2777
2789
و چنانت در آغوش بگیرم که گویی پیچکی باشم سبز و چموش، در پیچ و تاب تنت..

داداش بیخیال ..الان گزارش رد میکنن برات😐 برو این حرفا رو به خودش بگو ..یا میگه آره یا نه .جسور باش 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یک لحظه نخورحسرت آنراکه نداری راضی به همین چندقلم«مال»خودت باش دنبال«کسی»باش که دنبال توباشد اینگون ...

بـزن بـر جـانــم آن زخمـی کـه دانـی
بشـرط آنکـه گـویـی مـرهـم از مـن..
..

سلام منم دلم برای یه گروه این مدلی تنگ شده

بخصوص یکیشون..............

۱۷ ساله این یکی واسه من همون یکیه .... انقد براش شعر و متن نوشتم ک حد نداره.....

البته شما آقا هستید اینجور که پیداست.

عشق زیباترین چیزه

من الان تو زندگی مشترکم عشق ندارم و خیلی حالم بده، زندگیم بده،خیلی....

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
سایت هایی که منبع شعر رو نیما نوشتن؛ اشتباه کردن خب ..زبان شعری نیما وزین تر و کلماتش پیچیده تر هستن ...

ممنون یه کلیپ هم ازش دارم خیلی دوسش دارم عالیه ،تمام حرفایی دل آدم توی همین شعره 😔

«آدم ممکنه شادیشو به خیلیا بگه، ولی غم نه!غم آدم محرم میخواد»

[QUOTE=131853485]میگن اگه 40 نفر دعا کنن از ته دل،ب خواستت میرسی  میشه چهل تا مهربون از ته دل منو دعا کنید ؟؟: ...[/QUOT]

الهی☹اگه قابل باشم حتما دعا میکنم عزیزم

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
سلام منم دلم برای یه گروه این مدلی تنگ شده بخصوص یکیشون.............. ۱۷ ساله این یکی واسه من همون ...

من خودم اهل قلم و شعرم.... نوشته ها و شعرهام شاید عزیزترین چیزای زندگیم باشن

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    

اینجا شب شعر داشتیم جاتون خالی 

البته الان دیگه نیست ولی تا یه چند هفته پیش بود 

اتفاقا یه اقایی بودن به اسم مفتون

ایشون هر شب تاپیک میزدن

اکثرا بیت کوتاه میزاشتیم

از شاعران قدیمی بیشتر 

البته جدید هم بود 

ولی بیشتر رهی و سعدی و حافظ و مولانا 

حیف شد اون تاپیکا 

فقط خدا 
من خودم اهل قلم و شعرم.... نوشته ها و شعرهام شاید عزیزترین چیزای زندگیم باشن

ادمایی که اهل شعر ن روح شون حساس و لطیف میشه ؛ با کوچکترین آزردگی ای رنجور میشه☹

اینجا شب شعر داشتیم جاتون خالی  البته الان دیگه نیست ولی تا یه چند هفته پیش بود  اتفاقا ...

منم بودم .همین یه ساعت پیش تاپیک جدید گذاشتن .