2777
2789

سلام خانمای گل فردا شب مهمونی دارم دوتا جاری هام مهمونم هستن و مادرشوهر و پدرشوهرم هستن این از مهمونا  شام هم قراره جوجه و کباب بخریم برای کنارش به نظرتون ماست و خیار درست کنم و ترشی و سالاد و ژله واینا خوبه یا مثلا ماست و خیارش درست نکنم اصن موندم چیکار کنم اول چی بیارم کی میوه بدم در ضمن بچه کوچیک هم دارم 😥😖

آدم ها را بدون اینکه به وجودشان نیاز داشته باشی دوست بدار ومحبت کن...کاری که خدا با تو می کند...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماست خالی

دوغ ترشی

پباز سالاد

من خودم همیشه دو نوع ماست درست میکنم مثلا ماست و اسفناج با ماست خالی یا ماست و بادمجون و ماست خالی

زندگی شاید ان جشنی نباشد که انتظارش را داشتی            اما حالا که به ان دعوت شدی تا می توانی زیبا برقص Ես փնտրում եմ հին հայ ընկերներ
ماست خیار رو درست کن چون غذات خشکه

به نظرتون خیارو رنده کنم نعنا و گلسرخ و گردو بریزم یا ماست و خیار و نعنا تنها باشه 

آدم ها را بدون اینکه به وجودشان نیاز داشته باشی دوست بدار ومحبت کن...کاری که خدا با تو می کند...

اول که چای اوردی،تو یه ظرفی شاخه نبات و چوب دارچین و گل نحمدی و مویز شکلات بزار بیار تعارف کن پشت چایی..شیکه

عکس پروفایلم مال قبل عمل بینیمه؛برش نداشتم چون منو با این میشناسن و من و شوهرمم تار افتادیم شناسایی نمیشیم..هرکی با ما مشکل داره؛مشکل گشا،ابولفضل😄     یاشاسین تبریز😍    دانشجوی تربیت معلم هستم😙حوصله بحث ندارم،اگه تو داری ریپلای نکن لطفا
بچه داری دفعه اولته مهمونی میدی🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔

یبار همشونو شام دادیم اولین باری که همشون اومدن خونمون اونم لحظه اخری رفتیم پیتزا خریدیم و دادیم .بچه من ۴ ماهشه هنوز اول راهیم 

وای چه پذیرایی سنگینی  کی وقت میکنی درستش کنی

😭😭با یه عالمه فحش به همسرجان

یبار همشونو شام دادیم اولین باری که همشون اومدن خونمون اونم لحظه اخری رفتیم پیتزا خریدیم و دادیم .بچ ...

یعنی تو بارداریت و قبلش مهمونی ندادی؟

خدایا نی نی مو شوهرم و در پناه خودت نگه دار 
کاش خودت درست میکردی غذا 😐 ماست خیار نمیخواد سالاد و ژله بزار 

بلد نیستم شام سنگین درست کنم اوج غذا درست کردنم برا ۴ نفره 

یعنی تو بارداریت و قبلش مهمونی ندادی؟

نه فامیل شوهر من اصلا اهل رفت و امد نیستن