکنم مرسی عزیزم

نمیخواد عزیزم 

همینه 

کار کن پول دربیاری 

این خیلی مهمه

بعدم مستقیم به شوهرت نگو وای به من ظلم میشه و جاریم فلان و مادرشوهرم فلان و ......... معلومه شوهرت ببخشید احمق تر از این حرفاست . باید سیاست بریزی یه جوری که انگار میخوای کمکشون کنی ولی وقت نداری .انقدر وقت نداریییییی که کامل از سرشون بیفته

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  
منم  ۱۵ سالگی عروسی کردم"دقیقا الان تهت درمانم"داروی افسردگی مصرف میکنم ولی دوست ندارم کسی بفهم ...

چرا انقد تو سن کم اخه😭😭😭😭😭😭

دنیا پوچ تر از اونیه که دنبال گل باشی...
ای خداااااااابمیرم 😭

خدانکنه عزیزم"فقط توروخدا برام دعا کن "آرامش به زندگیم بیاد"دارم خفه میشم "نه راه پیش دارم ن راه پس

یه بسته(( فلفل هندی قرمز )) بزارین تو جیبتون "هروقت هوس کردید برای کسی ((درد و دل کنید)) یه قاشق غذاخوری بریزین تو حلقتون "  من امتحان کردم عالیه   👌👌
الان هم انگاری پیرم بخدا اینقدر ک گریه میکنم فکر میکنم صورتم چروک ریز برداشته

خدا جوابشون بده هم خانواده خودت و شوهرت و مادرش

انگار دختر بودی جرم داشتی

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 
تلفن مشاوره  ۱۴۸۰ اگه شرایط مشاوره رفتن نداری تماس بگیر  راهنماییت میکنن

مرسی گلم

دقیقا وقتی دنبال دختر کم سن و سال گشتن با 9 سال اختلاف سنی همه ی این چیزایی هم که گفتی قابل پیش بینی بود... 

به خودت بیا یکم بزرگ شو به خودت جسارت بده تغییر کنی برو پیش مشاور یا حتی مشاور تلفنی هم میتونه بهت کمک کنه 

با شوهرت بد حرف نزن بهش محبت کن اگه دوسش داری بهش بگو 

ولی یه دفتر برای خودت بذار همه درد و دل ها و نوشته هاتو اونجا بنویس از ته دلت بنویس بدون مخاطب بنویس با تاریخ و ساعت... هیچی به شوهرت نگو ولی یه جا بذارش که حس کنجکاویش بکشونتش سمت دفترت و بشینه و بخونه تو تنهایی خودش فکر کنه شاید درکش بیشتر بشه 

خدانکنه عزیزم"فقط توروخدا برام دعا کن "آرامش به زندگیم بیاد"دارم خفه میشم "نه راه پیش دارم ن راه پس

الهی خداخودش به دل جفتتون آرامش بندازه یه آرامش ابدی توکل بخداااااکن مشکلات حل میشه ❤

نفس من زندگی من پسرای قشنگم
نمیخواد عزیزم  همینه  کار کن پول دربیاری  این خیلی مهمه بعدم مستقیم به شوهرت نگو ...

درسته..یه طرز فکر مسخره دارم اونم اینکه فکر میکردم خونشونم باید نوکری کنم ک جبران شه منت نیاد روی سرم ...خودم خودمو بیچاره کردم