2777
2789
عنوان

رفتار بد خاله با خواهر زاده😭😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2836 بازدید | 54 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخترت هیچ نیازی به توجه دیگران نداره‌

حتی خاله 

خب راستش من چهارده سالمه خب 

منم خواهر زاده دارم

خدا شاهده خواهر انقد فکرو بدبختی ریخته رو سر 

اصلا وقت نمیشه به خواهر زادم نگاه هم بندازم 

درکشون کن

دیگه هم بخاطره جلب توجه دیگران با دخترت دعوا نکن

آهای توییکه میخوای پست بذاری ریپلای کنی اول فک کن بعد بنویس شاید یه حرفی بزنی بعد نتونی جم کنی فقط تاپیک نزن برام دعا کنین حواست باشه دری وری ننویسی کسی ازت ناراحت شه خدا فقط دعا های مارو گوش نمیکنه ها😏اگه جوابتو نمیدم نه اینکه زبون ندارم نه دارم خوبشم دارم اما دارم مراعات میکنم بخاطر یکی که اصلا نمیشناسمش یه گناه دیگه برام ثبت نشه خیلی ناراحتی بیا خصوصی برات قرص تجویز کنم وگرنه با تمام این وجود ریپلای کردی دری وری گفتی فقط میتونم برای حالت دعا کنم چون حالت خیلی بده سلیقه ی همه مثه هم نیست همه تو یه جور محیط بزرگ نشدن و این هم معنی اینو نمیده محیطی که تو بزرگ شدی بهتره مخالفی اوکی حرف می‌زنیم اما با آرامش جنگ نداریم اگه با جنگ میحرفی فقط و فقط یه کلام بدبخت خانوادته و جمله ی آخر لطفا با دقت تاپیکا رو بخون از هر چیز سو استفاده نکن جبهه نگیر مسخره نکن سرکوفت نزن تحقیر نکن همه حق انتخاب دارن حق نداری بجای کسی تصمیم بگیری خیلیا میان اینجا دردو دل پس مواظب حرف زدنت باش که بیشتر زخم نزنی به دلش تامامقصاوت ممنوع تو جای خودتی فقط حق نداری دیگر نو قضاوت کنی تو تو جایگاه اون نبودی     بی عرضگی هاتون رو تقصیر من نندازید با تشکر ``قسمت``

آخی عزیزم،خاهر بزرگترت که دیگه باید بدونه خودش چطور رفتارکنه من بعضی وقتا با دخترخاهرم بپربپرم میکنم انقد دوسش دارم 

ولی اون خاهرت کوچیکه هنوزاونم توام زیاد ب دل نگیر میگذره

از شماها کسی هست که خاله با خواهرزادش همچین رفتاری بکنه 😔😔

استارتر این رفتارا عادیه

منو دخترخواهرامم مثل دختر شما و خواهرتون بودیم....دوتا دختر خواهرام چند سال ازم کوچیکتر بودن

یعنی وقتی می اومدن خونمون مثل سگ و گربه بودیماااا میزدیم همو وحشتناک ولی الان سالهاست سنمون بیشتر شد و بزرگتر شدیم باهم مچ شدیم الان جونمون واسه هم در میره

عزيزم درسته رفتارشون بده اما خواهرتم سني نداره بچست ٤ سال فرقشونه طبيعيه باهم نسازن ولي خب اين موضوع تو خواهره ٢٠ سالت صدق نميكنه

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
دخترت میذاری خونه خودت تنها میری؟!مرسی که انقدر پشت دخترتی! من بجات بودم یه مدت اعتصاب میکردم نمیرف ...

خوب وقتی مدرسه میره تنها میرم و میام 

ترنمی سابقم 😭😭به لطف نی نی یار لغو دسترسی شدم 🙁🙁

اسی فازتو از دعوا کردن با دخترت با رسم شکل بگو😐😐😐😐😐😐😐😐

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
عزيزم درسته رفتارشون بده اما خواهرتم سني نداره بچست ٤ سال فرقشونه طبيعيه باهم نسازن ولي خب اين موضوع ...

پارسال یه خوارم که ۲۴سالشه یه دعوای حسابی با خواهرم کرد اونم پیش شوهرم شوهرم اصلا اونجا چیزی نگفت ولی اومد تو حونه دعوا گرد که چرا باید با دخترم این رفتارو بکنن

خوب وقتی مدرسه میره تنها میرم و میام 

عزیزم  با اینکار دخترت خورد میکنی 

من وقتی بچه بودم سر یه  اتفاقی با عمم بحثم شد مادرم رفتار شما رو کرد بجای اینکه طرف منو بگیره ترجیح داد رابطه اش با عمم بهم نخوره بدون من میرفت هنوز با گذشته این همه سال یادمه این رفتارش چند بارم بهش گفتم

طفلی اون بچه.از اونا هم شنیده از توام که مادرشی بشنوه .این بچه پس فردا آیندش میدونی چی میشه؟

بهش میگم اونا بی ادبن تو باهوش کلکل نکن تو عاقل باش ولی بازم یادش میره حرفامو

خب اختلاف سنیشون چون کمه اینجوری میشه

شما سعی کن دخالت نکنی بزار خودشون مشکلاتشونو رفع کنن

حساس نشو که هی بخای طرف دخترتو بگیری

احتمالا خواهرات خیلی دوستت داشتن حالا که ازدواج کردی و بچه داری فک میکنن به اونا محل نمیدی واسه همین با دخترت سرد شدن

سری بعدی یه کادوی کوچیک مثلا یه جاکلیدی یا کتابی چیزی به همراه دخترت بگیر براشون سعی کن با محبت کردن شرمندشون کنی

اجازه نده هیچ چیز رابطه ی دخترت با خاله هاشو خراب کنه

بزرگ میشن انقد باهم خوب میشن که نگو😉

عزیزم  با اینکار دخترت خورد میکنی  من وقتی بچه بودم سر یه  اتفاقی با عمم بحثم شد ماد ...

به نظرتون چیکار کنم خدایی دلم خیلی گرفته الان که دارم اینارو میگم با گریه میگم