2777
2789
عنوان

واااای باورم نمیشه سه قلوووو شدن😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 85487 بازدید | 2049 پست
خدا حافظشون باشه استارتر ...فقط میتونم بگم خییییلی راه سختی در پیش رو داری...امیدوارم وضع مالیتونم خ ...

خیلی ممنون ایشالله 

ایشالله از پسش بربیایم

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          
وااااای ان شاالله دعاکن بهم بده اگرم دوقلو صلاحم ندوس خداجون یه پسر دیگه بده حتما دعاکنی عزیزم..😍 ...

ایشالله هر چی صلاحه 

چشم فعلا وقت ندارم چیزی بگیرم ولی حتما یه کاری میکنم تا دو روز بره تو شوک قشنگ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چه بامزه😍😍😍، مبارکت باشه، به سلامتی بیان، طبیعی سه قلو باردار شدی یا با دارو؟

خیلی ممنونم 

نه عزیزم کاملا طبیعی

حتی ژنشو هم نداریم

هر سوالی خواستین بپرسین گوشیمو میذارم شارژ میام جواب میدم😙

سلام ،مبارکه ، مشکلی هم داشتی که دارو خورده باشی؟ برا من خیلی دعا کن،دعات میگیره من باردار نمیشم. مرسی عزیزم.

نمیدونم حس مادر شدن را خدا بمن میدهد یا ...  برای حاجتم صلوات...
واقعا اینایی که چند قلوه باردار میشن چجوری انجام میدن آخه یعنی سه بارنزدیکی میکنن🤔

معلومه خیلی بچه ای برو درستو بخون 

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
قربونت هر چی یادم اومد انشاءالله بهت میگم فقط اگه یادداشت برداری کنی بهتره یادمه وقتی خواهرم اتاق ع ...

ای بابا من خودم کادر بیمارستانم بعضی از همکارا هنوزم هستن که اینجوری حرف میزنن اصلا باور کنین دلم میخواد گریه کنم 

اونقدر افسوس میخورم 

با خودم میگم دنیا مگه چقدر ارزش داره که بخوایم دل بشکنیم 

ولی بعضی ها هم از سر دلسوزی و اینکه باید عجله کنن یه همچین رفتاری رو بروز میدن 

بله عزیزم خیلی ممنون اینو میدونم آمپول سورفاکتانت هست برای راحت نفس کشیدن نوزادانی که ریشون ناکامل هست

خدا خودش حفظشون کنه، خیلی واست خوشحالم، ای خدا سه تا  نمیدونم گونش مامان سه قلو ها رو میشناسی ...

بله دیدم 😁

هم شهری هستیم

عزیزم امپول زده بودی؟

۱۵۰۰۰؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من ۱۵۰۰میگم چه زیاااد نکنه طوریمه من ۶هفته ام 

دکتر گفته ۷هفته برم سونو قلب خیلی استرس دارم میترسم دعا کن منم ضربان قلب نی نیمو بشنوم

عزیزم امپول زده بودی؟ ۱۵۰۰۰؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من ۱۵۰۰میگم چه زیاااد نکنه طوریمه من ۶هفته ام  دکتر ...

ایشالله که میشنوی به سلامتی 

نه عزیزم طبیعی من مخالف آمپول و دارو هستم 

چون هفته دوم من فهمیدم 

تا هفته دوم عدد بتا خیلی بالا میره به خاطر همون