2777
2789
عنوان

خانما مهمونی دارم اولین بارمه کمککککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 57 پست
عزیزم منم اوایل اینجور بودم ولی ریلکس باش باور کن یه جوری بگذره خودتم باور نکنی اینجوری تو همه چیز ی ...

ممنون عزیزم♥️♥️

آدم ها را بدون اینکه به وجودشان نیاز داشته باشی دوست بدار ومحبت کن...کاری که خدا با تو می کند...

اول چایی بعد میوه بعد شام بعد شیرینی در اصل ترتیبش اینه. ایرانیا اول چایی و شیرینی میارن بعد شام بعد میوه دقیقا برعکس چون میوه زود هضمه باید اول خورده شه بعد شام که سنگینه 

😍😍😍🧿🧿🧿🤣🤣🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر چرا خودت غذا درس نمیکنی؟ جوجه و کباب که همه بلدن سفارش بدن😐 دو روزه دیگه جاریت دعوتت میکن ...

بخدا نمیتونم اصلا در این حد غذا درست کردنو نمیتونم تا حالا مهمون نداشتم 

آدم ها را بدون اینکه به وجودشان نیاز داشته باشی دوست بدار ومحبت کن...کاری که خدا با تو می کند...
من ۵ ساله ازدواج کردم میمیرم وقتایی که مهمون بخواد بیاد اصلا نمیتونم غذای خوب درست کنم میترسم خراب ش ...

اخ گل گفتی 

بادمجون و کبابی میکنی پوستشو میکنی و له میکنی بعد سیر رنده میکنی یکی دوتا با ماست و نمک و فلفل خیلی ...

جدی نخوردم امتحان میکنم

انسانها به میزان حقارتشان توهین می‌کنند،به میزان فرهنگشان عشق می‌ورزند،وبه میزان هویتشان به دیگران احترام می‌گذارند!به میزان کمبوهایشان آزارت می‌دهند،هرچه حقیرتر باشند، بیشتر توهین می‌کنند تا حقارتشان را جبران کنند،هرچه هویتشان عمیق‌تر باشد، محترمانه‌تر رفتار می‌کنند...به اندازه‌ی درکشان می‌فهمند و به اندازه‌ی شعورشان،به شما پاسخ میدهند
شما که دستت تو کاره به نظرتون اولی که اومدن چایی بیارم بعد کی میوه بیارم

شرمنده ببخشید من گوشیم خاموش شد.عزیزم اول از هر چیزی اگه سلیقه مهموناتو بدونی خیلی کمکه بهت بعدش اومدن اول چایی ومخلفاتش بعد شام بعدش تخمه وپفیلای خونگی وپفک وآب نکنه بپره گلوشون یا تشنه بشن باشه بهتره بعدش اگه اهل چایی باشن بازم چایی بیاری خوبه بعدش اخر سر میوه.

چون تاحالا دعوتشون نکردیم گفتیم از بیرون بگیریم یعنی شام سنگین تاحالا بهشون ندادیم خورشت و اینا هم ن ...

اشکال نداره، میزت رو قشنگ بچین، چند تا سالاد باحال هم بزار عالی میشه، سالاد انار، سالاد گل کلم، از اینجوری ها بزار عالی میشه، بیف هم اگر بتونی بزاری هم خوشمزه است هم شیکه

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
من ۵ ساله ازدواج کردم میمیرم وقتایی که مهمون بخواد بیاد اصلا نمیتونم غذای خوب درست کنم میترسم خراب ش ...

خوب منم دقیقا 5ساله ازدواج کردم اشپزی رو اصلا دوست ندارم ولی مهمون میاد مجبوریم دیگه بعدشم اینا همش غذای خونگی بیرون نخیر