2777
2789

من خودم ۱۹ سالمه 

دانشجو علوم آزمایشگاهی هستم 

پدرم تو شرکت کار می‌کنه 

یه خواستگار دارم که استاد کنکورم هست خیلی همو دوست داریم ولی الان کات هستیم و سه ماهه که قهریم 

ماهانه حدود پنجاه میلیون درآمد داره 

دکترا ریاضی داره 

پدرش شرکتی بوده و بازنشسته هست 

اخلاقش خیلی خوبه 

ماشین داره و خونه هم داره تو شهر خودمون هست و احتمالا در آینده بخواد تو دانشگاه تدریس کنه 

سیزده سال اختلاف سنی داریم 

خواستگار دوم پسر عمو من هست 

که کارشناسی ارشد مهندسی برق داره 

از درآمد اون خبری ندارم هنوز نپرسیدم 

ماشین داره خونه هم داره 

تو تهران زندگی میکنن

‌پدرش هم بازنشسته ارتش هست 

اخلاقش هم خوبه  ده سال اختلاف سنی داریم 

من خودم تو شهر خودمون دانشگاه قبول شدم 

به نظر شما پسر عموم رو قبول کنم یا صبر کنم با همون استادم چند وقت دیگه آشتی میکنم و با همون ازدواج کنم 

بابت اختلاف سنی ایراد نگیرید من با اختلاف سنی مشکلی ندارم 

پسر عموت بهتره 

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم ازدواج زوده تو این سن صبر کن نیاز نیست به همین دوتا اکتفا کنی 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

۱۹سالگی وقت ازدواجه؟؟؟!چی حالیته از زندگی مشترک الان شما؟!

میدانم عزیزِ من...!همه‌مان خسته و ویرانیم...اما ناگزیریم به ادامه ، ناگزیریم به جنگیدن برای چیزی که هیچوقت سهم‌‌مان نبوده...خدا را چه دیدی؟!شاید آمین شد ، شاید رسیدیم ، شاید چشیدیم طعم هر آنچه که آرزویش را در سر پروراندیم

وقتی میگی اختلاف سنی مشکل نداری انتخاب کردی دیگه

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
دومیاولا، اولی اصلا خواستگار نیست. ثانیا به مشاوری که با دانش اموزش هم رابطه ی دوستی برقرار میکنه هی ...

عزیزم دوست من با مشاورش ازدواج کرد والا عروسی خوبیم گرفت الانم خوشبخته