2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم بیاید

64 بازدید | 14 پست

من دانشجو علوم پزشکی هستم و مجبورم که برای کارآموزی ها گروهی برم.

حالا با این گروهی که اومدم خیلی عجیب غریب رفتار میکنند.

مثلا وقتی صحبت میکنم بد نگاه می‌کنن انگار که خون باباشون رو تو شیشه کردم

حتی باهاشون شوخی میکنم تا فضا عوض بشه اما نادیده می‌گیرند با اینکه هیچ بحثی بینمون نشده

اصلا سلام و خدافظی نمیکنن باهام 

امروز با یکی شون خیلی خوب ارتباط گرفتم و ازش پرسیدم که چرا بچه ها اینطوری رفتار میکنن

گفت که بچه ها میگن که تو نچسب و غیر اجتماعی هستی 

خیلی ناراحتم چون که اصلا دوست ندارم جو اینطوری بشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولشون کن درسته گروهی میری ولی دلیل نداره حتما تو گروهشون جایی داشته باشی 

باهم میرید بیمارستان کارت را بکن و برگرد انگار نه انگارشون کن

اینجوریا حسودن مطمین باش 

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
اذیت میکننیکیشون رفته بود بدگویی کرده بود پیش استادهعین بچه مدرسه ها رفتار میکنن

چ گوه خوریا محل صگشون نده

چه خوب بود که آدمی می‌توانست وقتی درد و مصیبتی دارد ماه‌ها بخوابد و چندین ماه بعد آسوده و تازه نفس از خواب برخیزد

از تو بد گفته بود؟

گفته بود که فلانی رفته بالا سر مریض رگ رو خراب کرده در حالی که خودش صد تا روزی خراب می‌کنه

سر همین استاده پایین ترین نمره گروه رو بهم داد

گفته بود که فلانی رفته بالا سر مریض رگ رو خراب کرده در حالی که خودش صد تا روزی خراب می‌کنهسر همین اس ...

ول کن عزیزم وارد شغلی شدی که تا ۳۰ سالم کار کنی این حرفها هست 

پس پوستت را کلفت کن قوی باش محل نده حتی هستن افرهدی که تو ظاهر باهات خوب باشن باز پشت سرت بد بگن پس کلا کارتو بکن و برو

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
گفته بود که فلانی رفته بالا سر مریض رگ رو خراب کرده در حالی که خودش صد تا روزی خراب می‌کنهسر همین اس ...

خوشتیپ برو خوشگل برو چششون دراد ترم اول اکیپ شدن آخرش از هم میپاشه کثافتا

ترم اولی یکم سخته برات یکم بگذره عادت میکنی