2777
2789
عنوان

واااای باورم نمیشه سه قلوووو شدن😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 85500 بازدید | 2049 پست
بگو تورو خدا عکسالعمل شوهرتو خیلی برام جالبه بدونم.فقط اگر گفتی من از کجا بفهمم😐😐😐

آخییی عزیزم 😂

من اگه تاپیک کنم شاید بعضی ها ببینن ناراحت بشن دلشون بخواد 

نمیدونم چطوری بگم اون موقع باید دونه دونه بیام برای اونایی که میخوان بدونن بفرستم😂

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم ازتون...دعا در حق من حقیر فراموش نشه.فداات😘

واااای تو روخدا اینجوری نگین من حقیر یا دعا کن تو پاکی 

به خدا منم مثل شما انسانم 

ولی حتما دعا میکنم چشم

وووواااای مبارکه عزیزم به سلامتی😍😍😍 من برای خبر بارداریم يه کفش بچه خریدم وتو جعبه با بی بی چک و ...

😂😂😂😂😂

خدا حفظش کنه 

ببینم چیکار میکنم حالا

آخییی عزیزم 😂 من اگه تاپیک کنم شاید بعضی ها ببینن ناراحت بشن دلشون بخواد  نمیدونم چطوری بگم ...

سلام عزیزم چقد خووووب شوهرت خف کف همه رو باهم میکنه 😃😃😃😍😍😍😍دعاکن خدابمنم دوقلو بده توروخدا ی پسر یه دختر.مامان بزرگم بوده عمم هم دوقلو داشته منم میخواااام دعاکن حتما واسم توروخدا

جدید نیستم.خودبخود ترکیدم با شماره دوستم اومدم😂نکه خونه ماشماره قحطی بود😂😎فقط ی چیزی نمیدونم تو قسمت تنظیمات پروفایل چرا سایت اصرار داشت ک من امریکایی ام هرچی زدم ایرانی قبول نکرد😆
عززززیییززززم چقد خوب خدا حافظ این سه تا جوجه تو دلیت باشه عزیزم خسلی مراقب خودت باش توروخدا شوهرت ...

یعنی تاپیک بزنم؟

خیلی ممنون بابت تبریکتون

سلام عزیزم چقد خووووب شوهرت خف کف همه رو باهم میکنه 😃😃😃😍😍😍😍دعاکن خدابمنم دوقلو بده توروخدا ی ...

ایشالله 

احتمالش بالاست

اجی مبارک باشه بسلامتی هم زایمان کنی الان بااین حال خوشت برامنم دعاکن ۹ماهه چشم انتظارم این ماه قرص ...

ایشالله عزیزم چرا که نه 

زیاد استرس نداشته باین مگه چیه خب 

آرامش داشته باشین لذت ببرین

کوچولو خودش به موقعش میاد

ایشالله  احتمالش بالاست

وااااای ان شاالله دعاکن بهم بده اگرم دوقلو صلاحم ندوس خداجون یه پسر دیگه بده حتما دعاکنی عزیزم..😍

سه تا کفش بخر با بیبی چک بذار تو جعبه بهش بده کف کنه 😃😃😃😃🤣😍😍😍😍😍

جدید نیستم.خودبخود ترکیدم با شماره دوستم اومدم😂نکه خونه ماشماره قحطی بود😂😎فقط ی چیزی نمیدونم تو قسمت تنظیمات پروفایل چرا سایت اصرار داشت ک من امریکایی ام هرچی زدم ایرانی قبول نکرد😆