2777
2789
عنوان

واااای باورم نمیشه سه قلوووو شدن😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 85487 بازدید | 2049 پست
من سه تا بچه دارم الادو قلو باردارم نمیدون خوشحال باشم یا ناراحت

ایول مثل یکی از فامیلای ما الان شدن 5 تا اینقدر بچه هاب بزرگس تو نگه داری دوقلوها کمک می کنن که بیا و ببین خیلی باحاله مبارکتون باشه عزیزم

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     
آهان این به خاطر اینه که تاریخ پری هاتونو داره میدونه  من دلیل این که نگفتم اول به خاطر اینکه ...

عزیزم خیلی مواظب باش الان مریضی و ویروس هم زیاده به نظر بهتر نیست بیمارستان نری گلم؟ 

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که مییییگم واسه شما دوقلو میشه ایشالله حالا هر وقت شد بیا بهم بگو ببین عزیزم من خییییییلی هارووو ...

مبارک باشه عزیزم

کی درس تون تموم میشه؟ 

منم دو قلو هام دارن یک ماهه میشن، عزیزم خودتون میدونید بارداری چند قلویی با تک واقعا متفاوته، از همین الان باید استراحت داشته باشیذ، منم سرکار میرفتم که متاسفانه دچار خونریزی شدم، و تا اخر هم درگیر مسایل بارداری دو قلویی بودم، پزشکم از همون اول گفت کارت سرپا باشه نباید بری، 

شمام رعایت کنید که دچار زایمان خیلی زودرس نشید چون میدونم بیمارستان باید سرپا باشید

واقعا اینایی که چند قلوه باردار میشن چجوری انجام میدن آخه یعنی سه بارنزدیکی میکنن🤔

🥴چند سالته شما😑🥴🤦‍♀️

عزیزم وقتی سه قلو میشه یعنی خانم همزمان سه تا تخمک بارور آزاد کرده و هرسه تاش گرفته...

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
وااای چقدر خوبه که اینارو میگین حداقل یاد آوری میکنین خیلی ممنون 

قربونت هر چی یادم اومد انشاءالله بهت میگم فقط اگه یادداشت برداری کنی بهتره

یادمه وقتی خواهرم اتاق عمل بود پرستاره اومد صدا زد همراهی فلانی ما با خوشحالی رفتیم لباس بچه ها رو بدیم بپوشونن پرستاره به شوهر خواهرم گفت چی لباس میاری بچه هات دارن میمیرن(اصلا انگار دلشون از سنگ شده یه ذره به فکر روح و روان مردم نیستن)

بچه های خواهرم با اینکه سی و شش هفته کامل شده بود ولی ریه شون هنوز کامل نشده بود و یه آمپولی رو باید میزدن که نه سال پیش هشتصد هزار تومن بود شوهر خواهرم پول کافی هم همراهش نبود بنده خدا کارت کارمندی و کارت شناسایی شو گرو گذاشت و آمپول ها رو آورد  هر داروخانه‌ی هم نداشت خیلی گشته بود تا پیدا کرده بود

قربونت هر چی یادم اومد انشاءالله بهت میگم فقط اگه یادداشت برداری کنی بهتره یادمه وقتی خواهرم اتاق ع ...

بعد که از دکترش پرسیدیم خب چرا همینا رو از قبل نمیگین که ما تدارک ببینیم گفت سی و شش هفته کامل بود فکر نمی کردم نیاز باشه