2777
2789
عنوان

زندگینامه من⁦❣️⁩⁦❣️⁩⁦❣️⁩💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 5004 بازدید | 58 پست

بعدازچهارسال نامزدی عروسی گرفتیم و رفتیم خونه خودمون وبعدازیکسالونیم مامانم بهم گفت بچه بیارومن بازیه حرف دلم نه به حرف مامانم گوش کردم وخودموبدبخت کردم بعدازحامله شدنم شوهرم صدبرابردیگه ازم بدش اومدچون سنمون کم بود۲۳سال بعدازبدنیااومدن پسرم اتفاقی منوپسرخالم تواینستاچت کردیم بالاخره گفت من عاشقت بودموفلان ولی تونموندی وضع من بهتربشه تابتونم بیام.بچه هاشوهرم باحرفاش خیلی اذیتم می‌کنه واقعااصلا بهم اهمیت نمیده تازه فهمیده که نباید زودازدواج میکردومنم پشیمونم ازدواجم وپسرم یکسالشه

توخوب باش اگه مردی بامن🤐 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرازگاهی به خودکشی دوباره فک میکنم خیلی خسته شدم ونمیدونم چیکارکنم

من میگم بچت 

میگم بمون بجنگ برا زندگیت اول بخاطر خودت دوم بخاطر پسرت

اون پسرخاله ی میمونتم بلاک کن بره زر مفت میزنه.

خیلی کم سنا کارایی کردن که صدتا بزرگسال نکردن.

کم سن بودنتونو کردین بهانه.

خودت تنها برو مشاور اول به تنهایی سعی کن محبت کنی حتی اگه جواب نگرفتی محبت کن. محبت تو سنگ سختم نفوذ میکنه شوهر توام ادمه دیگه. 

دم عیدی جای اینکه بفکر خونه تکونی و خرید باشی نشستی فکرای بیخود میکنی که چی. بشین سرزندگیت پسرتو مرد تربیت کن. فک کردی ماها چن سال زنده ایم 

زندگی هممون توش غصه و درد و گریه بوده و هست ولی خوب باید گذروند الان بهترین و بزرگترین امیدو داری برا زندگی اونم پسرته

تظاهر میکنم به زندگی کردن
نه هنوز

به خاطر بچت زندگی کن گلم پسر خالت اگه تو رو میخواست همون موقع میومد لااقل تا وضعش خوب می‌شد نامزد میشدین آینده پسرتو ‌زندگی خودتو به خاطر هیچکس خراب نکن همسرتم خوب میشه به خدا همه مردا یه مدلن هیچکدوم از اونیکی بهتر نیست بشین زندگیتو بکن با پسر خالت هم حرف نزن بگو بعد یه بچه اومدی چی از من میخوای میخوای ابرومو ببری

...
نه هنوز

خب عزیزم صما ی بچه داری اگه میتونی بخاطرش تحمل کن 

به ایندشم حتی فکر کن میشه بچه طلاق 

ایشالا زندگیت بشه بر وفق مرادت 

😘🌹💋

این صبر که من میکنم افشردن جان است:)