2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2154730 بازدید | 91169 پست
امروزم با حال روحی و حس پوچی بیدار شدم حال نداشتم کاری کنم فقط مرغای دیروز که خریدیم و شستم و بسته ...

الهی قربونت بشم سوسن مهربونم❤️

درکت میکنم و امیدوارم هرچه زودتر این حال بدت به خنده های از ته دل تبدیل بشه🌱

منم یه نیمه کولباشم خرج میکنم بدون فکر به پس انداز منتها بدون دل خوش فقط خرج میکنم که باهاش دلم خ ...

خیلی دنیای بدی شده سوسن جان ، نمیدونم چرا کلا دل هیچ کس مثل قبل خوش نیست .

نه حالا من اهل پس انداز هم هستم اعضای تاپیک مدیریت من رو می‌شناسن سلطان وام هستم .

اصلا یک تاپیک دارم راجع به وام. 

ولی واقعا اهل این هم نیستم بگم خرج نمی‌کنم و وقتی چیزی نیاز دارم بخوام به جاش پولش رو پس انداز کنم چیزی لازم داشته باشم میخرم . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی دنیای بدی شده سوسن جان ، نمیدونم چرا کلا دل هیچ کس مثل قبل خوش نیست .نه حالا من اهل پس انداز هم ...

مام ماهی ۴۰ تومن فقط قسط  میدیم  وام نگیریم که زندگی جلو نمیره  ما زندگبمون با همین واما ساختیم 

ولی میدونی من پس انداز نمیکنم به غیر وامی که داریم 

مامانم میگه پولاتو طلا کن ولی من این کار نمی کنم  

میگم جمع کنم که چی بشه  میخوام لحظه رو خوش باشم   

با پول خرج کردن می خوام دلمو اروم کنم  میگم دو روز دنیا ارزش نداره به خودم سختی بدم  به پسرم سختی بدم  

بعد ما شرایطمون یه طوریه که باید خرج کنیم چه من چه پسرم 

ولی دلمون بازم خوش نیست 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
الهی قربونت بشم سوسن مهربونم❤️درکت میکنم و امیدوارم هرچه زودتر این حال بدت به خنده های از ته دل تبدی ...

😘🌷

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
سلام خدا قوت عزیزم😍من از تمیزی خونتون کیف کردم😍سبد رو با چی رنگ کردین عزیزم؟اتفاقا منم میخوام کشو ...

ممنون عزیزدلم ♥️

عزیزم همسرم با اسپری رنگ، مشکی کرد

فلزیه روش چوب بود. 

فلزش زنگ زده بود رنگ کرد عالی شد. 

خب بچه ها 12و نیم ناهار خوردیم 

تا دو و نیم خوابیدم 

دیگه جون کار کردن نداشتم 

رفتیم بیرون با همسرم 

دو تا بلوز برای بچه ها  و دو تا لباس زیر (نیم تنه) خریدم برای بچه هام 

روتختی رنگی که میخواستم نداشت 

یه کم میوه و سیب زمینی پیاز خریدم تا فردا تره بار ان شاء الله خرید کنم. 

چون مامان همسرم اومده بودن خونه مون وقتی نبودیم وگرنه امشب خرید نمیکردم. 

وسایل پیتزا خریدم 

لازانیا دیگه خسته بودم کنسل شد. 

مادر همسرم رفتن نموندن 

خواهرم اومد میمونه شام  

من برم شام رو آماده کنم و لباس دخملام رو اتو کنم. 

💎نکته مهم بعدی اینکهاز یک قسمت خونه عکس گرفتم📸به دکورش دقت کردمدیدم یک سری چیزها باید حذف بشن⭕️پاش ...

آره ایده خوبی بود

مبلای قدیمی رو برداشتم از تو عکس و خیلی هم خوب شد

ولی بعد که همسرم اومد گفت مبلای قدیمی رو نگه دار😢

خب بچه ها 12و نیم ناهار خوردیم تا دو و نیم خوابیدم دیگه جون کار کردن نداشتم رفتیم بیرون با همسرم دو ...

خریدا مبارک 

سلام به روی ماه همتون که روز جمعه دارید خونه زندگی رو سر‌و‌سامان میدید🤍امر‌وز میخوام به امید و لطف ...

لباس زمستونیا رو قرار شد همسرم بیاره🙏🏻فردا میشورم

بالکن رو تمیز کردم✋

کشوها رو شستم👌

ولی به جاش اشپزخونه رو منفجر کردم🤓به همسرم گفتم بیا نیم ساعت بریم مرتبش کنیم.فعلا قبول کرده.

زبان پسرم رو مامانم باهاش کار کرد😇

حساب و کتاب آبان تا الان رو دقیق نوشتم.🧐

واقعا آدم در بارداری، توانش کم میشه

فکر میکردم میتونم انجام بدم همه شو

نگو نمیتونم😒

الللللبته رفتم خونه خانواده‌م و زمانم از این جهت کم شد.

کلا از امروزم راضی ام.

همینقدر که با همسرم بحث نکردم، عالییییییی بود😊 چون خیلی رو اعصابم بود قربونش برم❤️ 

شکر خدا❤️

سلام بر همگی شبتون بخیر و آرامش 

سپیده که سر بزند
در این بیشه ‌زار خزان زده
شاید گلی بروید
شبیه آنچه در بهار
بوئیدیم
پس به نام زندگی
هرگز نگو هرگز

شاد باشید

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
وای کاش منم اون فایل و داشتم🥲

عزیزم چند پست بالاتر اینکشو گذاشتم

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤
سلام دیروزم مدارک های پزشکی که ریختم رو میز نهار خوری برای پیدا کردن یه مدرک پسرم جمع شه بره سر جاش ...

مبارک باشه منم دلم میخواد دندونام رو کامپوزیت کنم 

لعنت به آقایون هولی که درخواست میدن

مبارک باشه منم دلم میخواد دندونام رو کامپوزیت کنم

نکن اگر دندونات سالمه   دندون از زیر میپوسونه 

و هر ۷ سال باید تعویض بشه کامل 

هزینشم بالاست نمیصرفه. من اگر اینا رو می دونستم اصلا انجام نمی دادم 

من چون دو تا از دندونای جلوم کبود شده باید دوباره روش کامپوزیت کنم برا همین دوباره دارم کامپوزیت میکنم  همشونم عصب کشین داغون شدن دندونای جلوم