2777
2789
عنوان

حالم بهم میخوره که شوهرم به زنای دیگه نگاه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 98817 بازدید | 341 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد از چندین سال زندگی و با وجود سه تا بچه  مثل خر تو گل گیر کردم.  دوست دارم برم به شوهرش ...

شما برو به شوهرش بگو ...همینکه مرده دلش شوربیفته خودش دنبال کارو میگیره و بیشتر حواسش رو جمع میکنه

سلام مارال جونم، ببین من خودم یه پسر 14 ساله دارم از بچگی بهش یاد دادم که نباید تو صورت آدم ها مخصوص ...

احسنت خوشبحال عروست

خدایا   چنان کن سرانجام کار         تو خشنودباشی و ما رستگار.... آمین
سلام مارال جونم، ببین من خودم یه پسر 14 ساله دارم از بچگی بهش یاد دادم که نباید تو صورت آدم ها مخصوص ...

مرسی عزیزم که وقت گذاشتی برا توضیح 

واقعا درسته حرفاتون 

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
اره ،بدم که میبینه من نگاش میکنم اگه به روش بیارم میگه نه طرف داشت رد میشد من فقط نگام افتاد!!!

اینجور وقتا باید بگی خوشکل بود نه؟اون یکی هم اندامش قشنگه اون یکی هم سینه هاش چه درشته 

باور کن اگه شرمنده نشد 

نه  شما شاید شوهرت دوستت نداره و گرنه من از شوهرم پولدارتر میبینم باید ولش کنم؟ یا خوشگلتر بب ...

خب انقدرتیپ نزنن بیان بیرون ....دلیلشون چیه که انقدربه خودشون میرسن ...ولله شوهرم میگه دوستم داره ولی جالبه که تادنیادنیاست تیپ خانمها واسه مردها مهم وجذابه وگرنه هیچ خانومی بااین وقاحت همه بدنشو نمایش نمیذاشت

به آب و دونه ها  دلخوش نباشیم
میدونی انقدر سر این موضوع تا حالا دعوا کردیم،دیگه متنفرم بخام به روش بیارم،خودم نه بدتیپم نه بد قیاف ...

به نظرم بیشتر از شوهرت خودتی که در حال مقایسه خودت با دیگرانی وگرنه مردی که بخواد خیانت کنه اگه شکل انجلینا جولی ،ایرینا شایک یا امبر هرد هم باشی بهت خیانت میکنه کم نیستن مواردی که اقایونی که با خانمهای زشتتر بیسوادتر و ...از خانم خودشون رابطه برقرار  کردن مرد وفادارم در هر صورت وفاداره 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
این جور زنا بخاطر همون به قرون دو هزار میان دیگه . آخه کی میاد با یه مرد پنجاه ساله دوست شه اونم با ...

ی اشنایی همین مشکل شماروداشت.جالب اینجابودک اون خانم انقدرزنه هفت خطی بودک شوهرداشت دخترش بزرگ بودشاید18سالش بود ب دخترشم یادداده بودک بتیغه ازاین واون .مثه خودش.بعداین خانم ک شوهرش بااون خانم هفت خطه دوس بودرفت پیشه شوهره اون خانمه همه چیوبامدرک نشون دادرسواش کردشوهره خودشم ترسید دیگه سمته اون خانم هفت خطه نرفت