2777
2789
عنوان

داستان من با جوش های صورتم و تخمدان پلی کیستیک با تجربه هایی که کسب کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 395217 بازدید | 2283 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون موقع سونو رفتم و دکتر گفت فیبروآدنوما داری و باید ۶ ماه دیگه چک بشی. بچه ها توده انقد واضح بود که حتی در حالت صاف ایستاده معلوم بود. اومدم خونه و دمنوش هارو قطع کردم و بازم سرچ و سرچ و سرچ فهمیدم باید ویتامین ای و روغن گل مغربی بخورم تو همین دوره آگنوگول بازم میخوردم تا بعد چندماه احساس کردم توده کوچیکتر شد انقد کوچیک که بزور لمس میشد اونجا فهمیدم صدرصد بهم ریختگی و فیبروآدنوما مال دمنوش ها بود. چندماه به همین منوال گذشت تا دوباره حمله جوشا شروع شد ک بدبختی مجدد 😭😭 انگار جوش جزو سرنوشت من بود. دوباره رفتم راکوتان گرفتم و دکتر رفتم ولی ایندفه برخلاف قبل هیچ تغییری نداشتم. فک کنین تن تن راکوتان میخوردم و هیچی. تو عروسی خالم از خجالت جوش ها سه کیلو کرم رو صورتم مالیده بودم و خودمو تو خونه حبس کرده بودم!!! چندماه بعد با خودم فک کردم بهتره دوباره اسپیرونولاکتون بخورم با اینکه دفه پیش چندماه بیشتر اثر نکرد شاید ایندفه باز جواب بده. حدسم درست بود و من یکسال دوباره با اسپیرو جوشام رفتن خودشم فقط ۵۰ میلی میخوروم

زندگی را باید قدر بدانیم....... مبادا که ز دستان زمان کوچ کند 😍🤗

بچه ها یادم رفت بگم رازیانه باعث شده بود پرولاکتینم ۱۰۰۰ بشه و دوماه داستینکس خوردم تا نرمال شد پس از رازیانه بترسید و حداقل حداقل مث من درازمدت نخورینش

یکسال بعد اسپیرو دوباره اثر نکرد و بازم جوش بود و جوش و جوش و بدبختی. ایندفه تو یه سایت خارجی فروم هارو زیر و رو میکردم و تجربه های اونارو میخوندم شما هم اگه خواستین برین اونجا سایت www.acne.org اونجا دیدم خیلیا با ضدبارداری جوش رو کنترل میکنن ضدبارداری سیمرترون کامپاند یا دیان منم شروع کردم به خوردن ضدبارداری و جوشا رفتن. از طرفی ضدبارداری هورمون هارو تنظیم میکرد و به موقع پریود میشدم دقیقا ۱.۵ ضدبارداری خوردم غافل از اینکه ضدبارداری پر از هورمون های مصنوعی و عوارض هست

قرص ضدبارداری تا وقتی مصرف میکنین خوبه ولی اگه بخواین قطع کنین عوارض ریزش مو و جوش با شدت بیشتر از قبل برمیگرده و آدمو نابود میکنه!!! همین اتفاق برا منم افتاد ولی با این تفاوت که اینجا دیگه ازدواج کرده بودم و شوهرم همش میگف یهو چت شد اینجوری شدی!!! بعد این قضیه عزممو قوی کردم و تصمیم گرفتم بیشتر واسه مشکلم مطالعه کنم صبح ها میرفتم کتابخانه دانشگاه و تا غروب مقالات خارجی رو میخوندم و سرچ میکردم. دانشجوی دکترا بودم هم زبانم بهتر بود همم مطالب رو بهتر درک میکردم. فهمیدم همه این دردسرهای زندگیم مال تخمدان پلی کیستیک هست و این مشکل لزوما قرار نیست توی سونو یا آزمایش معلوم بشه. تخمدان پلی کیستیک جوک نیست. شوخی نیست. یک عارضه جدی هست که کل سیستم بدن رو بهم میزنه. جوش های من علت درونی داشتن و درمانشون قرص و دارو نبود. درمان ساده ای که ازش غافل بودم

چقدر بلا اوردی سر خودت چقدر قرصای جورواجور خوردی 

جوش هورمونی افتضاحه خیلی عمیق و بزرگ و کیستیک و عفونی 😭😭😭

اول اینکه فهمیدم این عارضه یک جور مقاومت به انسولینه در واقع باید قند خون رو بیاریم پایبن. این جمله رو بزرگ توی ذهنتون حکاکی کنید. مقاومت به انسولین و باید قند خون بیااااد پااااااییییین. اول شروع کردم به ورزش کردن و صبح ها تا ایستگاه دانشگاه پیاده میرفتم. بعدم کلی مقاله دیدم که نوشته بودن لبنیات و بخصوص شیر رو قطع کنین بازم میگم بخصوص شیر چون داخلش پر از هورمون های سینه گاو هست. بعدم فست فود و قند و شیرینی ممنوع. بعضی وقتا که هوس میکنم یه شکلات بخورم معمولا نصفش میکنم. چای هم معمولا چای سبز با بانونه و دارچین یا هل با گزنه و گل سرخ اینا میخورم. اما مورد آخر که مهمه مکمل ها هست که بهودیم رو مدیون اینا هستم