2777
2789
عنوان

کدوم یکی از این خواستگار ها بهتر هستند

| مشاهده متن کامل بحث + 2115 بازدید | 130 پست
آره با استادم از همه لحاظ ها اکی هستم و حتی از مشکلات خانوادگی من هم خبر داره و پذیرفته و گفته که زن ...

عزیزم شک نکن که باز به هم بر میگردید چون وقتی دلهاتون به هم گره خورده و نیتتون هم خیره پس خدا هم کمکتون میکنه که زودتر به هم برسید فقط به خدا اطمینان داشته باش و به خودش توکل کن

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم حتما برام دعا کن اطرافیان خیلی اذیت میکنن

حتما امشب تو قنوت نماز وتر دعات میکنم خودت هم ختم صلوات حضرت زهرا رو بردار شک نکن که تو این ایام با توسل به حضرت زهرا حاجتروا میشی بعد درکت میکنم که چقدر تو فشار هستی از یه طرف قهرتون با استادتون از یه طرف بگو مگوهای خانواده و از طرف دیگه پیدایش پسرعموتون به عنوان خواستگار تمام برنامه هاتون رو به هم ریخته ولی شما همه اینها رو به نیت خیر بگیر و بدون که خدا خواسته که با مواجه شدن با این چالشها زودتر تکلیفت روشن بشه و انتخاب درست رو داشته باشی پس از خدا طلب خیر کن و به لطف خدا امیدوار باش

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

چرا ؟

فک می‌کنم کیس های بهتری سر راهت قرار بمیره چه عجله ای که با اولین ها ازدواج کنی 

ازدواج فامیلی خوب تیست 

شرایط اولی هم جالب نیست

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

به علت اختلاف سنی هر دو مورد هر جور فکر میکنم 

قابل قبول نیست 

بازم اگه خودت مشکلی نداری پسر عمو بهتره ولی به مسایل دیگه فکر کن ژنتیک و....  روابط فامیلی تون الان خوبه؟

استاد شما شرایط بهتری دارید ولی اینکه سه ماه کات کردی جای تامل داره 

من خودم ازدواج فامیلی نمی‌پسندم 

اخه نوزده سالگی وقت شوهره

اگر دلیل منطقی داری بگو 

مگر نه اینکه هنوز بچه هستید و عقلا نمی‌کشه و نمی‌فهمی زندگی چیه رو بزار کنار عقلم کامله خیلی خوب همه چیز رو میفهمم و ...

قطعا کسی که استاد دانشگاه هست یا مهندس هست یا طلافروشی داره و میاد خواستگاری من با اینکه اختلاف سنی بالایی داریم ولی پختگی در من دیده که میتونم زندگی رو بچرخونم وگرنه استاد دانشگاه یا مهندس نمیاد با کسی ازدواج کنه که دو سال بعد طلاق بگیره و باعث بشه به جایگاه و اعتبارش آسیب وارد بشه 

چشم حتما ختم صلوات حضرت زهرا چه جوری هست ؟ میشه بهم یاد بدین

سه روز صلوات خاصه حضرت زهرا رو به تعداد حروف ابجد فاطمه که ۵۳۰ عدد هست میفرستی و  و روزی ۵۳۰ تا صلوات رو میخونی و از زمانی که شروع به فرستادن صلوات میکنی تا پایان عدد ۵۳۰ مین صلوات صحبت نمیکنی 

صلوات اینه

اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سر مستودع فیها به عدد ما احاط به علمک این ختم خیلی مجربه و خیلیا هم حاجت گرفتن به ویژه الان که ایام فاطمیه هست به اجابت نزدیک تره

پسر عموت از همه لحاظ سر تره اون اگه اخلاق حرفه ای داشت با شاگردش اوکی نمیشد اونم تویی که کنکور داشتی

من الان رشته مورد علاقه رو قبول شدم و اتفاقا خیلی هم بهم کمک کرد تو امتحان نهایی ها هر روز زنگ میزد و می‌گفت که بخونم و می‌گفت که کجا ها مهم تر هست و چه جوری بخونم و باعث شد نتیجه خیلی خوبی بگیرم با اینکه استاد ریاضی بود بهم فیزیک دوازدهم رو درس داد و من همه سوال های فیزیک دوازدهم رو تو کنکور زدم و نتیجه خوبی گرفتم حتی سر اینکه به من فیزیک درس داد همکارش که معلم فیزیک بود  متوجه شد و ناراحت شد که چرا به من فیزیک درس داده و باعث شد دیگه اون آموزشگاه امسال قرارداد ننویسه 

اگر دلیل منطقی داری بگو مگر نه اینکه هنوز بچه هستید و عقلا نمی‌کشه و نمی‌فهمی زندگی چیه رو بزار کنار ...

خب تو جوونی با تراوتی میخواد استفاده کنه دیگه وگرنه دما سنج نداره پختگیتو بسنجه در هر صورت زن تا مستقل نشده نباید ازدواج کنه چون فامیلین بخاطر اون شاید میاد