2777
2789
عنوان

طلاهامو بفروشم یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1106 بازدید | 87 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عقلانی تصمیم بگیرنه ازروی احساس.طلاسرمایه هست.ماشینم لازمه زندگیه.ایناروبفروشی واسه یه شب که ممکنه دیگران هزاردلخوری وخاطره بدبوجودبیارن.یه زیارت بریدوزندگیتونو شروع کنید

طرف صحبت من استارترهست.پس تحمل نظرمخالف نداری شلوارتوبکش روسرت وخف.

بفرووووششش بنده خدا جهیزیه هم ک گرفته حق داره دستش خالی باشه

بعدشم طلا ک چیز مهمی نیی بدلشو بگیراصلا

میشه برای حل مشکلاتم 5 تا صلوات مهمونم کنی؟💚     وزن شروع70 وزن جدید55  وزن هدف 50  قد157.#من_میتوانم💪💪
نفروش.  قرض کنه عروسی بگیره، با پول کادوها قرضارو بده

مگ چقد کادوی عروسی جمع میشه؟خرج عروسیمون ۱۶ تومن درمیاد با ۵۰۰ مهمون

برای حال خوبمان دعا کن...المستغاث بک یا بن الحسن

صبرکن یک سال چشماتو روهم بذاری میگذره من ۴ سال عقد بودم‌ به نفعته اول زندگی نخوای از جیب مایه بذاری

تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😎😍
البته مادرشوهرم میگه یک سال دیگه تو عقد بمونین عروسیتونو خودم میگیرم.شورم میگه میشه سه سال عقدمون.خی ...

خب سال دیگه پول طلاهاتو بده 

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...

عروسی رو حتما بگیرید...چون بعدنا خیلی پشیمونی داره....میشه سبک و کم خرج گرفت...میشه از طرق کانون ازدواج آسان گرفت...ولی حتما بگیر...طلا مهم نیست...میشه بدل انداخت....کسی چه میدونه...مهم عروسیه.....با شوهرت همکاری کن....

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.