2777
2789
عنوان

طلاهامو بفروشم یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1106 بازدید | 87 پست

اره عزیزم با این روش که ی مهمونی سبک بگیری و ی لباس مجلسی خوووشگل و شیک از این با کلاسا سفید و ... ارایشم بگو خواهر عروسم ازت کم میگیره مهمونی سبکم تو خونه بگیرید در واقع هم خانوادت راضی شدن هم چیزیو نفروختی هم با ۵ تومن نهایت جمع میشه و اگه ۵ تومنم نداره شوهرت میشه با فروختن ی تیکه طلا حلش کرد اینجوری نه تو دلت میمونه نه چیزی فروختین نه خانوادت ناراضین 

و خدایی هست مهربان تر از حد تصور 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی اگه بیشتر جهزیه رو اقا خریده خدایی بهش فشار نیارید

تقریبا همه رو ایشون خریدن جز مبل و میزنهارخورب و تخت و لباسشویی ک من میخرم

برای حال خوبمان دعا کن...المستغاث بک یا بن الحسن
عمرا متقاعد نمیشن تازه مامانم میگه چرا بهترین تالار شهر نه؟؟؟هرچیم میگم خونواده شوهرم واقعاااا ندارن ...

اوووووف از دست این خانواده ها :( بنظرم پای شوهرت بمون بگین یا اینجوری یا هیجور من عروووسی نمیخوام اگه بخاطر منه من اینجوری راضیم اگه راضی نشدن هم مشاور اگه از الان بخوان بگن پسفردا سیسمونی و تربیت بچه 

تقریبا همه رو ایشون خریدن جز مبل و میزنهارخورب و تخت و لباسشویی ک من میخرم

من نمیدونم تا کی این چشم رو هم چشمی ها  و  این که فلانی زرنگ بازی در میاره و این خاله زنک بازیا میخواد به جای ما تو زندکی تصمیم بگیره

کاربر اقا هستم  تو را من چشم‌ در راهم
اگه دربیاد طلامو نمیفروشم

اول اینکه ازعروسی بگذری بهتره به نظرم بازهرجورصلاح میدونی

دوم اینکه خواستی عروسی بگیری بمون آخرش ببینم چقدرکم میادهمونقدرطلابفروش.

همه کادوهارودامادبرمیداره درسته؟

طرف صحبت من استارترهست.پس تحمل نظرمخالف نداری شلوارتوبکش روسرت وخف.
اره عزیزم با این روش که ی مهمونی سبک بگیری و ی لباس مجلسی خوووشگل و شیک از این با کلاسا سفید و ... ا ...

قربونت بشم خواهری خودم اینطوری راضیم الان مامانم میگه بهترین تالار شهر.۵۰۰ نفر مهمون که خیلی کمن و فلان.

شوهرمم بخدا پوست شده

برای حال خوبمان دعا کن...المستغاث بک یا بن الحسن

١-عروسي حتما بگيريد  چون بقيه چيزا رو ميشه توي زندگي فراهم كرد ولي وسط زندگي نميشه عروسي گرفت

٢-توي سايت ديوار مراكز ازدواج آسان هست 

با بهترين تالارها و آرايشگاه ها و آتليه ها قرارداد دارن 

پكيج ميدن هزينه نصف كمتر درمياد

(همون آرايشگاه از عروس همزمان با من ٢ ميليون گرفت ولي من چون با پكيج معرفي شدم ٤٠٠ تومن 

فيلم برداري ٥ ميليون ميشد كه از من يك تومن گرفتن 

همين مرداد ٩٧

٣-ماشين رو نفروشيد خريدش سخته

٤-معمولا پول كادوها با هزينه ها برابر ميشه 

من ١٤ خرج عروسي شد كادوها ١٢ شد

٥-اگه مهمونا برات مهم نيستن فقط باغ و آتليه بگير بهترين فيلم عروسي ميمونه برات 

٦- هرگز نذار نامزدي طولاني بشه يه روزشم جالب نيست

٧-با توكل و اعتماد به خدا جلو برو يهو همه چي جور ميشه ☘️🌺☘️🌺

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️
١-عروسي حتما بگيريد  چون بقيه چيزا رو ميشه توي زندگي فراهم كرد ولي وسط زندگي نميشه عروسي گرفت ...

راستي همه ي اينا كه گفتم مربوط به تهران بود

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️

عزیزم پولو قرض کنه عروسی بگیره همه پول عروسی با کادوها در میاد یعنی کادو کمتر ۵۰ تومن میدن؟خب تو بگو دویست خانواده ک باشن خانواده ای ۵۰ بدن  میشه ۱۰ تومن خرجش در میاد

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪
قربونت بشم خواهری خودم اینطوری راضیم الان مامانم میگه بهترین تالار شهر.۵۰۰ نفر مهمون که خیلی کمن و ف ...

من شوهرم پزشگه جهازم خودم بردم والا نه خونه خواستم نه ماشین و نه طلا برام مهم بود اول زندگی بتونم زندگی کنم تو فکر پول و قسط نباشم گفتم حالا بعدا هم میتونم بخرم من گفتم نخرم که نرم زیر قرض چیز به این واجبیو بعد تو شوهرت خونه و ماشین خریده بره زیر قرض واسه چی؟؟واقعا بشین با خانوادت حرف بزن