2777
2789

آمین

به اینا نگاه کنید:😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😶😶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دارم باردارم هستم ولی دیگه کم آوردم مرگم رو می خوام

خدا نکنه عزیزم.خدا بزرگه..دیگه داری مادر میشی..به فکر نی نیت باش ..یه سوره قرآن میخونم الان برای آرامش دلت.به حق این وقت عزیز حالت بهتر شه به حق خانم فاطمه زهرا(س).شمام لطفا آیت الکرسی بخون همین الان برای آرامش دلت💖

خدا نکنه عزیزم.خدا بزرگه..دیگه داری مادر میشی..به فکر نی نیت باش ..یه سوره قرآن میخونم الان برای آرا ...

خدا دیگه دوسم نداره هیچکی دوسم نداره تو این شهر غریب تنها بی کس افتادم با هیچکی نمی تونم درد و دل کنم نمی خوام خانواده ام رو ناراحت تر از این ببینم هیچکی رو ندارم بگم چقدر بدبختم از این شهر بدم میاد از همه چیز بدم میاد فقط دعا کن بمیرم یکم تو زیر خروارها خاک آروم بشم خسته ام داغونم

یه گزارش میزنید تاپیکم بزن بزن شدhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/3763226/کیاشوهرشون-خیلی-متعصبه-ولی-مهربون

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞
ماها شانس نداریم بمیریمم میریم یجا بلاهای بیشتر این سرمون میاد

هرجا از اینجا از این همه بدبختی بهتره مغزم خستست روحم داغون و له شده است برام دعا کن همه چی تموم بشه بمیرم زود و بدون درد لا اقل مرگم آروم باشه

آخی چرا انقد نا امید اخع!!!!

تو الان داری مادر میشی به فکر نی نی تو شکمت باش..

هیچوقت مسایل رو برا خودت مشکل ندون چون مسئلع رو میشع حلش کرد اما مشکل رو نع‌.مشکل رو خیلی دیر میشع حلش کرد‌...

وقتی از چیزی ناراحتی ب این فک کن ایا اون مسئلع ای که ناراحتت کردع پنج سال بعدم ناراحتت میکنه و باعث میشع درگیرش بشی.ایا اهمیتی دارع که بخاطرش ناراحت شدی!!!؟؟

اینو از خودت بپرس..اگع دیدی پنج سال بعد این مسئلع ناراحتت نمیکنه و باعث میشع درگیرش بشی..پس ناراحت بمونو درستش کن..

اگه دیدی نع..پنج سال بعد اصن تو زندگیت وجود ندارع..ی لبخند بزن بگو همین الان تمومش میکنم..و دیگه ناراحت نباش..

خدابزرگع ..از اوستا کریم میخوام ارامش بهت ببخشع..و هیچوقت ناامیدت نکنع⁦🤲🏻⁩

که داند به جز ذات پروردگار که فردا چه بازی کند روزگار🌹💖
عزیزم این چه حرفیه میزنی.استغفارکن.فک نکن من صدام از جای گرم در می یاد.همون خونواده ای که شما دارین ...

انشاءالله مشکلاتتون حل بشه ولی لطفا امشب برای مرگ من دعا کنید یه مرگ آروم و بدون درد باور کن اگه الان دخترم رو می تونستم پهلوی کسی بذارم خودم کارم رو تموم می کردم دیگه کم آوردم چند ماهه مشکلاتم هر روز و هر روز بیشتر میشه هیچی که بهتر نمیشه فقط داره روز به روز داغونتر میشه مرگ من واسه همه اطرافبانم آرامشه

انشاءالله مشکلاتتون حل بشه ولی لطفا امشب برای مرگ من دعا کنید یه مرگ آروم و بدون درد باور کن اگه الا ...

ممنون گلم.همچنین.فک کردی به این راحتیه؟من قبل بچه هام بارها خواستم خودکشی کنم نتونستم...هم سخته نمیشه هم قتل نفس میکنی هم الان بچه تو شکمته قتل یه بچه.بعد فک میکنی بری اون دنیا راحتیه؟نه عزیزم باید کلی جواب پس داد...درست میشه همه چی خدایی که تو رو به وجود آورد و اون بچه تو شکمتو بزرگتر از اونیه که فکرشو میکنی....دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور...