2777
2789
عنوان

حالم بهم میخوره که شوهرم به زنای دیگه نگاه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 98784 بازدید | 341 پست
عزیزم همه‌شون یک گوهن والا ارزش اینو ندارن که خودتو واسشون ناراحت کنی تا میتونی پولشو بخورو برین بهش ...

لایک داری والا😂😂😂😂

بچه ها برای یه کاربر نی نی سایتی که کرونا گرفته یه صلوات بفرستین حالش خوب نیست به دعاهای هممون نیاز داره لطفا یه صلوات برا بازگشت سلامتیش بفرستین چندثانیه بیشتر وقتتون و نمیگیره
متاسفانه حالم ازش بهم میخوره  که دیگه چاپلوسی هم نمیکنم دلم میخواد برم اما چشمم به بچه هام میوف ...

حامی داری ک طلاق بگیری پس انداز و خانواده ای داری ک پشتت باشن؟

خدایا   چنان کن سرانجام کار         تو خشنودباشی و ما رستگار.... آمین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه حالم ازش بهم میخوره  که دیگه چاپلوسی هم نمیکنم دلم میخواد برم اما چشمم به بچه هام میوف ...

چند سالته بچه هات چن سالشونه میتونی بازم ازدواج کنی و مستقل زندگی کنی؟

خب انقدر به خودشون میرسن که انگارمیخوان برن عروسی ....بخدا انقدرخشگل میشن که منم شوهرم نگاشون میکنه ...

اینکه کسی از آدم خوشگلتر باشه یعنی دشمنه؟!

عزیزم ایراد از شوهر شماست!

والله من مرد میشناسم که زنش زشت هم هست اما نگاه به کسی نمیکنه!

مرد هم می بینم زنش کاملا زیبا و به روزه اما همش آب از لب و لوچه اش روانه برای مردم!

قدیمی به کسی که زشت بود میگفتن میمون؛ الان برعکس شده!

دارن میترکن از حسودی

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
آره مامانم هست. اما میگه بچه داری بخاطر اونا صبر کن . آخه تا کی . 

جواب سوال قبلمو ندادی خودتو بچه هات چن سالتونه خیلی مهمه

اینم بگم ما خانوما حساسیم انتظار داریم اونا کور باشن والا یه بار خودمو مقایسه کردم دیدم منم میرم ...

آره .... من همین یکساعت پیش داشتم در مورد یه مردی برای شوهرم حرف میزدم و گفتم خیلی مرد خوبیه و... و قیافه اش هم خوبه و خیلی خوش برخورده.

الان شوهرم باید از من متنفر بشه یا با اون مرد احساس دشمنی کنه؟!

نه گلم  بچه ها تقریبا بزرگن اما خودم از شوهرم خیلی کوچیک ترم

یه بزرگی ک اسمشو یادم نیست میگه خودتو فدای بچه هات نکن.بازم میگم فقط مشاوره راه حلته..خودتو عذاب نده اگ میتونی طلاق بگیری بگیر هیچ چیزی با ارزش تر از خودت نیست ببخشیدا پس فردا ک سن و سالت رفت بالاتر هزارتا مریضی از شوهرت میگیری

خودم 38سه تا بچه که بزرگم دانشجو هست و اون دو تا یکی راهنمایی و آخری دبستان

اتفاقا از نظر سن و سال همه چیزت واسه طلاق عالیه هم خودت هم بچه هات ک عاقل شدن...ولی باید طرف دیگ ماجرا رو هم ببینیم..شوهرت کلا خیانتکاره یا همین یه مورد بوده توی همه این سالها...اگ طلاق بگیری زندگیت بهتر میشه یا بدتر..ازنظرمالی و حامی.وگرنه بچه هات ک دیگ بزرگ شدن و وظیفه ی پدرشونه خرجشون کنه نمیکششون که پدرشونه.تو خودتو نجات بده 

ی اشنایی همین مشکل شماروداشت.جالب اینجابودک اون خانم انقدرزنه هفت خطی بودک شوهرداشت دخترش بزرگ بودشا ...

ببین این راه حلها رو به مردم توصیه نکنید؛ خیلی خطرناکه! 

یه درگیری یا اتفاقی می افته و آدم توی منجلابی می افته که نمیتونه بزنه بیرون.

اونوقت پشیمانی دیگه فایده نداره.