2777
2789
عنوان

من یه عروس 18سالم ک....😞

| مشاهده متن کامل بحث + 75980 بازدید | 787 پست

بزار همون پدرت بزنه مادرت بزنه ولی نه یکی دیگه اونم برا کلفتی 'من هیچ وقت به شوهرم اجازه ندادم به خانواده ام بی احترامی کنه با اینکه خانواده ی درست وحسابی ندارم 'یعنی بخواد به احترامی کنه قیامت میکنم 

دل است‌مزرعه که نیست هی شخمش میزنی لعنتی ‌...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا عقلشون بده.عوضیا دختر کم سن و سال گرفتن ک خودشون هرجور خواستن رفتار کنن و بزرگ کنن.خانوادتم میگی ...

الان هم انگاری پیرم بخدا اینقدر ک گریه میکنم فکر میکنم صورتم چروک ریز برداشته

کاربر قدیمی هستم😐👊            ‌                             نصیحت خواهرانه: قبل از دعوا این مسائل رو باهمسرتون طی کنید:۱ حق نداریم به خانواده های هم توهین کنید ۲ حق نداریم مشکلات کهنه وقدیمی رو مطرح کنیم توی هر دعوا فقط راجب اون موضوع بحث میکنیم 3شام نهار نپختن شام نهار نخوردن نداریم همه باید عادی سر میز غذا حاضر باشن 4 هرکسی برای آشتی پیش قدم شه اون یکی باید براش کادو بگیره!منو همسرم قانونمون اینه نوبتی پیش قدم میشیم! ۵ حق نداریم طرف مقابل رو تعمیم بدیم مثلا تو همیشه.... ممنوعه. چون این کار دعوا رو ب اوج میرسونه، ۶ باید بهم  فرصت بدیم هرکسی راجب دیدگاهش نصبت ب موضع دعوا 5دقیقه صحبت کنه و طرف مقابل هم 5دقیقه پاسخ گو باشه..                                            اگه دوست داشتی یه صلوات واسه سلامتی خودت و خانوادت و خانواده بنده بزن😊😉😘
راه حلت تو حلقم😑😑

اتفاقا جواب میده منم یه مدت شده بودم کلفت دور بریام از همین راه استفاده کردم و الان فقط کارا شخصی خودمو میکنم 

اقایون لطف کنید منو به هیییییییییییچ وجه ریپلای نکنین .اصلا از وارد کل کل شدن با اقایون خوشم نمیاد .این به این معنا نیست که با حضور کاربرای مرد مشکل دارم بلکه به این معناست دلم نمیخواد با بیشعوراشون دهن ب دهن بذارم .من خودم کاربرای مرد  مودب رو ریپلای میکنم و تو تاپیکاشون هم شرکت میکنم  توضیح دادم که دیگه کسی سوال نکنه ممنون  ❤.خانما اگه یه پسر چشم ابی قد بلند خوشگل دیدین اون شوور منه گم شده بدینش بهم 😎😎😎
خدا عقلشون بده.عوضیا دختر کم سن و سال گرفتن ک خودشون هرجور خواستن رفتار کنن و بزرگ کنن.خانوادتم میگی ...

اصن برا همین میرن سراغ دختر کم سن 

اقایون لطف کنید منو به هیییییییییییچ وجه ریپلای نکنین .اصلا از وارد کل کل شدن با اقایون خوشم نمیاد .این به این معنا نیست که با حضور کاربرای مرد مشکل دارم بلکه به این معناست دلم نمیخواد با بیشعوراشون دهن ب دهن بذارم .من خودم کاربرای مرد  مودب رو ریپلای میکنم و تو تاپیکاشون هم شرکت میکنم  توضیح دادم که دیگه کسی سوال نکنه ممنون  ❤.خانما اگه یه پسر چشم ابی قد بلند خوشگل دیدین اون شوور منه گم شده بدینش بهم 😎😎😎
توی یه کوچه ایم

پست منو خوندی؟ واقعا میخوای زندگیتو درست کنی یا نه ؟ 

سنی نداری که 

برو سر کااااااار 

یا تو خونه کاااااااار کن 

کار برای پووووووول 

که هم وقت برای کلفتی تداشته باشی بقیه ام توقع نداشته باشن

هم پول جمع کنی اگه لازم شد خودتو نجات بدی 

بچه دار هم‌نشو اصصصلا 

وقت واسه بچه دار شدن تا ۱۵ بیست سال دیگه داری

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  
عزیزم قصه نخور "همین الان من که دارم این پستو مینویسم بقرات مجید چشمام اشکیه""من ۱۵ سالگی عروسی کردم ...

قربونت برم...

ان شالله مشکلت حل شه

کاربر قدیمی هستم😐👊            ‌                             نصیحت خواهرانه: قبل از دعوا این مسائل رو باهمسرتون طی کنید:۱ حق نداریم به خانواده های هم توهین کنید ۲ حق نداریم مشکلات کهنه وقدیمی رو مطرح کنیم توی هر دعوا فقط راجب اون موضوع بحث میکنیم 3شام نهار نپختن شام نهار نخوردن نداریم همه باید عادی سر میز غذا حاضر باشن 4 هرکسی برای آشتی پیش قدم شه اون یکی باید براش کادو بگیره!منو همسرم قانونمون اینه نوبتی پیش قدم میشیم! ۵ حق نداریم طرف مقابل رو تعمیم بدیم مثلا تو همیشه.... ممنوعه. چون این کار دعوا رو ب اوج میرسونه، ۶ باید بهم  فرصت بدیم هرکسی راجب دیدگاهش نصبت ب موضع دعوا 5دقیقه صحبت کنه و طرف مقابل هم 5دقیقه پاسخ گو باشه..                                            اگه دوست داشتی یه صلوات واسه سلامتی خودت و خانوادت و خانواده بنده بزن😊😉😘

ریشه مشکلاتت متاسفانه همون عدم حمایت خانوادته گلم، اگه همسرت میدونست خانوادت پشتت هستن محتاط تر رفتار میکرد و انقدر علنی و راحت ظلم نمیکرد. شماهم از ترس طلاق داری باج میدی و کوتاه میای عزیزم. تنها راهش اینه قدم تو راهی برداری که وابستگیت به هم خانوادت هم همسرت روز به روز کمتر شه. برو سرکار یا کسب و کار خونگی مثل خیاطی راه بنداز و پس انداز کن. تنها راه نجات شما اینه که وابسته کسی نباشی که ازت حمایت کنه، انشالله روزی برسه احدی نتونه بهت ظلم کنه عزیزم

تمام لحظه هایی که تو زندگیت حس خوب داری؛ اون لحظات یعنی لمس حس خوشبختی💜اون حس خوب میتونه نتیجه یه بوسه، یه آغوش، خوندن یه کتاب خوب یا حتی خوردن یه فنجان چای گرم در یه عصر دل انگیز پاییزی باشه🧡واسه خوشبختی دنبال دلایل بزرگ یا عجیب و غریب نباش عزیزم، کمی زندگی را آسان تر بگیر، اونوقت کوچک ترین و پیش افتاده ترین اتفاقات هم به تو حس خوشبختی میدن💙
توی یه کوچه ایم

بنظرم یه شب بشین با شوهرت صحبت کن.

بگو دلت واسه من نمیسوزه نمیتونم بخدا ولی چون تو رو دوست دارم میام کمک مادرت.بگو واقعا سختمه مادرتم دوست دارم ولی دوست دارم سر خونه زندگی خودم باشم.

اینجور بگو اگه دیدی بد رفتاری کرد و قبول نکرد دیگه بگو محاله بیام اونجا.

هررررکاری کرد نرو.

برو تو یه اتاق درو قفل کن.

اگه اذیتت کرد برو یه درخاست طلاق الکی بده که مامور بیاره در خونه و بترسه.

پست منو خوندی؟ واقعا میخوای زندگیتو درست کنی یا نه ؟  سنی نداری که  برو سر کااااااار&nbs ...

کدوم پست گلم الان میرم نگاه میکنم

مرسی عزیزم

من با همه چی تحربک میشه...دکتر میگه آبم نزن زیاد مگه میشه اخه اونم با بچه کوچیک😕

منم بچم کوچیکه همش شستشو و بچه داری اونایی ک دستشون سالمه قدر نمیدونن بخدا ما با چه مصیبتی کار میکنیم کاش پام اینطور بود دستم سالم تا راحت بکارام میرسیدم.خدا خودش کمکمون کنه💚

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست💚🙏❤