2777
2789
عنوان

چقدر سخته از دست شویی گرفتن بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 41 پست
عجله نمیکنم ولی دوست دارم زود تر یاد بگیره چیکار کنم آخرش که باید یاد بگیره

به دوست داشتن منو شما نیست گناه داره، باید آمادگی داشته باشه

مواردی که معلوم میکنه بچه آمادگی داره رو بخون

دست خدا بالاترین دست هاست🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پوشک اره گرونه بعد منم میگم تا عید یا. بگیره شروع کردم من سر دست شویی این روانی میشم میدونم

من چهار سری تلاش کردم تاموفق شدم هربار دیدم نمیتونه دست نگه داشتم  به بچه فشار نیار عزیزم تبعاتش خیلی بدتر از قیمت پوشک هست راستی من برچسب خریدم هربار که می بردم سرویس یکی می دادم بزنه به دیوار سرویس بهداشتی کلی ذوق میکرد قیمتش هم خیلی مناسب بود

از امروز میبرم ولی کلا اعصابم نمیکشه که یکی دوماه بعد یاد بگیره کاش زود یاد بگیره

منم اونموقع فکر میکردم سخت ترین کار همین از پوشک‌گرفتنه   ولی الان دیدم نه   کلاس اول رفتنشون از همه مراحل سخت تره🥲

دختر من دوسال و ۸ ماهشه. هنوز نمیتونه توی دستشویی پی پی کنه. روانی شدم. پوشک هم گرونه

پسر من سه سال و نیمشه هنوزم ام پی پی رو تو پوشک می‌کنه هر راهی بگی رفتم اما قبول نمیکنه

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

من الان پسرم دوسالوچهارماهشه بلد میگه ولی بازم زود زود ازش میپرسم بچه تواین سن مشغول بازی میشن دیگه یادشون میره باید خود ساعت به ساعت ببری من هنوز شبها موقعه خواب پوشک میکنم وقتیم میریم بیرون فعلا پوشکش میکنم چون میترسم 

خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭

از امروز میبرم ولی کلا اعصابم نمیکشه که یکی دوماه بعد یاد بگیره کاش زود یاد بگیره

من چون دخترم نمی تونست حرف بزنه صبر کردم تا الان که دوسال ۹ ماهشه.جیشش دوهفته ای اوکی شد ولی اون یکی پیرم کرده اصلا دم به تله نمیده وروجک

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست

اول اینکه زوده دوم الان هوا داره سرد میشه اصلا وقت خوبی نبود تو سرما سخته نگه داشتن اونم بچه ۲ ساله 

یواش یواش ببرش سرویس ولی پوشک هم‌کن بهش بگو باید وقتی جیش داشت بهت بگه کم کم یاد میگیره من پسرم تا ۳ سالگی مدفوع نمیکرد تا پوشکش نمیکردم 

ولی دخترم زودتر یا گرفت بازهم تا سه سالو نیم جایی رفتن وشبا پوشک داشت 

حالا که از پوشک میگیری چه اصراریه ببری دستشویی !!!

خب صندلی جیش کودک بگیر خودش هروقت جیش یا پی پی داشت بره روش بشینه کارش بکنه ...اونجور راحتتره 

نفسم ،توزیباترین وخاص ترین هدیه خدا واسه منوبابایی هستی 🌙🌙خدا جونم شکرت

این باز نمیپوشونم حتی اگه چند ماه طول بکشه

ازین توالت های کوک بگیر یک مدل قشنگ طرح دار هم که باشه چه بهتر 

با اون استیکر ها 

من با اون توالت بچه رو خیلی راحت از پوشک میگرفتم به هوای اینکه تو اون جیش کنه ذوق داشت ... بعد کم کم دیگه بدش میومد تو پوشک جیش کنه از خیسی و... 

صوره عصر هم بخون سه بار به یک خرما هم خودت بخور هم بده بچه صبرتون زیاد بشه 

ان شاالله زودتر از پوشک بگیری ♥️ 

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡