2777
2789
سلام استارتر عزیزم میشه درخواست دوستیمو قبول کنی؟.توی آخرین تاپیکت که پربازدید شد پیغام گذاشتم نمیدو ...

سلام نفهمیدم تو تایپیکم اینقدر ذهنم درگیر شد اینقدر تحقیرم کردن که دیگه نتونستم بخونم قبول کردم 

خدایا صدهزار مرتبه شکرت ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا نی نی سایته عزیزم آدما همو نمیبینن چشم تو چشم هم نیستن هر جور بخوان قضاوت میکنن و هر چی که بتونن میگن عزیزم. بسپر به خدا و امام رضا انشالله به حق فاطمه زهرا مشکلت حل بشه

اینجا نی نی سایته عزیزم آدما همو نمیبینن چشم تو چشم هم نیستن هر جور بخوان قضاوت میکنن و هر چی که بتو ...

آره بعضیا درک نمیکنن انشاءالله هیچوقت هیچکسی تو موقعیت من قرار نگیره که بفهمه مادر بودن تو این شرایط چقدر سخته 

ممنونم عزیز دلم انشاءالله 😔

من کاملا درکت میکنم میدونم یه مادر چه قدر عاشق بچه هاشه .هیچوقت هیچوقت بچه هاتو ول نکن.ماها مسئول بچه هامون تو این دنیاییم. من قبول ندارم کسایی که میگن پس خودمون چی.به نظرم اون مال وقتیه که بچه ی بی گناهو تو این دنیا نیاوردیم.سعی کن درآمدی برا خودت درست کنی رو پای خودت وایسی تا بتونی سرپرست بچه هات بشی اگرم الان نمیتونی یه کم صبور باش تا بچه ت بزرگتر بشه تو این مدتم از نظر مالی سعی کن پیشرفت کنی درامد داشته باشی پس انداز کنی

من کاملا درکت میکنم میدونم یه مادر چه قدر عاشق بچه هاشه .هیچوقت هیچوقت بچه هاتو ول نکن.ماها مسئول بچ ...

آبجی همین امشب سره اینکه با زنه رفته بود بیرون چون اعتراض کردم کلی کتک خوردم 

عزیزم خیلی ناراحت شدم.من داستانایی که توی نی نی سایت میگن خیلیاشو باور نمیکنم.ولی برای تو رو باور کردم.خدا بزرگه.انشالله زندگی توام درست میشه یا شوهرت سرش به سنگ میخوره یا این زنیکه ایشالا گور به گور میشه

خدا لعنتش کنه آخه یعنی چی با زنه رفته بیرون.خیلی غلط کرده.برو ازشون شکایت کن.نزار اینجوری بهت زور بگن.پاشو دوتا بچه هاتو بردار برو دادسرا . بزار بفرستنت پزشک قانونی طول درمان بگیر

بهش از دیشب بی محلی کردم فقط خودمو با بچه هام سرگرم کردم گفتم خندیدم با بچه هام دیدم از خونه زد بیرون بعده یه ساعت زنده زنگ زده بیا که مادرم خونه ام بوده این مست اومده در خونه گفتم آبرومو می‌بری رفته خیلی حالش بده خیلی خورده تا حالا مشروب نمی‌خورده بدش میومد 

یعنی خدا شاهده نفهمیدم چجوری رفتم یه حال داغونی داشت تا منو دید گاز ماشینو گرفت رفت با یه موتوری رفتم دنبالش تا وقتی پیداش کردم از ترس اینکه به کسی نزنه سکته کردم بخدا