2777
2789
عنوان

حالم بهم میخوره که شوهرم به زنای دیگه نگاه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 98802 بازدید | 341 پست

همه مردا نگاه میکنن

فقط نباید حساس شی

من خودم حساس نیستم ی وقتایی ک میفهمم ک نگاه میکنه

کنایه میزنم ک خوب چیش بهت کشت

خندش میگیره و میگه دلیلشو

اما یقین دارم ک چشمش ناپاک نیست

ک بود پدرش در میاوردم

اما کلا گیر نمیدم ک حساس تر نشه خودمم اذیت نشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه سری رفته بودیم بیرون..یه دختره خیلی خوب و شیک ب خودش رسیده بود...من یهویی گفتم وای اینو نگا..شوهرم نگاش کرد ب من گفت تو فلجی ک اینجوری تیپ نمیزنی؟؟؟...منم از اون روز بیشتر ب خودم میرسم...راستش تا اونموقع فکر میکردم شوهرم دوس نداره بیرون ب خودم برسم..اوایل ازدواجمون بود

زندگیتون پر از عشق
من با سه تا بچه  چه غلطی میتونم بکنم . اخ  که حسرتم اینه که همون چند سال پیش که فهمیدم . چ ...

بچه هات چند سالشونه؟اگه از اب و گل دراومدن بده بخودش.یه استاد داشتم زنش اینو سربسر با یکی از دانشجوها گرفت.فورا طلاق گرفت و بچشو هم داد به شوهرش.شوهره زن گرفت.ولی اون دانشجو رو نبرد.زنه هم یکسال بعد با یه پسر مجرد ازدواج کرد و الان خوشبختن

الانم که همه موهاشونو میریزن بیرون  حالا نشون ندن به خیابونیا راحت نمیشن علفهای هرز

ببین من شخصا موهام کم پشته و کلا قبل از اینکه کم بشه هم صاف میزدم بالا و فقط جلوش از روبرو معلومه. یعنی ساده ترین و پوشیده ترین شکل ممکن!

منظورم اینه که فکر نکنی حرف تو رو به خودم گرفته ام!

ولی حرفت کاملا زشت و اشتباهه! 

شماها به خانمها فحش می دید چون شوهرهای خودتون هیز هستن؟ اگر هم این وسط کسی علف هرز باشه این شوهرهای محترم هستن!

باور کنید اگر زنی برای شوهرش کافی نباشه اصلا تقصیر زنهای دیگه نیست؛ در هر صورت شوهره هیز و چشم چرونه، حالا چه زنش کمبودی داشته باشه و چه نداشته باشه.

بایه خطه دیگه بهش پیام بده باهاش دوس شومدرک جمع کن یابده ب یکی اینکاروکنه.چون این موردهم انجام دادن& ...

زرنگ تر از این حرفاس . اون زنه خوب یادش داده . . آخه زنه با خواهرش و سه تا از دوستاش  خوب بلدن چیکار کنن

بچه هات چند سالشونه؟اگه از اب و گل دراومدن بده بخودش.یه استاد داشتم زنش اینو سربسر با یکی از دانشجوه ...

گلم میگی استاد  این مرد نذاشت من رو پای خودم وایسم  اگه نباشه  حیرون  به لقمه نونیم

الان یه عده میان میگن ماآزادی میخوایم مادلمون میخواد باد لای موهامون بپیچه😩🤪🥴🥴 اصن ما لخت بیا ...

ببین عزیرم من خودم بدحجاب نیستم بخدا، ولی ب نظر منم مرد باید ذاتش پاک باشه ک نگاه نکنه مگ ما خانوما دوروبرمون مرد خوشتیپ ببینیم هممون نگاش میکنیم ن والا،شما فک کن ی بار رفتی خارج از ایران اونجا همه موباز اینا ،پس ب نظر من ربطی ب پوشش زن نداره مرد بااااتید چشمش پاک باشه

هرکی موشو میریزه بیرون علف هرزه؟

بحث مو نیست؛ کلا خیلی از خانمها بدجور به زنهایی که زیبا هستند یا شیک و توی چشم هستند کینه دارند!

عجیبه برام؛ من بعضی دخترها یا زنها رو می بینم که خوشگل یا خوش لباس یا... هستند خوشم میاد. حتی به شوهرم میگم خوشگل بود یا لباسش رو دیدی چه قشنگ بود یا مثلا چه رنگ مویی. شوهرم هم تایید یا رد میکنه یا نظر میده.

گلم میگی استاد  این مرد نذاشت من رو پای خودم وایسم  اگه نباشه  حیرون  به لقمه نو ...

ببین عموی منم سه تا بچه قد و نیم قد داره رفته یه زن دیگه صیغه کرده متاسفانه همه فهمیدن ولی زنعموم خودشو زده به نفهمیدن چون می‌دونه اگ دعوا کنه و قهرکنه زودی طلاقش میدن یا اینکه بی پناه میشه بیچاره..حالا اینقد عموم رو تحویل میگیره ک گاهی باورمون میشه خبر نداره.. غمومم می‌ترسه ک زنش بفهمه خیلی چاپلوسیشو می‌کنه..متاسفانه خیلی زیاد شده

خدایا   چنان کن سرانجام کار         تو خشنودباشی و ما رستگار.... آمین
شوهر من که مثلا چشم پاکه نگاه میکنه بعد به خاطر ترس از من میگه این بچه بود یا مثلا چه قدر زشت بود من ...

بترکی دختر😂😂😂😂😂😂😂

بچه ها برای یه کاربر نی نی سایتی که کرونا گرفته یه صلوات بفرستین حالش خوب نیست به دعاهای هممون نیاز داره لطفا یه صلوات برا بازگشت سلامتیش بفرستین چندثانیه بیشتر وقتتون و نمیگیره
عزیزم همه‌شون یک گوهن والا ارزش اینو ندارن که خودتو واسشون ناراحت کنی تا میتونی پولشو بخورو برین بهش ...

شاید بعضی ها چنین نگاه و احساسی دارند و شوهرهاشون هم اینو حس میکنن و احساس نارضایتی دارند.

اگر شوهر ها چنین چیزی رو در مورد زنها بگن خوشتون میاد؟

وقتی شما میگی پولش رو بخور و... لابد شوهرت هم میگه پول بنداز جلوی زن و دهنش رو ببند و هر کاری دوست داری بکن!

ببین عموی منم سه تا بچه قد و نیم قد داره رفته یه زن دیگه صیغه کرده متاسفانه همه فهمیدن ولی زنعموم خو ...

متاسفانه حالم ازش بهم میخوره  که دیگه چاپلوسی هم نمیکنم دلم میخواد برم اما چشمم به بچه هام میوفته  میگم چیکار کنم خدایا  خسته شدم