سلام مارال جونم، ببین من خودم یه پسر 14 ساله دارم از بچگی بهش یاد دادم که نباید تو صورت آدم ها مخصوص ...
مرسی عزیزم که وقت گذاشتی برا توضیح
واقعا درسته حرفاتون
خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
نه شما شاید شوهرت دوستت نداره و گرنه من از شوهرم پولدارتر میبینم باید ولش کنم؟ یا خوشگلتر بب ...
خب انقدرتیپ نزنن بیان بیرون ....دلیلشون چیه که انقدربه خودشون میرسن ...ولله شوهرم میگه دوستم داره ولی جالبه که تادنیادنیاست تیپ خانمها واسه مردها مهم وجذابه وگرنه هیچ خانومی بااین وقاحت همه بدنشو نمایش نمیذاشت
میدونی انقدر سر این موضوع تا حالا دعوا کردیم،دیگه متنفرم بخام به روش بیارم،خودم نه بدتیپم نه بد قیاف ...
به نظرم بیشتر از شوهرت خودتی که در حال مقایسه خودت با دیگرانی وگرنه مردی که بخواد خیانت کنه اگه شکل انجلینا جولی ،ایرینا شایک یا امبر هرد هم باشی بهت خیانت میکنه کم نیستن مواردی که اقایونی که با خانمهای زشتتر بیسوادتر و ...از خانم خودشون رابطه برقرار کردن مرد وفادارم در هر صورت وفاداره