2777
2789
عنوان

حالم بهم میخوره که شوهرم به زنای دیگه نگاه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 98730 بازدید | 341 پست
دشمن تر از هم جنسام ندیدم

خانومه اومده کلا نگاش میکردی چیزی به نام لباس براش تعریف نشده بود...با کلی ارایش من گاهی شرکت شوهرم میرم خودم دیدم بهش گفت شمارتو میدی داشته باشم

به آب و دونه ها  دلخوش نباشیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه کسی از آدم خوشگلتر باشه یعنی دشمنه؟! عزیزم ایراد از شوهر شماست! والله من مرد میشناسم که زنش ...

من نمیگم خشگل ها دشمن ماهستن میگم وقتی شلوار تنگ میپوشی با مانتوی جلو باز با کلی ارایش که از صد متری تو ذوق میزنه مشکل داره همه خوب میدونن منظور من چجورزنهایی هستن

به آب و دونه ها  دلخوش نباشیم
چه پررو ! البته همون اول که دیدین داره نخ میده شما یا شوهرت باید یه حرفی می زدید که معلوم بشه باهم ...

گفتم باشه ببینم تهش چی میشه😂😂😂

داستان برام جالب بود

💙عضو گروه رز آبی 💙وزن اولیه 76.600💙وزن فعلی70💙وزن هدف 60💙تاپیک مانکن های 1400 💙
چقدرشما بی ادبی...چه راحت دل میشکنی

من معذرت میخوام اگر ناراحت شدین😞

من فقط خواستم بگم مرد اگر زنشو دوست داشته باشه و آدم فرهیخته و سالمی باشه شک نکن زنش زشت هم باشه تار موشو به صد خوشگل هم نمیفروشه.

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.

چه پررو ! البته همون اول که دیدین داره نخ میده شما یا شوهرت باید یه حرفی می زدید که معلوم بشه باهم ...

ضمنا خودشو زده بود به اون راه

وگرنه واسه شوهرم که شلوار پررو میکرد من میبردم براش😂😂😂

دیگه حتما فکر کرده زیدشم گفته بذار از چنگش دربیارم

بخدا یه عنترای زشتی بودن

حالا من خودم چون چیزی کم ندارم برام مهم نیست

شوهرمم خودش باید انتخاب کنه چجوری باشه

نگاهم میکنه هااا

ولی بازم برام مهم نیست چون من حجابم خوبه اگه چادر نپوشم دهن همه وا می مونه از تیپم

ولی خب چون معمولی میرم فکر میکنن شوهره برام حیفه😕

ولی خب شوهرم نمیذاره بدون چادر بگردم یا ارایش بکنم همیشه معمولی ام 

من معذرت میخوام اگر ناراحت شدین😞 من فقط خواستم بگم مرد اگر زنشو دوست داشته باشه و آدم فرهیخته و سا ...

درسته نمیفروضن اما همین نگاه کردن آزاردهنده س

آدم دلش میخاد طرفو سرویس کنه

من هیچی به شوهرم نمیگم خودش شرمنده میشه

درسته نمیفروضن اما همین نگاه کردن آزاردهنده س آدم دلش میخاد طرفو سرویس کنه من هیچی به شوهرم نمیگم ...

خب نگاه کنه اگه میگی نمیفروشه دیگه ناراحتی نداره

اونی باید ناراحت بشه که میدونه با نگاه کردنم شوهرش دلش میره.

کلا حرف من این بود شل بودن شوهر رو سر زنا نندازید. شوهر تعهد داره به زنش حالا هزاری هم زیبا و خوش اندام تو خیابون ببینه

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.

خب نگاه کنه اگه میگی نمیفروشه دیگه ناراحتی نداره اونی باید ناراحت بشه که میدونه با نگاه کردنم شوهرش ...

جلوی ادم گرسنه که چه عرض کنم جلوی ادم سیرهم سفره رنگین بچینن دلش میخواد یه پاتک بزنه حتی یک انگشت ..

دیگه چجوری باید متوجتون کرد 

اون نیاز شککم 

اون نیاز ج نسی

نمیشه رد کرد 😑😑

کاش فرزندانم راسردارگونه تربیت کنم. سردارقلبها شهادت مبارکت باد. .... زمین خاکی لیاقتت رانداشت .. سادگی درظاهرت و انسانیت در رفتارت و زیرکی درچشمانت هویدا بود .... اینها باعث شد ترامپ بخود بلرزد و بخواهد حذفت کند اون یزید زمانست و ما چه اندوهگین از رفتنت😭😭 تونه مرد سیاست بودی نه حزب فقط ایراد تو بندگی کردنت برای خدابود ودلسوزیت برای مردم عاری از مرز جغرافیایی😔😔
جلوی ادم گرسنه که چه عرض کنم جلوی ادم سیرهم سفره رنگین بچینن دلش میخواد یه پاتک بزنه حتی یک انگشت .. ...

واقعا اون مرد مریضه

پس چرا شوهر من تو ساحل تایلند و شبای تایلند که با شورت و سوتینای شیک و لباسای س.کسی زیبا  که من تو عمرم نپوشیدم  جلوش میرقصیدن پاتک نزد؟؟؟ 

هر چی بگی مریض مریضه. 

مرد انسانه باید از قوه تفکر و تامل خودش استفاده کنه. مگه بچست که نتونه خودشو کنترل کنه.

واقعا اون مرد مریضه پس چرا شوهر من تو ساحل تایلند و شبای تایلند که با شورت و سوتینای شیک و لباسای س ...

جلوی شما ....

همسرتون و تنها بفرستید تایلند شبم نه روز همون خانماروببینه و بعد از کسی که میشناسی بگو زیرنظر بگیره 

اونوقت معلوم میشه ....😉

کاش فرزندانم راسردارگونه تربیت کنم. سردارقلبها شهادت مبارکت باد. .... زمین خاکی لیاقتت رانداشت .. سادگی درظاهرت و انسانیت در رفتارت و زیرکی درچشمانت هویدا بود .... اینها باعث شد ترامپ بخود بلرزد و بخواهد حذفت کند اون یزید زمانست و ما چه اندوهگین از رفتنت😭😭 تونه مرد سیاست بودی نه حزب فقط ایراد تو بندگی کردنت برای خدابود ودلسوزیت برای مردم عاری از مرز جغرافیایی😔😔

البته رد نمیکنم بعضی مردا دلشون مریضه... که اون جای خود به گونی هم چشم دارن 😷

ولی خب یک عده اینقدر زننده هستن که حتی خانما هم تحریک میشن چه برسه مرد!!!

جلوی شما .... همسرتون و تنها بفرستید تایلند شبم نه روز همون خانماروببینه و بعد از کسی که میشناسی ...

تنها نمیره میگه بهم کیف نمیده

خودم چون دوست دارم تنهایی سفر برم به زور میخواستم سفر بفرستمش حالا نه تایلند مالزی بود

اصلا دعوامون شد نرفت😐

خداوکیلی اگر عوضی بود از این موقعیت استفاده نمیکرد؟؟؟ میرفت حالشو میبرد میومد. 

حالا اون موقع که تایلند بودیم من پام درد گرفته بود از پیاده روی بهش گفتم تو برو بیرون. نمیدونم رفتی یا نه شباش کلی کلاب باز میشه، رفت از اولش تصویری باهام تماس میگرفت که ببین اینا چه باحالن چیکار میکنن. کلاباشو ما نمیرفتیم چون باید مشروب خورد ، اصلا نمیگفت بیا مشروب بریم بخوریم با اینکه من پایه ام. یا بریم تو کلاباش چون تو کلاباش دیگه کامل لختن. 

همین خود شما باشی کنار شوهرتم باشی تحمل اینو نداری با لباس خواب بیان جلو شوهرت قر و پر بدن. 

من حرفم همینه مرد هرزه باشه با رژ قهوه ایم تحریک میشه مرد سالم باشه و متعهد باشه لختم بری جلوش چشماش حجاب داره.

انشالله همیشه سایه اش بالای سرم باشه و خدا برام حفظش کنه ، بهش چند بار گفتم نمیدونم بابت کدوم کار خوبم خدا تو رو بهم داده😞 من از امام رضا خواستمش. 

شوهر من که مثلا چشم پاکه نگاه میکنه بعد به خاطر ترس از من میگه این بچه بود یا مثلا چه قدر زشت بود من ...

خخخخخخخ چشم برادرت تو حلقم

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  
خب درکل شما قبول داری ادم همه جاشو بندازه بیرون و بیاد تو جامعه ای که همه جور مردی وجود داره?

من شخصا این کار رو نمیکنم اما در مورد کسانی که این کار رو میکنن هم نظر بدی ندارم و اونها رو مسئول مشکلات اخلاقی جامعه نمیدونم.