2777
2789

سلام دوستان  من یه دختر ۹ساله دارم وقتی میرم خونه مامانم اینا ابجیام که یکیشون ۱۳سالشه یکیشونم ۲۰سالشه خیلی با دخترم کلکل میکنن همش دعواش میکنن خوب اونم بچس میاد باهاشون حرف میزنه همش میگن چقدر حرف میزنی یا اصلا اهمیت نمیدن بهش خیلی ناراحت میشم در ضمن دختر من اولین و تنها نوست .امروزم رفته بودم خونشون بازم باهاش اونطری رفتار کردن خیلی دلم شکست اومدم خونه خیلی گریه کردم با دخترم دعوا کردم گفتم دیگه اونجا نمیبرمت خودم تنها میرم 

ترنمی سابقم 😭😭به لطف نی نی یار لغو دسترسی شدم 🙁🙁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهراتو دعوا کن وبه مامانت تذکربده

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری

تنها نرو ببرش ولی با دخترت حرف بزن به حرفای دخترت گوش کن 

خدایا مطمینم به زودی مادر می شوم میشه شما هم یه صلوات مهمونم کنید💔💔💔 تیکر آرزوی منه ان شاالله بزودی واقعیشو بزارم😍

چیکاربچه بدبخت داری خدا لعنتت کنه

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری

وااااچه خاله های بدی خاله بدندیدم تاحالااینابیشترعمه ان

نزاررویاهات فقط درحدرویابمونن/اگرتوانایی فکرکردن به چیزیو داری قطعاتوانایی رسیدن به آن راهم داری☺👩‍💻

خودتم نرو بچه رودعوا کردی گفتی دیگه نمیبرمت خودم تنها میرم مگه اون مقصره

دیگران راببخش...حتی وقتی متاسف نیستند بگذارحق با انهاباشداگراین ان چیزیست که به ان نیازمندند برایشان مهربفرست وخاموششان کن خودت رابه کوته فکری گره نزن این سلامت روانت راازتومیگیرد۰

کمتربرو گلم به دخترتم اینجورئ نگو بگو خاله حتما ازجایی دلخوربود یاخسته بود 

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊