2777
2789
عنوان

طلاهامو بفروشم یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1106 بازدید | 87 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه طلا دوست داری تو مهمونیها همیشه طلا داشته باشی بندازی ،نفروش میبینی که قیمت طلا روز بهروز داره بیشتر میشه امروز ارزون می فروشی فردا دوبرابر قیمت امروز باید بخری به نظر من یه عروسی مختصر بگیر پولشم قرض کنین بهتره اگه تونستین قرضتونو میدین اگه نتونستین اون موقعه طلاتو بفروش

خب یه کاری کنین . بگین عروسی میگیریم ولی مهمونا رو خودمون دعوت می کنیم . جز فامیل درجه یک هیچکس رو د ...

ازدواج آسان؟چطوری باید ارتباط بگیرم باهاشون؟

برای حال خوبمان دعا کن...المستغاث بک یا بن الحسن
چقد دل دل میکنی  یا عروسی میخای بفروش  یا اگ عروسی نمیخای نفروش  خیلی سادس ک

خخخخ سرویسمو خیلی دوووس دارم از طرفی هم خونوادم اصلاااا راضی نمیشن به عروسی نگرفتن

اوووووف از دست این خانواده ها :( بنظرم پای شوهرت بمون بگین یا اینجوری یا هیجور من عروووسی نمیخوام اگ ...

اره راس میگی.حق با توه..میخوام ی تالار ارزون کرایه کنم بعد که قرار داد بستم به خونوادم بگم فلان تالار اگه قبلش بگم عمرا بزارن

خخخخ سرویسمو خیلی دوووس دارم از طرفی هم خونوادم اصلاااا راضی نمیشن به عروسی نگرفتن

منم طلاهامو دوس دارم ولی ب شوهرم گفتم کم اوردی کمکت میکنم باطلاهام هنو جهیزیه م با منه 

تو ک هنو جهازتم با شوهرته

اره راس میگی.حق با توه..میخوام ی تالار ارزون کرایه کنم بعد که قرار داد بستم به خونوادم بگم فلان تالا ...

وااالا ؛خانواده ها بد ادمو  نمیخوان همیشه بهترینو میخوااان  ولی گاهی یادشون میره که این زندگی توعه و خودت باید  براش تصمیم بگیری 

و خدایی هست مهربان تر از حد تصور 
نه آشپزآشنا داریم پرسی ۹ میزنه برامون

خب میشه پنج تومن .ولی برای یک شام سالاد و نوشابه و لیوان یکبار مصرف و نی و سس و دستمال کاغذی و همه چی هست به غیر میوه و شیرینی و آب معدنی و .....بازم خودت باید تصمیم بگیری ..من خودم عروسی نگرفتم و پشیمونم نیستم