2777
2789
عنوان

داستان من با جوش های صورتم و تخمدان پلی کیستیک با تجربه هایی که کسب کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 395105 بازدید | 2283 پست
گذشت تا چندماه بعدش توی سینه م یه برآمدگی حس کردم به مامانم گفتم اون بنده خدا هم ترسید گفت بریم دکتر ...

رازیانه رو کس هایی باید بخورن که پرولاکتین شون بالا نباشه. اول باید آز میدادین بعد دمنوش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول بگم که روی یا همون زینک سیستم ایمنی رو قوی میکنه ناخن ها و موها و پوست رو قوی میکنه و مهم اینه که آنزیم آلفاردوکتاز رو مهار میکنه ( آنزیمی که باعث تولید دی هیدروتستوسترون و ایجاد جوش میشه) پس باید روی با دوز بالا بخورین تنها مشکلی که روی با دوز بالا تو دراز مدت داره اینه که ممکنه باعث کمبود مس بشه من خودم روزی یدونه ۳۰ میلی گرمی و بسیاری از روزها دوتا میخورم و مشکلی ندارم 

زندگی را باید قدر بدانیم....... مبادا که ز دستان زمان کوچ کند 😍🤗

برای قند خونم با چایی همیشه دارچین میخورم و اگر غذای چرب یا فست فود خوردم بعدش یه قاشق دارچین با آب چون میدونین که بهترین تایم اثر دارچین بعد از غذای چرب و شیرین هست و اینم خودش یه مقاله بود و روزی دوتا مکمل کرومیوم پیکولینات میخورم بدون ضرر و عالیه معمولا بیماران دیابتی میخورن و بنظرم خیلی از متفورمین بهتره ( خارج از کشور برای پلی کیستیک ها تجویز میشه ولی دکترهای ما.... 😒😒)

رازیانه رو کس هایی باید بخورن که پرولاکتین شون بالا نباشه. اول باید آز میدادین بعد دمنوش 

انقد آز داده بودم که داشتم خفه میشدم 😂😂

برا درمان خود pco هم روزی یدونه یا گاهی دوتا ازینا تو آب میخورم چون اینوزیتول قاتل پلی کیستیکه و انرژی آدمو زیاد میکنه و در یک کلام عالیه. من با بیمه تکمیلی گرفتم چون گرون بودن. حالت ساشه دارن و طعم خاصی ام ندارن