2777
2789
عنوان

خانما مهمونی دارم اولین بارمه کمککککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 57 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماست خالی دوغ ترشی پباز سالاد من خودم همیشه دو نوع ماست درست میکنم مثلا ماست و اسفناج با ماست خال ...

ماست بادمجون؟

انسانها به میزان حقارتشان توهین می‌کنند،به میزان فرهنگشان عشق می‌ورزند،وبه میزان هویتشان به دیگران احترام می‌گذارند!به میزان کمبوهایشان آزارت می‌دهند،هرچه حقیرتر باشند، بیشتر توهین می‌کنند تا حقارتشان را جبران کنند،هرچه هویتشان عمیق‌تر باشد، محترمانه‌تر رفتار می‌کنند...به اندازه‌ی درکشان می‌فهمند و به اندازه‌ی شعورشان،به شما پاسخ میدهند
بلد نیستم شام سنگین درست کنم اوج غذا درست کردنم برا ۴ نفره  

مثل منی!!! منم غذاهام خوشمزه می شه ولی برای تعداد زیاد همون پلو رو درست می کنم و جوجه و مخلفات!!! 

خورشتی نمی تونم برای تعداد زیاد همش استرس می گیرم که خراب نشه!!!  برای همین کلا غذا دعوتیم جوجه کبابه با برنج!!!

خوش به حالت الان چی شده اومدن 

نمیدونم والا یهو برادرشوهرم گفت من میخوام بیام خونتون یکشنبه شب مزاحمتون میشیم منو شوهرمم دوتایی بهم زل زده بودیم تو شک بودیم که یهو چتو شده 

آدم ها را بدون اینکه به وجودشان نیاز داشته باشی دوست بدار ومحبت کن...کاری که خدا با تو می کند...
ماست بادمجون؟

اره اگر اشتباه نکنم اصالتش برای شماله

زندگی شاید ان جشنی نباشد که انتظارش را داشتی            اما حالا که به ان دعوت شدی تا می توانی زیبا برقص Ես փնտրում եմ հին հայ ընկերներ
مثل منی!!! منم غذاهام خوشمزه می شه ولی برای تعداد زیاد همون پلو رو درست می کنم و جوجه و مخلفات!!!&nb ...

افربن دقیقا 

آدم ها را بدون اینکه به وجودشان نیاز داشته باشی دوست بدار ومحبت کن...کاری که خدا با تو می کند...

وای من کمه کمش 10 نفره خدا پدرم در میاد ژله سالادفصل کیک خودم میپزم وغذا هم خوم کلا کارا  خودمه یه پسر3ساله هم دارم شوهرمم کارش فقط تست کردن عذاس چون خودم حس چشایی ندارم

تو از بندگان برگزیده خدا هستی!!! قدر این نعمت بدون!!!

😁😁😁😁😁

اره اگر اشتباه نکنم اصالتش برای شماله

چجوریع

انسانها به میزان حقارتشان توهین می‌کنند،به میزان فرهنگشان عشق می‌ورزند،وبه میزان هویتشان به دیگران احترام می‌گذارند!به میزان کمبوهایشان آزارت می‌دهند،هرچه حقیرتر باشند، بیشتر توهین می‌کنند تا حقارتشان را جبران کنند،هرچه هویتشان عمیق‌تر باشد، محترمانه‌تر رفتار می‌کنند...به اندازه‌ی درکشان می‌فهمند و به اندازه‌ی شعورشان،به شما پاسخ میدهند

یه زرشک پلو با مرغ بزاری  با یه خورشت سنگین تره سالاد و ژله و ترشی هم بزار یا اگر بلدی نیستی فقط سالادهای متنوع درست کن 

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
😘😘😘😂😂😂 حالا که این طوریه رو مخلفات زیادتر مانور بده!!!

نظرشما چیه نسبت به اینایی که گفتم