2777
2789
عنوان

حالم بهم میخوره که شوهرم به زنای دیگه نگاه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 98802 بازدید | 341 پست

ببین باید ادا دربیاری تا بترسه مثلا میبینی یکی از روبرو میاد شوهرت میخاد نگاه کنه یکهو جیغ بزن ی جایی رو نشون بده بگو هیییی اونجارو یا صداش بزن بگو اینو میبینی دیگه نمیبینی تا خانومه رد شه من یکیرو میشناختم ازین کارا میکرد یبار ب که شوهرش نگه میمرده این میره به زنه سلام میده  زنه میگه بله این میگه منو نشناختی باشه اودافظ شوهرش از ترس دعوا کم مونده بود سکته کنه

یا برمیگشت به شوهرش میگفت اشنابود؟

یبارم جیغ زده بود ای وای گربع بعد خندیده بود شوهرش فهمیده بود چرا همچی میکنه دیگه میترسید نگاه کنه

اینم بگم ما خانوما حساسیم انتظار داریم اونا کور باشن

والا یه بار خودمو مقایسه کردم دیدم منم میرم بیرون مگه چشامو میبندم

🎨 گالری   ❤زندگی آبتنی کردن در حوضچه ی اکنون هست ❤                *سهراب سپهری*

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ذاته مرده جانم عادت كن من اوايل سختم بود الان خودم يكي خوب باشه نشونش ميدم نريزيد سرم

واه واه واه دیگ اینقدم بیخیال نباش جان من

خدایا   چنان کن سرانجام کار         تو خشنودباشی و ما رستگار.... آمین
ببین باید ادا دربیاری تا بترسه مثلا میبینی یکی از روبرو میاد شوهرت میخاد نگاه کنه یکهو جیغ بزن ی جای ...

خل بوده اون😁😁😁

🎨 گالری   ❤زندگی آبتنی کردن در حوضچه ی اکنون هست ❤                *سهراب سپهری*
البته اگر یک میمونم بین ادما بچرخه نگاهش میکنن گاها طبیعیه

چه طرز فکر بدی داری مواظب چشمای شوهرت باش نه به بقیه زنا بگو علف هرز و میمون 

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
ببین باید ادا دربیاری تا بترسه مثلا میبینی یکی از روبرو میاد شوهرت میخاد نگاه کنه یکهو جیغ بزن ی جای ...

چ باحال

خدایا   چنان کن سرانجام کار         تو خشنودباشی و ما رستگار.... آمین
ذاته مرده جانم عادت كن من اوايل سختم بود الان خودم يكي خوب باشه نشونش ميدم نريزيد سرم

من سر به سرش میزارم یه بار  یه پسر داغون از اینا که شلوار میدن بالا ...رد میشد گفتم اوه نگاه کن چه دافی در عرض کمتر از صدم ثانیه برگشت نگاش کرد  بعدش گفتم ببین تو اگر عاشقم بودی برنمیگشتی حالا برو با همین دوست شو زیاد سر ب سرش میزازم😁

وقتی کارهایی که میکنیم فقط به خاطر نفس خود عمل باشه و نه به انتظار پاداش از هر کاری که میکنیم لذت میبریم❤نظرتو میتونی ریپلای کنی ولی تحمیل نه 😉
اره من جدا شدم اینارم از شوهرم گفتم هم هیز بود هم رفت با یه خانوم میکاپ ارتیست دوست شد من دو ماهه جد ...

بعد از چندین سال زندگی و با وجود سه تا بچه  مثل خر تو گل گیر کردم.  دوست دارم برم به شوهرش همه چیو بگم اما مدرک ندارم . و مطمینم خوب بلده شوهرش رو خر کنه که بعد ازچند سال رابطه با شوهر من  هنوز مرده نفهمیده

واقعا راست میگی .میرم مدرسه دنبال دخترم .خانمهایی که سرویس هستند با یه وضعی میان تو این هوای سرد .پا ...

بخداموندم چرااینجوری میکنن دیگه شورشودراوردن من خودم نمیگم حتماچادرسرکنن ولی مانتویی هم هستن لااقل یه کم حیاداشته باشن من به شخصه هرگز برای هیچ مردی نه تیپ زدم نه عشوه اومدم چون همیشه میگم خیانت درحق همجنسمه و چرااخه بایدانقد عقده ای بازی دربیارم

به آب و دونه ها  دلخوش نباشیم
چندش ترین شوهرا اونایی هستن ک خودشون همه جارو دید میزنن.بعد مث سگ هار گیر میدن ب زنشون.شوهر من عاشق ...

اره دقیقا  ادم دوست داره کلشونو بکنه

وقتی کارهایی که میکنیم فقط به خاطر نفس خود عمل باشه و نه به انتظار پاداش از هر کاری که میکنیم لذت میبریم❤نظرتو میتونی ریپلای کنی ولی تحمیل نه 😉

مردی که چشمش ناپاک و سیری ناپذیره تا اخر عمر همینه

متاسفم اینو میگم ولی باید عادت کنی 

همه مردها همه خانوما نگاه میکنن به دیگران طبیعیه ولی بیش از حد و با یه نگاه دیگه نه طبیعی نیست

زندگی شاید ان جشنی نباشد که انتظارش را داشتی            اما حالا که به ان دعوت شدی تا می توانی زیبا برقص Ես փնտրում եմ հին հայ ընկերներ