سلام خانمای گل فردا شب مهمونی دارم دوتا جاری هام مهمونم هستن و مادرشوهر و پدرشوهرم هستن این از مهمونا شام هم قراره جوجه و کباب بخریم برای کنارش به نظرتون ماست و خیار درست کنم و ترشی و سالاد و ژله واینا خوبه یا مثلا ماست و خیارش درست نکنم اصن موندم چیکار کنم اول چی بیارم کی میوه بدم در ضمن بچه کوچیک هم دارم 😥😖
آدم ها را بدون اینکه به وجودشان نیاز داشته باشی دوست بدار ومحبت کن...کاری که خدا با تو می کند...
یه زرشک پلو با مرغ بزاری با یه خورشت سنگین تره سالاد و ژله و ترشی هم بزار یا اگر بلدی نیستی فق ...
چون تاحالا دعوتشون نکردیم گفتیم از بیرون بگیریم یعنی شام سنگین تاحالا بهشون ندادیم خورشت و اینا هم نمیتونم اصلا برا تعداد زیاد درست کنم استرس میگیرتم اخرش هم گند میزنم
آدم ها را بدون اینکه به وجودشان نیاز داشته باشی دوست بدار ومحبت کن...کاری که خدا با تو می کند...
عزیزم منم اوایل اینجور بودم ولی ریلکس باش باور کن یه جوری بگذره خودتم باور نکنی اینجوری تو همه چیز یادت میره هیچ کارات رو خوب انجام نمیدی.بی خیال باش از شوهرتم کمک بگیر تا خسته نشی.باور کن من اخرش که میرن انقد خستم که نگو شوهرم کاری بهم نداره نمیاد طرفم خودش میدونه.