2777
2789
، پرنده کوچک من! نگران هیچ چیز نباش.. من به تو تبدیل می‌شوم و تو به کلمه و این چنین اندوه ما درخشان ...

من با شعر معاصر میانه خوبی ندارم😄

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو این روزگار باید با همه چیز میان خوبی داشت

بایدی در کار نیست😐 شعر فقط کلاسیک 

مثلا بهش بگی: خبرت هست که بی روی تو آرامم نیست😍

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
بایدی در کار نیست😐 شعر فقط کلاسیک  مثلا بهش بگی: خبرت هست که بی روی تو آرامم نیست😍

باش،...

باید تورا پنهان کنم در بین اشعارم

باید کسی جز تو نفهمد دوستت دارم

باش،... باید تورا پنهان کنم در بین اشعارم باید کسی جز تو نفهمد دوستت دارم

دوستت دارم را من دلاویز ترین شعر جهان میدانم

مشیری

بایدی در کار نیست😐 شعر فقط کلاسیک  مثلا بهش بگی: خبرت هست که بی روی تو آرامم نیست😍

گفتم من دوستت دارم و نمیتونم بهت بگم. این غم انگیز نیست؟!
گفت بچه ای؟! تو که داری بهم میگی!
گفتم آینه ای، آینه؛
گفت یعنی من توام؟
گفتم نمیبینی دارم خودم جواب خودمو میدم؟
گفت راست میگی.. من آینه ام، آینه؛
گفتم پس فقط من تو رو میبینم.
گفت پس فقط من تو رو میشنوم..

گفتم من دوستت دارم و نمیتونم بهت بگم. این غم انگیز نیست؟! گفت بچه ای؟! تو که داری بهم میگی! گفتم آین ...

🌹

عزیزم من سرچ کردم همه جا نوشته از نیما یوشیج

عشق من آن جا است. در آن جایی که دانه ها سبز می شوند و ریشه ها به هم می رسندو آفرینش در میان پوسیدگی خود ادامه می دهد،گویی همیشه وجود داشته پیش از تولد و بعد از مرگ. گویی بدن من یک شکل موقتی و زودگذر آن است. می خواهم به اصلش برسم.
می خواهم قلبم را مثل یک میوه رسیده به همه شاخه های درختان آویزان کنم...

عزیزم من سرچ کردم همه جا نوشته از نیما یوشیج

سایت هایی که منبع شعر رو نیما نوشتن؛ اشتباه کردن خب ..زبان شعری نیما وزین تر و کلماتش پیچیده تر هستن .این شعر شبیه اشعار قیصر امین پور هست .من میگردم و شاعرش رو پیدا میکنم بهتون خبر میدم دوست جانم😍❤

عشق من آن جا است. در آن جایی که دانه ها سبز می شوند و ریشه ها به هم می رسندو آفرینش در میان پوسیدگی ...

یک لحظه نخورحسرت آنراکه نداری
راضی به همین چندقلم«مال»خودت باش

دنبال«کسی»باش که دنبال توباشد
اینگونه اگرنیست٬دنبال«خودت»باش

صدسال اگر زنده بمانی گذرانی
پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
♡჻ᭂ࿐✦

«آدم ممکنه شادیشو به خیلیا بگه، ولی غم نه!غم آدم محرم میخواد»
سایت هایی که منبع شعر رو نیما نوشتن؛ اشتباه کردن خب ..زبان شعری نیما وزین تر و کلماتش پیچیده تر هستن ...

و خب من مطمئنا دلم می‌خواهد ته همه رنج‌ها، غصه‌ها، دردها، شب‌ها و روزها، تنها تو باشی ...،