2777
2789
عنوان

حالم بهم میخوره که شوهرم به زنای دیگه نگاه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 98829 بازدید | 341 پست
اتفاقا از نظر سن و سال همه چیزت واسه طلاق عالیه هم خودت هم بچه هات ک عاقل شدن...ولی باید طرف دیگ ماج ...

من همین یه مورد رو مطمینم  و خدا می‌دونه و کلا  نه  آدم خیانت کاری نیست که مرتب بخواد عوض کنه چسبیده به همین زنه . 

ببین این راه حلها رو به مردم توصیه نکنید؛ خیلی خطرناکه!  یه درگیری یا اتفاقی می افته و آدم توی ...

دقیقا مسائل ناموسی خیلی خطرناکه باید عاقلانه و صبورانه تصمیم گرفت وگرنه بوی خون میده

خدایا   چنان کن سرانجام کار         تو خشنودباشی و ما رستگار.... آمین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همین یه مورد رو مطمینم  و خدا می‌دونه و کلا  نه  آدم خیانت کاری نیست که مرتب بخواد ...

پس امیدی هست ک انشالله سرش بخوره به سنگ و برگرده خداروشکر کن ک طرفت شوهر داره و بیوه نیست وگرنه شاید شوهرت میگرفتش.خاهش میکنم صبوری کن و با یه متخصص مشورت کن 

دقیقا مسائل ناموسی خیلی خطرناکه باید عاقلانه و صبورانه تصمیم گرفت وگرنه بوی خون میده

من اصلا اعتقاد ندارم که از من بلند بشه دنبال کسی که با زن یا شوهرش رابطه داره راه بیفته.

به نظرم فوق العاده تحقیرآمیزه! شخصیت برای آدم نمیمونه.

کسی که خیانت میکنه ایراد از خودشه و این نباشه یکی دیگه هست!

آدم باید مشکلش رو با طرف مستقیم خودش حل کنه.

پس امیدی هست ک انشالله سرش بخوره به سنگ و برگرده خداروشکر کن ک طرفت شوهر داره و بیوه نیست وگرنه شاید ...

آره یه وقتایی میگم خدارو شکر  که شوهر داره . اما شبام همش شده کابوس .  

پس امیدی هست ک انشالله سرش بخوره به سنگ و برگرده خداروشکر کن ک طرفت شوهر داره و بیوه نیست وگرنه شاید ...

فعلا صبوری شده کارم. اما خیلی سخته . یه وقتایی میزنه به سرم بزنم به سیم آخر و بگم و بزارم و برم.

ممنون که جواب دادین . حتی یه نفر هم نبود باهاش حرف بزنم خیلی سبک شدم  انشالله خانم فاطمه زهرا حاجتتون رو بده 

یعنی ملت باید خودشون رو بسته بندی کنند چون بعضی شوهرها چشمشون هرز میره؟ چه استدلالیه آخه؟ مردی که ...

من گفتم بسته بندی کنن؟؟؟؟؟؟؟؟ الان بیرون اینثددد تیپای افتضاح زیاد شده ک مام ک زنیم والا نمیتونیم چشم برداریم!!!

ببین از هرررر مردی بپرسی پوشش نامناسب زنا تو خیابون باعث تحریکشونه ......البته نه ک بری از شوهرت بپرسیا مسلمه ک‌جواب ایشون منفیه از ۴ تا روانشناس ماهر بپرس!

اصلا نمیتونی بگی هیییییچ ربطی نداره!!!

ممنون که جواب دادین . حتی یه نفر هم نبود باهاش حرف بزنم خیلی سبک شدم  انشالله خانم فاطمه زهرا ح ...

عزیزمی کاری نکردم خانومایه زیادی رو اطرافم دیدم ک دچارهمچین مشکلاتی هستن حتی نزدیکترین هام.صبوری کن ولی روحیتو قوی کن خودتو نباز.بازم میگم مشاوره کمترین کمکش اینه که آرومت می‌کنه اگ نتونه مشکلت حل کنه..انشالله خانم فاطمه ی زهرا زندگیتو به دهن خودتو بچه هات شیرین کنه مثل عسل.

من گفتم بسته بندی کنن؟؟؟؟؟؟؟؟ الان بیرون اینثددد تیپای افتضاح زیاد شده ک مام ک زنیم والا نمیتونیم چش ...

من شوهرم رو میشناسم و اصلا لازم نیست ازش بپرسم!

خوبه که میتونید چشم چرونی شوهرتون رو توجیه کنید و بندازید گردن دیگران! 

خب انقدرتیپ نزنن بیان بیرون ....دلیلشون چیه که انقدربه خودشون میرسن ...ولله شوهرم میگه دوستم داره ول ...

نه متاسفانه شوهرت قابل اعتماد نیست

منطقت اینه زنا خودشونو زشت کنن حالا که تو خوشگل نیستی که شوهرت بهت پایبند بمونه

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.