2777
2789
عنوان

آقایون بیاید

292 بازدید | 23 پست

میشه لطفا ازتون مشورت بگیرم برای یک زندگی....مرداد بعد طلاق چقدر عوض میشن.این مورد با دختر عمش ازدواج کرد بعد مادرش و خانه ش بیشتز زندگیشو نابود کردن.خیلی مرد زشته جوری که با جرعت میگم بین غریب و آشنا ۵۰تا خاستگاری رفت و رد شد البته ۳مورد تا پای عقد رفتن خراب شد ولی حسابی اذیت شد سر این موضوع هم خودش هم خانوادش وضع مالیش خوبه یه دختر روستایی گرفته دماغشو عمل کرده ۱هفتس...این سرش به سنگ خورده یا چون اوایل اینطوریه و اینم بگم آدم حسود یه با زندگی برادرش رقابت داره  الان خیلی ادای برادرش در میاذه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظر آقایونی تو سایت زنونه سرک میزنن نمیتونن درست راهنماییت کنن

فکر کن یه مرد عاقل و با درایت اوقات فراغتش بیاد سایت😂😂 بارداری حالا بگذریم از اونا که کلا بیکارن و اینجا خیمه زدن جای خواهر ما هستن 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

فکر کن یه مرد عاقل و با درایت اوقات فراغتش بیاد سایت😂😂 بارداری حالا بگذریم از اونا که کلا بیکارن و ...

دقیقا من باهاشون معاشرت داشتم خیلیم عدعای مرد بودن دارن 

هیچوقت الکی عصبی نمیشم اگه عصبی شدم یعنی پا گزاشتی رو دمم و مقصر خودتی

دقیقا من باهاشون معاشرت داشتم خیلیم عدعای مرد بودن دارن

یکیشون از قدیم الایام اینجاست با کاربری های مختلف دیدمش دلم میخواد از پشت گوشی ترورش کنم 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

یکیشون از قدیم الایام اینجاست با کاربری های مختلف دیدمش دلم میخواد از پشت گوشی ترورش کنم

منم یکی هست انقد کاربری داره که نگو تا حرف میزنه میدونم اونه خیلی رو مخمه نمیدونم مشکلش چیه واقعا همش ام تاپیکا یکنواخت 

تستسترون منفی هزاررررر

خدا خودش یه کوه تستسترون بزاره جلو رامون

هیچوقت الکی عصبی نمیشم اگه عصبی شدم یعنی پا گزاشتی رو دمم و مقصر خودتی

بنظر آقایونی تو سایت زنونه سرک میزنن نمیتونن درست راهنماییت کنن

مگه باشگاهه که میگید زنونه؟ 

سایت اصلا زنانه مردانه برنمیداره 

مکان ممکنه زنانه مردانه باشه 

ولی فضای مجازی زنانه مردانه برنمیداره 

نکته بعدی وفتی پروفایل مرد داره پس یعنی مردانه هم هست

نکته اخر ااسم سایت نی نی سایت است نه مامان سایت یا خانم سایت

ولی می‌بینیم خیلی ها اصلا مدرسه ای هستن 

اینم اضافه کنم کمی ورزش عقل لازمه هر انسانی است برای استکمال

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

حالا این مورد که من میگم بااین که صیغه محرمیت خونده بودن بیتوجه به نامزدش بود دقیقا من یاد رفتارش با زن قبلش افتادم بعد پدرشومادرش بردنش تو اتاق دهنشو سرویس کردن که این ماکت نیس باید باهاش رفتار داشته باشی و اینا بعد خوب شد الان شب هم خونه نامزدش می‌خوابه دوروز ۱بار میاد خونه

مگه باشگاهه که میگید زنونه؟ سایت اصلا زنانه مردانه برنمیداره مکان ممکنه زنانه مردانه باشه ولی فضای م ...

راس میگه داداش

خب شاید یه خانم اینجا گرمش شد خواست روسریشو در بیاره شما نامحرمی

ولی من جای مدیر سایت بودم یه دیوار میکشیدم زنونه مردونه را جدا میکردم

معمار و طراح داخلی ، مدرس. طراح مد و لباس.