2777
2789

وقتی به خاطره ای در ذهن دیگری بدل میشوی ،وقتی دیگری به خاطره ای در ذهن تو بدل میشود. آیا به مرزهای عشق نزدیک نشده ایم؟ آیا عشق ناتوانی ما در فراموش کردن خاطره ای دور نیست؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ڪـم بــاش ...!!! از ڪـم بـودنـت نـتــرس اونـی ڪـه اڪَه ڪـم بـاشـی ولـت میـڪنـه ، هـمـــونـه ڪـه . ...

ص۶ نه این از کامو هست نه قبلیش از کدکنی.

اطلاعات غلط غلوط بیدادمیکنه تو فضای مجازی....

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
وقتی به خاطره ای در ذهن دیگری بدل میشوی ،وقتی دیگری به خاطره ای در ذهن تو بدل میشود. آیا به مرزهای ع ...

شاید

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
ص۶ نه این از کامو هست نه قبلیش از کدکنی. اطلاعات غلط غلوط بیدادمیکنه تو فضای مجازی....

تنها مطلبی که دوست داشته باشم و حرف دلم باشه میذارم از بقیش اطلاع درستی ندارم ،شرمنده 🤗😉

«آدم ممکنه شادیشو به خیلیا بگه، ولی غم نه!غم آدم محرم میخواد»
مهرپاکان‌من‌رفتم‌تاپیکاتوخوندم‌......خیلی‌‌ناراحت‌شدم‌بخدا برات‌کلی‌دعا‌کردم‌که‌هرچی‌مشکل‌وغم‌داری‌ ...

مرسی مهربون

سالهاس زندگیم پر از غمهای عمیقه و هیچ یاور و راهنمای درستی ندارم....

اخی استارتر آقاإ،جدی کسیو تو مجازی دوست داری بگرد شاید ی نشون ازش پیدا کردی،ولی فکرتو مشغولش نکن شاید اگه داشتیش اون چیزی نبود ک تو ذهنته،من قبلنا همچین تجربه ای داشتم پوچ بود

هیـچ جـز یـاد تـو ، رویای دلاویـزم نـیست

هیـچ جـز نـام تـو ، حـرف طـرب انگـیزم نـیست!

عـشق می ورزم و می سـوزم و فـریـادم نـه!

دوست می دارم و می خـواهـم و پـرهـیزم نـیست

#فریدون_مشیری

🕊❣🕊

🌹🌺

🍂🌼

🌾🍂

🍃🌺🌹

╲\ ╭🌼🍃

╭ 🌞 ╯🌹

🌼🌹╯🌾🌼\🍃

‌‌

«آدم ممکنه شادیشو به خیلیا بگه، ولی غم نه!غم آدم محرم میخواد»
در ره منزل لیلی که خطرهاست در آن شرط اول قدم آن است که مجنون باشی

برقی از منزل لیلی بدرخشید سحر

وه که با خرمن مجنون دل افگار چه کرد.....

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿