عزیزم همهشون یک گوهن والا ارزش اینو ندارن که خودتو واسشون ناراحت کنی تا میتونی پولشو بخورو برین بهش ...
لایک داری والا😂😂😂😂
بچه ها برای یه کاربر نی نی سایتی که کرونا گرفته یه صلوات بفرستین حالش خوب نیست به دعاهای هممون نیاز داره لطفا یه صلوات برا بازگشت سلامتیش بفرستین چندثانیه بیشتر وقتتون و نمیگیره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
قدیمی به کسی که زشت بود میگفتن میمون؛ الان برعکس شده!
دارن میترکن از حسودی
خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
نه گلم بچه ها تقریبا بزرگن اما خودم از شوهرم خیلی کوچیک ترم
یه بزرگی ک اسمشو یادم نیست میگه خودتو فدای بچه هات نکن.بازم میگم فقط مشاوره راه حلته..خودتو عذاب نده اگ میتونی طلاق بگیری بگیر هیچ چیزی با ارزش تر از خودت نیست ببخشیدا پس فردا ک سن و سالت رفت بالاتر هزارتا مریضی از شوهرت میگیری
خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنودباشی و ما رستگار.... آمین
خودم 38سه تا بچه که بزرگم دانشجو هست و اون دو تا یکی راهنمایی و آخری دبستان
اتفاقا از نظر سن و سال همه چیزت واسه طلاق عالیه هم خودت هم بچه هات ک عاقل شدن...ولی باید طرف دیگ ماجرا رو هم ببینیم..شوهرت کلا خیانتکاره یا همین یه مورد بوده توی همه این سالها...اگ طلاق بگیری زندگیت بهتر میشه یا بدتر..ازنظرمالی و حامی.وگرنه بچه هات ک دیگ بزرگ شدن و وظیفه ی پدرشونه خرجشون کنه نمیکششون که پدرشونه.تو خودتو نجات بده
خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنودباشی و ما رستگار.... آمین