2777
2789
عنوان

داستان من با جوش های صورتم و تخمدان پلی کیستیک با تجربه هایی که کسب کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 395277 بازدید | 2283 پست

صبح ها یدونه مولتی ویتامین مینرال و شب ها هم مکمل کلسیم. هر ۱۰ روز یبارم ویتامین د.  الان چندماهه مرتب پریود میشم و تخمک گذاری دارم و همه چی عالیه. آزمایش دادم و همه چی خوب بود. حالمم نسبت به قبل خیلی بهتره

زندگی را باید قدر بدانیم....... مبادا که ز دستان زمان کوچ کند 😍🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا این چیزایی رو هم ک عکس گذاشتی من میترسم بخورم

واااای اصلا نترس مکمل ان بدون کوچیکترین عوارض. من خیلی سایت های خارجی رفتم و مطالعه کردم تو تمام دنیا دارن با اینا جلوی pco وایمیستن. اینو بدون نباید pco رو رها کنی چون به مراتب بدتره. در آینده خطر دیابت و مشکلات قلبی عروقی داره و اصلا شوخی نیست

خوندم منظورم اینه چی شد نفهمیدم

انقد دمنوش ها هورمون هارو بهم زده بودن که یجا گذاشتمشون کنار ولی در کل نعناع رو تایید میکنم الانم هرازگاهی میریزم داخل چایی

اسی کلا هزینه این داروها چند هس؟

عزیزم روی ۱۰۰ تایی ۷۵ تومان. کرومیوم هم ۱۰۰ تایی فک کنم ۶۰ یا ۷۰ گرفتم. قرص جوشان که عکسشو گذاشتم ۲۰ تا داخلش هست ۲۲ هزار اگه دوس داشتی نصفش کن استفاده کن اما اون که گفتم ساشه هست یکم گرونه فک کنم ۳۰ تایی ۱۱۵ هزار بود واسه همون اونو با بیمه تکمیلی گرفتم. شبا هم آگنوگول میخورم. در ضمن در کنار این ها موضعی هم درمان کنین مثلا جوش یا ریزش مو یا لک صورت یا پرمویی

در ضمن بچه ها جدیدا دیدم ویتامین ب۳ به شکل اینوزیتول هگزانیکوتینامید برای pco تجویز میکنن تو ایران هرچی گشتم کلا ویتامین ب۳ نبود برا همون از یه سایت از آمازون آمریکا سفارش دادم فعلا تو دفتر آمریکایی شرکت هست. من هیچکدوم از چیزایی که بالا گفتم رو تایید نمیکنم فقط تجربه خودم و نتیجه مطالعاتم رو گفتم  فک کنم بجز ایمونولوژی یه دکترای دیگه باید از تخمدان پلی کیستیک بگیرم 😂😂 بازم خودتون میدونین چه راهی رو انتخاب کنین. 🌺🌺