2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان گلم ....مسائل رو همه ما تو زندگیمون...هممون بع نوع خودش...

همه ادما ظاهرا خوب ب نظر میان اما باطن شون ی چیز دیگست..سختع اما نمیگم بااااید باهاشون کنار بیایم میگم بهترع درستش کنیم.تا بذاریم بزرگ و بزرگ تر بشه..

منی که دارم اینجا براتون حرف میزنم...خودم هزاااارتا مسئلع دارم اما چه کنم..باید ب فکر درستش کردنش باشم تا اینکه ی جا بشینم بزنم تو سرم که ارع این اتفاق افتادع..

من سع سالم که بود پدرم فوت شد..

بعدشم ی زندگیع خیلی سادع داشتیم..

سع سال پیش تو خونه بودیم سع نفر دزد اومدن تو خونه...خواهر و مادرمو زدن..بدجور..همه مردم حرف دراوردن و کلی چیز درباره دزدی ساختن برامون..ابرومونو بردن

بعد از اون جریان مادرم بیماری روان پریشی گرفت..ناراحتی اعصاب...کنترل اعصابش دست خودش نیست...😐😓🤦

و خیلی مسایل دیگه که میشع قابل حل شدن باشع...

همیشع امید وار بودم..بع خدای خودم امید داشتمو دارمو.ب خدای خودم ایمان دارم..چون هیچ اتفاقی بی حکمت نیس و همه چی ب ارادع خداوند برمیگرده..

یکی از ابزار های مهم شیطان ناامیدی هس ..که اگه برع سمتع انسان...نابود میشع اون ادم..بیایم نذاریم شیطان مهم ترین ابزارش رو رویع ما امتحان کنه..⁦🤲🏻⁩😊

که داند به جز ذات پروردگار که فردا چه بازی کند روزگار🌹💖
عزیزم مشکلت فقط همون قضیه خونه هستش؟تو تاپیک قبلت خوندم...

اون یه مشکله هزار تا بدبختی به سراغم اومده هزار تا غم دارم همشونم رو دلم غم باد کرده دلم آرامش می خواد ولی هر روزم شده یه بدبختی جدید انگار زندگیم جادو شده دارم زیر بار مشکلات له می شم خیلی خسته ام احساس می کنم اگه الان می مردم به آرامشی که می خوام میرسیدم 

خدا خیلی وقته رهام کرده من هیچکی رو ندارم

😊😊خدا بنده هاشو دوست داره...و نمیذارع هیچوقت تنهاشن...خدا دلع انسانو جورع افریدع که فقط با نام و یاد اون ازوم میشع دلمون...

چرا فک میکنی همه چی تموم شدع!!!!!

چرا ی لحظع ب اون بچه تو شکمت فک نمیکنی..

بع بچه ای که ایندش ب تو وصلع..

😊تاحالا شدع موقع گریع کردن فقط خدایع خودتو صدا بزنی...

من تو بدترین شرایط خدامو صدا زدم..خدا منو بی جواب نذاشت..چون خیلی کریمه خیلی عظیمه خیلی رحیمه..

ازت میخوام خدایی بشی و از خودش کمک بخوای😊⁦🤲🏻⁩⁦🤲🏻⁩⁦🤲🏻⁩

منم برات دعا میکنم که ب خدایع خودت پناه ببری...

و از خدا میخوام بهت تو این راه کمک کنه

😊😊خدا بنده هاشو دوست داره...و نمیذارع هیچوقت تنهاشن...خدا دلع انسانو جورع افریدع که فقط با نام و ی ...

برام دعا کن چون صدای من رو که نمی شنوه شاید دعای شما جواب بده اینقدر تو این چند ماه گریه کردم که چشام درد می منه هر روزم شده گریه هی به خودم امید میدم این حل میشه یه مشکل دیگه میاد رو بدبختیام دیگه طاقت ندارم دیگه کم آوردم 

برام دعا کن چون صدای من رو که نمی شنوه شاید دعای شما جواب بده اینقدر تو این چند ماه گریه کردم که چشا ...

چشم عزیزم حتما...ایشالله هرچی باشع خیره...

خدا خیلی دوستتدارع...چون دارع تورو مادر میکنه...

من مطمئنم با ب دنیا اومدن بچه تو شکمت زندگیت از این رو ب اون رو میشع بهترین زندگی  رو خواهی داشت..ب حق پنج تن..😊⁦🤲🏻⁩

مسئله های زندگیت یکی پس یکی دیگه حل میشن بهت قول میدم..

کار نشد ندارع...

همیشه میگن خواستن توانستن است...(تو بخواه .حتما میتونی)

بخواه که مسائل رو ازجلو راه خودت برداری...تو میتونی😍😘

چشم عزیزم حتما...ایشالله هرچی باشع خیره... خدا خیلی دوستتدارع...چون دارع تورو مادر میکنه... من ...

من یه مادرم تا به امروز هیچ وقت مرگ خودم رو نخواسته بودم چون دخترم بی پناه می شد ولی واقعا دیگه نمی دونم که می تونم به تنهایی بار این همه مشکل رو به دوش بکشم یا نه امیدوارم خدا صداتون رو بشنوه و به فریادم برسه 

من یه مادرم تا به امروز هیچ وقت مرگ خودم رو نخواسته بودم چون دخترم بی پناه می شد ولی واقعا دیگه نمی ...

😊⁦عه پس چه عالی ..خدا دخترتو برات حفظش کنه...

عزیزمی..برات دعا میکنیم..

البتع منکه همیشع سرنمازام برا تمامیه مسلمانان دعا میکنم..😍😘همه مردم و هموطنانم برام عزیزن..

همیشع دعاتون میکنم‌.

از خدا میخوام..رابطشو با تو جوری کنه که نیاز نباشع سر خدا فریاد بکشی😁

اروم ب خدا خواستتو بگی‌..

ایشالله هرچی باشع خیرع..ارزوی سلامتیتو دارم..خوشبخت بشی انشالله🥰😘