2777
2789
عنوان

بچه ها من خوابای بدی میبینم کمک

68 بازدید | 12 پست

من تقریبا هرشب خواب میبینم و خوابایی هم که میبینم ترسناک نیستن بلکه خیلی بد و انرژی منفین 

و کاملا تو خواب اون انرژی منفی و درد رو حس میکنم مثلا یه شب خواب مرگ دختر خالم که آخر این ماه عروسیشه دیدم

به شب خواب مرگ خواهرم

شبای دیگه کلا خوابای انرژی منفی😑

وقتی از خواب پا میشم انگار انرژی زیادی ازم گرفته شده و خستم

چت چی بی تی گفت بخاطر خسته بودن ذهن و اضطراب ایناس

پیشنهاد و نظر شما چیه؟تجربش داشتین؟

فقط کافیه به آیدی زیر در تلگرام یا روبیکا پیام بدین تا ۵۰ هزار تومان شارژ رایگان دریافت کنید 

همچنین می تونید بگید تا ۵۰ تومن به حساب تون بزنم

به آیدی زیر پیام بدن تا بگم چیکار کنید

eor1404

فقط کافیه به آیدی زیر در تلگرام یا روبیکا پیام بدین تا ۵۰ هزار تومان شارژ رایگان دریافت کنید همچنین ...

حالمون   داری بهم میزنی

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برنج ماست قهوه و چای و پنیر رو از برنامه غذاییت حذف کن 

تو حموم بدنت رو با نمک بشور رو تختی و رو متکایین عوض کن زاویه تختت رو عوض کن 

یه دور تختت رو زیر و رو کن و خاکشو بگیر و با سرکه تمییز کن 

منم یه مدت اینطوری بودم وحشتناک کابوس میدیدم ولی خب مشکلی هم نداشتم که استرس و اضطراب داشته باشم  

قبل خواب آب بخور یه موزیک خوب گوش کن اگه اهل یوگا و مدیتیشنی که عالی میشه

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...
برای برکت مال چی خوبه؟ میخوام چیزی که لازم دارم بخرم پولشو ندارم

بعد نماز صبح ۱۰۰ مرتبه استغفرالله و اتوبوس علیه بعد ۱۰۰ صلوات بعد سجده و طلب حاجت با جزئیات بعد یک صلوات مداومت تا یکسال یا حداقل چهل روز

دمنوش های آرامش بخش قبل از خوابت بخور روتین قبل خواب داشته باش یهو نرو بخواب، مثلا دوش آب گرم و عوض کردن لباس و گلاب بو کردن و کم کردن نورها نیم ساعت قبل از خواب …. کلا آروم آروم اماده‌ی خواب بشو قبل از خواب آیت‌الکرسی یا دستور هست برای قبل از خواب آسونه بخون و بخواب انشاله که جواب میگیری

بعد نماز صبح ۱۰۰ مرتبه استغفرالله و اتوبوس علیه بعد ۱۰۰ صلوات بعد سجده و طلب حاجت با جزئیات بعد یک ص ...

باشه ممنونم

یعنی ۱۰۰ تا استغفار کامل + ۱۰۰ تا صلوات + سجده و حاجت گفتن + ۱صلوات

نوشتم که ملکه ذهنم بشه

برای روزی از غیب رسیدن هم همین خوبه؟ یا اگر چیزی تجربه داری اضافه کن ممنون میشم 

باشه ممنونمیعنی ۱۰۰ تا استغفار کامل + ۱۰۰ تا صلوات + سجده و حاجت گفتن + ۱صلواتنوشتم که ملکه ذهنم بشه ...

بله عزیزم استغفر کامل نه همین استغفرالله و اتوبه الیه کافیه حتما هم باید بین الطلوعین باشه 

حالا ک انقدر همت داری نماز استغفار امیرالمؤمنین دو رکعته راحته بعد از هر نماز بخونی خیلی باب رزق باز میشه بعد نماز صبح ظهر عصر ، مغرب،  عشا 

t.me/mosleh1447 این کانال تو تلگرام واسه یکی از اولیا خداست ک علاوه بر اعمال مجرب واسه آگاهی بخش هم خیلی عالیه عضو شو