2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیاد فکر میکنم‌.. یبار توذهنم‌این بود قاتل شدن برام راحت وهیجان انگیزه

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

میشه بگی

درمورد شوهرم بوده چون خیلی اذیتم میکنه😁 مثلا فک میکردم اش میتونستم با اره برقی دست وپاهاشو قطع کنم واون فقط فریاد بزنه😨الان گفتم خودمم ترسیدم اصلا یه مدت خیلی ازاین فکرا میومد تو ذهنم 

زیاد فکر میکنم‌.. یبار توذهنم‌این بود قاتل شدن برام راحت وهیجان انگیزه

استرس اظطراب نمیگیری ؟ من ب این فک میکنم ک از بدن خودم مشاهده گر دنیام همش با خودم میگم بقیه هم مثل من میبنن ؟ اونا هم دید ب خودشون ندارن دید ب صحنه جلوشون دارن؟ ی جورایی عجیب میاد برام خیلی عذاب اوره این فکر یا وقتی ب کسی نگاه میکنم میگم چ عجیب ک من نمیتونم ببینم از چشم اون ک چیو داره میبینه یا اون نمیتونه از چشم من ببینه وای خیلی رومخمه این فکرا خیلی میترسم از فکرایی ک دارم😭