2777
2789
عنوان

زندگینامه من⁦❣️⁩⁦❣️⁩⁦❣️⁩💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 5004 بازدید | 58 پست

خلاصه ی انترخانومی پیداشدوباهام دوست شدومنوکم کم کشیدسمت خودش منم که خیلی درس خون بودم هی بهم میگفتی داداشم تورودوست داره وفلان بعدش من چون زیرفشاربودم مامانم بهم فشارمیاوردتاازدواج کنم ازطرف پسرخالمم خبری نبودمیدونستم میخوادمنوولی هیچی نمیگفت.تواون فشاراچون دوستم هی میگفت داداشش منومیخوادمن یواش یواش به دوست داشتن سوریه کسی که ندیده بودمش فقط یه عکس بودادامهدادم کاش بمیره اون دوستم آرزوبدل بمونه

توخوب باش اگه مردی بامن🤐 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدش یواش یواش دوستم پیازداغشوزیادوزیادترمیکردخلاصه منم براخلاصی ازدست مامانموخواستتگارام بالاخره وقتی خواستگاراومدن جواب بله رودرجادادم کاش لال میشدم فقط پونزده سالم بود چشم بسته کسیوکه حتی یبارم ندیده بودم قبول کردم

توخوب باش اگه مردی بامن🤐 
خاهیش دکه م. خه لکی پیرانشار. ادی انگو؟ 

امنیش خلکی بوکانم 

شکرت خدا 😍شکرت شکرت و بازهم هزاران بار شکرت روز ۲۱/۱۰/۹۸بهترین روز زندگیم بود .چرا چون گفتن سالمی وقراره بیای بغلم دختر ناز مامانی😍😍😚 .خدایا ازت میخوام به همه منتظرا یه بچه سالم بدی تا طمع خوش مادر شدن و مخصوصا دختردار شدن رو بچشن .شکرت هزاران بار که میوه بهشتو بهم دادی 

بعدازیه مراسم مختصرروزقبل تاسوعاعقدکردیم تومحضر،دوسه روزی که گذشت دیدم ای دل غافل اصلا خبری نبوده پسره ام مث من ندیده بودمنوفقط توعکس دیده بودبعدازدوروزنامزدم رفت به شهری که کارمیکرد،بعدازاون نه من زنگ میزدم نه اون،چندباری بهم زنگ زدن که من صیغه شوهرشمام وازاین حرفا،،،یه روزمن که ب نامزدم زنگ میزدم گوشیوبرداشت هرچی ازدهنش درمیومدبهم گفت،گفت توکی من کی من اصلاتورونمیشناختم ودوستت ندارم بهم زنگ نزن

توخوب باش اگه مردی بامن🤐 
ببخشید ما هم شهری هستیم اینجا همو پیدا کردیم 

نه نکفتم که معذرت خواهی کنی.

من یه چیزی رو نفهمیدنی کلافه میشم هی میخونم ببینم چی میگین فقط دو کلمه شو میفهمم.😀

تظاهر میکنم به زندگی کردن