2777
2789
عنوان

زندگینامه من⁦❣️⁩⁦❣️⁩⁦❣️⁩💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 5004 بازدید | 58 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منکه اینوشنیدم ازنامزدم تازه فهمیدم توچه گلی گیرکردم،سیلنگ گازوبرداشتم بازکردم دراتاقوبستم وهمینطوربه سقف خیره شدم توهمین فکرابودم که دیگه چیزی نفهمیدم که تواورژانس بهوش اومدمهی به خودم لعنت می‌فرستادم من چرامنتتظرپسرخالم نموندم خاک توسرم کاش یکم دیرترداداشم به مامانم خبرداده بود ومیمردم

توخوب باش اگه مردی بامن🤐 

خلاصه بعدامامانم گفت طلاقتومیگیرم ولی بازاومدن مشکلومثلا حل کردن ورفتن بازم رفت به شهری که کارمیکردم وطبق رول ادامه داشت همون سردبودنابعدازچندماه شنیدیم وتحقیق کردیم دیدیم معتاده ومامانم گفت دیگه اینبارتمومه توافقی طلاقموگرفت

توخوب باش اگه مردی بامن🤐 
نه عزیز با شما نیستم با اوناهایی هستن که وسط تاپیک کسی دیگه با زبون خودشون بگو بخند میکنن

فک کردم اونا ناراحت شدن واقعا به نظر منم جاش نیس.

تظاهر میکنم به زندگی کردن

بعدازدوماه پسرهمسایمون اصرارکردباهام دوست بشه ومنم بعدازچندوقت باهاش دوست شدم بعدش مامانم یهوفهمیدوپسره گفت میام میگیرمش کاش نمیگفتی کاش من دوست نمیشدم دوباره پسرحالم بهم گفت زودازدواج نکن بزاریکم بگذره ولی مامانم دست بردارنبودوپسرخالم موقع طلاقم به مامانم گفت من دخترتومیگیرم ولی مامانم بهم گفت دخترخل نشواون نمیادتوروبگیره ومن ساده بازغول حرفای مامانموخوردموبااون پسره ازدواج کردم

توخوب باش اگه مردی بامن🤐 

بعدش ماازدواج کردیم ولی چقدتوسری خوردم ازشوهرم بخاطرطلاقم خودش میدونستا ولی بازم جلواومدوباهام ازدواج کردگفت مهم نیس من ساده نگفتم این پسره کم سنه بعداپشیمون میشه همسن هم بودیم هردوهیفده سال

توخوب باش اگه مردی بامن🤐