2777
2789
عنوان

داستان من با جوش های صورتم و تخمدان پلی کیستیک با تجربه هایی که کسب کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 395330 بازدید | 2283 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس ورزش خیلی خوبه  میگن ترکیب عسل و سیاهدانه هم خوبه واسه مشکلات زنانه  دزسته؟

اره عزیزم خیلی خوبن عسل فقط اصل باشه چون در غیراینصورت قند و شکر مصنوعی وارد بدن میکنین که بدتره

زندگی را باید قدر بدانیم....... مبادا که ز دستان زمان کوچ کند 😍🤗
عزیزم ویتامین دی چند هزار میخورین هر ده روز؟

۵۰۰۰۰ ایرانی. آدمای پلی کیستیک اصطلاحا leaky هستن یعنی نشتی دارن منظور اینه که ویتامین ها و مواد معدنی رو زیاد دفع میکنن بنابراین بیشتر از بقیه به اینا نیاز دارن

وا این قسمتو چرا من نخوندم ؟ ورزش و تعذیه

اصلش همونه و درکنارش مکمل اکثر کسانی تنبلی دارن دقت کنی شکم و پهلو دارن و همونا باعث تنبلی میشه البته همه اینجوری نیستن ولی مواردی ک من دیدم شکم و پهلو دارن 

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد
عزیزم حالت زیر پوستی و کیستی بودن؟؟؟ من دکتر گف از تخمدانمه 

خیلی گنده و بد زیر پوستی گنده روپوستی دیده میشه 😂😂 یه جوش غول داشتم ۲ ماه طول کشید بره 😐😬

اوه اسی تاپیکت خیلی جالب و مفید بود  دستت درد نکنه بنظرم لینکشو بذار تو امضات تا تعداد بیشتری ...

جوش صورت  چاقی ریزش موی سر پرمویی ناحیه هایی که اصولا زن ها اونجاها مو کم دارن. موهای اطراف سینه. خستگی مفرط و بیحالی بعضی وقتا حس میکنی نای بلند شدن نداری و از انرژی بقیه تعجب میکنی 😂😂

اسی پست اخرت ک درمورد ویتامین ب۳ هستش واس من واارونه اومده هرکار میکنم درست نمییشه  میشه کپی ک ...

در ضمن بچه ها جدیدا دیدم ویتامین ب ۳ به شکل اینوزیتول هگزانیکوتینامید برای pco تجویز میکنن تو ایران هرچی گشتم کلا ویتامین ب ۳ نبود برا همون از یه سایت از آمازون آمریکا سفارش دادم فعلا تو دفتر آمریکایی شرکت هست. من هیچکدوم از چیزایی که بالا گفتم رو تایید نمیکنم فقط تجربه خودم و نتیجه مطالعاتم رو گفتم  فک کنم بجز ایمونولوژی یه دکترای دیگه باید از تخمدان پلی کیستیک بگیرم 😂😂 بازم خودتون میدونین چه راهی رو انتخاب کنین. 🌺🌺

منم pco هستم دکترم از اینا تجویز کرد برام  طولانی مدتش ضرر نداره؟

نه عزیزم اصلا. یجور ویتامین ب هست کلا انرژی آدمو میبره بالا و باعث خواب راحت میشه 😊

در ضمن بچه ها جدیدا دیدم ویتامین ب ۳ به شکل اینوزیتول هگزانیکوتینامید برای pco تجویز میکنن تو ایران ...

از سایتای خارجی چطوری خرید می کنی ؟ می دونم که ارسال به ایران ندارن. از طریق کدوم شرکت ایرانی اقدام می کنی

خوب خوندم . پس یعنی درمان شد ده روز یک بار ویتامین دی - صبح ها مولتی و شب ها کلسیم . همین ؟ درسته ؟ ...

نه عزیزم چندتا مکمل دیگه هم قبلش گفتم اونارو هم خوب بخون چون مهم ان. دقیقا حرفتو قبول دارم الان ترجیح میدم روزی چندتا مکمل بخورم که معمولا با ادرارم دفع میشه تا هورمون مصنوعی سمی وارد بدنم بکنم که مدت ها به گیرنده ها میچسبه و آدمو بهم میریزه

فعلا ک نه ماه قبل اقدام بودم اینا رو داد برای تخمکگذاری ک نشد پریود شدم حالا ماه بعد باز مصرف کنم بب ...

فقط میگم قندتو بیار پایین. هر جور شده. میوه سبزی بخور خودت به خودت کمک کن