2777
2789
عنوان

داستان من با جوش های صورتم و تخمدان پلی کیستیک با تجربه هایی که کسب کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 395217 بازدید | 2283 پست

اوه اسی تاپیکت خیلی جالب و مفید بود 

دستت درد نکنه بنظرم لینکشو بذار تو امضات تا تعداد بیشتری بتونن بخوننش

اسی منم پریودام نامنظمه و حتی بعضی اوقات دوبار تو ماه میشم میشه از تخمدان پلی کیستیک بیشت برام بگی علائمش و اینکه اصن چیه 

من سونو وآزمایش دادم همه چی اوکی بود

There is GOD💚💚💚   ..                                               

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بار عطاری به من گفت هرچی رازیانه بخوری کم خوردی سه ماه خوردم پریودهام بقدری شدید شد که داشتم میمر ...

عزیز اتفاقا خواهر من قبل بارداری رازیانه میخورد تنبلی داشت بعد رفت یه عطاری ک باتجربه و اشنا بود گفته بود اصلا رازیانه مصرف نکن ک شدیدا هورموناتو بهم میریزه

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد
برا درمان خود pco هم روزی یدونه یا گاهی دوتا ازینا تو آب میخورم چون اینوزیتول قاتل پلی کیستیکه و انر ...

منم pco هستم دکترم از اینا تجویز کرد برام 

طولانی مدتش ضرر نداره؟

خوب خوندم . پس یعنی درمان شد ده روز یک بار ویتامین دی - صبح ها مولتی و شب ها کلسیم . همین ؟ درسته ؟ اصلا فکر نمی کردم درمانی PCO چند تا مکمل باشه .

متاسفانه برای مشکلاتمون دکتر می ریم و یه سری پیزا می دن که به کار نمیاد بعد خودمون مجبور می شیمی کمر همت ببندیم و بریم نت رو شخم بزنیم و بالا پائین کنیم تا مشکلمون حل بشه . کار رو کاردان باید بلد باشه که نیست ! منم خیلی مشکلات داشتم که دکتر نتونست کاری برام بکنه و خودم با تحقیق تو نت خارجی تا حدودی به خودم کمک کردم . خوب ما پول می دیدم وقت می زاریم دکتر می ریم . چرا همینا رو اونا نمی تونن به ما بگن !!!

تاثیر داشت؟

فعلا ک نه ماه قبل اقدام بودم اینا رو داد برای تخمکگذاری ک نشد پریود شدم حالا ماه بعد باز مصرف کنم ببینم چی میشه

در مورد پلی کیستیک یه موردم خوندم که ورزش هوازی که ضربان قلبت رو بالا ببره روزی نیم ساعت کمک می کنه . مثلا روزی نیم ساعت دو یا طناب یا رقص تند و .... امتحانش ضرری نداره . در ضمن چند نفر پلی کیستیک می شناسم که به خاطر درمانش مثل شما کلی رازیانه و داروهای هورمونی گیاهی استفاده کردن و باعث سرطان سینه شده براشون !!!! هورمون شوخی بردار نیست سر خود سراغ این مقوله ها نرید

من دیگه ترجیح میدم با مکمل ها و گیاهی قند رو بیارم پایین تا متفورمین!!!

مرسی از تاپیک مفیدت 

میخوام پنج انگشت مصرف کنم و بادکش رحم چیزی در موردش نمیدونی؟؟

در مورد پلی کیستیک یه موردم خوندم که ورزش هوازی که ضربان قلبت رو بالا ببره روزی نیم ساعت کمک می کنه ...

بله رازیانه باید قبل مصرفش حتما ازمایش داد پرولاکتین بالا باشه باعث سرطان میشه

باورم نمی شه یعنی درمان پلی کیستیک همین سه رقم بود ؟ کلسیم - مولتی - ویتامین دی ؟؟؟؟ درسته ؟

عزیزم  قبلش همونجور ک استارتر گفت اول رژیم غذایی درست و ورزشه