2777
2789
عنوان

حالم بهم میخوره که شوهرم به زنای دیگه نگاه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 98696 بازدید | 341 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من خودم رسمی و متین لباس می پوشم، چون علاوه بر عقاید خودم موقعیت اجتماعی و شغلی هم ایجاب میکنه. ...

دل یه مرد برای یه زنی که رسمی لباس میپوشه و معمولی و مرتبه میره?

به آب و دونه ها  دلخوش نباشیم
شوهر ایشون هیزن مردم برن کچل کنن ؟؟؟ چقدر بی منطقین

مودب باش.....هیز نیست اونم مثل من نمیتونه چشماشو ببنده توخیابون راه بره ..... شما اگه ریگی به کفشت نیس به خودت نخر عزیزم ...... طرف صحبت ما یه سری زن معلوم الحال و آویزون مرد این و اون هستن

واقعا چقدر عجيبه كه دشمن همجنس هاتي!!! ايشون ميگه شوهرم شما ميگي خانوم مقصره؟! دلش ميخواد موهاش ي ...

شوهر من تومحیط کارش باهمه بااحترام رفتارمیکنه و مودبه ما دو سال پیش بحرانی رو توزندگیمون از سر گذروندیم که واقعا داشت به جداییمون ختم میشد فقط چون من اعصاب و روح و روانم از همین همجنسی که شما میگی ضربه خورده بود .... دختره یه مدت همکارشوهرم بود دائم پیام میداد و میگفت حاضرم فقط باهم باشیم هیچی دیگه ازت نمیخام و از این حرفا ...شوهرم میگفت بخدا من اصلا کاری نکردم یا حرفی نزدم که این هوا برش داشته ...دختره میدونست شوهرم متاهله من بهش زنگ زدم گفتم دست از سرزندگیمون برداره ولی نمیدونی چقد پررو بود وضع ظاهریش افتضاح بود طوری که وارد شرکت میشد همه نگاش میکردن من چندباررفتم شرکتشون واقعا رفتارش زننده بود ....خواهشا اگه زخم نخوردی از همجنست نیا طرفداری کن .....

من نمیگم زنها مقصرن اما میتونن باعث از هم پاشوندن یه زندگی بشن ...هیشکی منو درک نمیکنه جز اونیکه پیه اینجورزنها به تنش مالیده شده

به هر حال طرز فکرمون با هم متفاوته نمیتونیم همو محکوم کنیم من میگم مرد باید به زنش وفادار باشه شما ...

نه منم نمیگم مرد بی اراده است اما میگم کاش زمینه اش رو هم زنها محیا نکنن ....فقط همین

شما هم منو ببخش قصدم بخدا توهین به هیچکسی نیست

شوهر من تومحیط کارش باهمه بااحترام رفتارمیکنه و مودبه ما دو سال پیش بحرانی رو توزندگیمون از سر گذرون ...

ايني كه شما ميگي بيمار بود

اما خب شوهر شما سالم بود و خيانت نكرد

چطوري وقتي شوهرت وفادار بوده ممكن بود زندگيت از هم بپاشه؟!

ولي يه چيزي كه هست اين دخترايي كه شما ميگين شرم و حيا ندارن

اين مسئله جداست از حجاب

من شخصا اعتقادي به حجاب ندارم

اما انقدر سنگين رفتار ميكنم كه اكثرا پسراي اطرافم خيلي حد و رعايت ميكنن

ايني كه شما ميگي بيمار بود اما خب شوهر شما سالم بود و خيانت نكرد چطوري وقتي شوهرت وفادار بوده ممكن ...

اره عزیزم درسته ......چون من از دست اون دختره روانی شده بودم ول نمیکرد اصلا .....افسرده بودم قبلا و بااون اتفاق بدتر شدم و خب ادم هرچقدرم قوی باشه باخودش میگه نکنه شوهرمو از دست بدم حتی با وجوداعتمادی که بهش داشتم

اره عزیزم درسته ......چون من از دست اون دختره روانی شده بودم ول نمیکرد اصلا .....افسرده بودم قبلا و ...

بله شرايط سختي و پشت سر گذاشتي و خاطره بدي داري

ميفهمم 

ولي مثلا وقتي اينطوري در مورد حجاب ميگين به مني كه شايد موهام بيرون باشه اما تو زندگيم ذره اي پام و كج نذاشتم و هيچ كار خلاف اخلاقي انجام ندادم برميخوره

به هر حال اميدوارم ديگه تو زندگيتون از اين مشكلات پيش نياد عزيزم

بله شرايط سختي و پشت سر گذاشتي و خاطره بدي داري ميفهمم  ولي مثلا وقتي اينطوري در مورد حجاب مي ...

اتفاقا از حرفای من سوبرداشت شد  من نمیگم همه چادری باشن یا خیلی خودشونو بپوشونن ولی یه عده هستن که بخدا همه جاشون رو انگار از قصد نمایش میدن , شماهم حتما دیدی اینجوردختراوزنها رو 

من ابدا جسارتی به خانومای باحیا خانومی که معتدل لباس میپوشه طوریکه هر بشری بهش زل نزنه بابت تیپش , نمیکنم و میگم اونایی که آویزون شوهر دیگرانن دشمنن ..... دشمن یه زندگی